Αγορά Προσφορές

Αγόρασε ελαστικά Bridgestone και κέρδισε ένα αυτοκίνητο

Αγόρασε ελαστικά Bridgestone και κέρδισε ένα αυτοκίνητο μέσω του προγράμματος Elastrakclub

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που αντιπροσωπεύει τα μηχανήματα Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982 δημιουργήθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των Bridgestone, Firestone & Dayton για την Ελλάδα. Διαθέτει στην αγορά ελαστικά για όλες τις κατηγορίες: από βιομηχανικά, χωματουργικά μηχανήματα και φορτηγά έως επιβατικά οχήματα / αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Η ομάδα της, που είναι αμιγώς ελληνική εταιρία, απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των ελαστικών και κάνει τη διαφορά στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, προσθέτοντας αξία στην αγορά σας. Πώς; Με το Elastrakclub, ένα ευέλικτο και εξελισσόμενο πρόγραμμα δώρων και προνομίων - αποκλειστικά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ - που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και προσφέρει μόνο, χωρίς να ζητά πίσω τίποτα.


Τι κερδίζει ο καταναλωτής


1. Δωρεάν αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων μέσω του elgifts: Κάθε μήνα και για έναν χρόνο μετά την αγορά δοκιμάζετε την τύχη σας κερδίζοντας πλούσια δώρα για πολλούς νικητές σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης και ευελιξίας του προγράμματος, από τον Οκτώβριο 2018 έως και τον Ιανουάριο 2019 έτρεξε ένας νέος μεγάλος διαγωνισμός . Τα μέλη του Elastrakclub κέρδισαν δύο κουπόνια από 10€ έως 30€, για να τα εξαργυρώσουν προσωπικά ή να τα δωρίσουν. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… μέσα από την εξαργύρωση των κουπονιών ένας τυχερός κέρδισε ένα αυτοκίνητο SEAT Mii.

Η κλήρωση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 και ο τυχερός αναδείχθηκε από την πόλη της Άρτας: ο κος Κολιός Θεόδωρος παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο σε μία όμορφη εκδήλωση, που οργάνωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣΤΡΑΚ στην Άρτα κος Χαρίσης Λεωνίδας για να γιορτάσει την επιτυχία του πελάτη του και κατ’ επέκταση του καταστήματος του.

Η παράδοση του αυτοκινήτου μάρκας SEAT και μοντέλο Mii, έγινε το Σάββατο 02/03/19 στις εγκαταστάσεις του κύριου Χαρίση με την παρουσία εκπρόσωπων της εταιρίας ΕΛΑΣΤΡΑΚ αλλά και κόσμου από την Άρτα, που ήρθε για να συγχαρεί τον συμπατριώτη του. Πάντα τέτοιες επιτυχίες ευχόμαστε στον κο Κολιό και τον κο Χαρίση αντίστοιχα αλλά και στην πόλη της Άρτας γενικότερα. Αναμονή για την επόμενη προωθητική ενέργεια της ΕΛΑΣΤΡΑΚ


Περισσότερες πληροφορίες για το Elastrakclub στην ιστοσελίδα www.elastrakclub.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή elastrakclub στο κινητό σας, όπου μπορείτε να έχετε άμεσα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση


Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου