Αγορά Προσφορές

Ευκολία και αξιοπιστία στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Όλοι οι οδηγοί θέλουν να νοιώθουν ασφάλεια και σιγουριά κάθε φορά που βάζουν μπροστά τη μηχανή και βγαίνουν στον δρόμο. Ακόμη και οι πλέον έμπειροι γνωρίζουν ότι μπορούν να προκύψουν απρόοπτα που δεν είναι εφικτό πάντα να τα αποφύγεις με μία… μανούβρα, γι’ αυτό και το ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι «ασπίδα» προστασίας.

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και αξιόπιστα συμβόλαια, με σημαντικές παροχές και εκπτώσεις, προσφέρουν η Alpha Bank και η AXA Ασφαλιστική. Η Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών, προχώρησε, σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική, στον ανασχεδιασμό της πλατφόρμας http://www.alphasafeauto.gr/, προσφέροντας πιο απλές και άμεσες διαδικασίες, αλλά και εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος με οικονομικά ασφάλιστρα, στην πλειονότητα των περιπτώσεων χαμηλότερα από τον βασικό ανταγωνισμό.

Η πλατφόρμα αποτελεί το αποκλειστικό κανάλι πωλήσεως δύο νέων προγραμμάτων ασφαλίσεως αυτοκινήτου, των «AlphaSafeAutoRegular» και «AlphaSafeAutoValue», τα οποία θα παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, μαζί με το υφιστάμενο προϊόν «AlphaSafeAutoPlus».Αποκτώντας ασφαλιστήριο AlphaSafeAuto, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτου όχι μόνο επωφελούνται πληρώνονταςλιγότερα για την ασφαλιστική τους κάλυψη ως πελάτες της Alpha Bank αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνουν ποιοτική προστασία για τους ίδιους και το όχημά τους, φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματική αντιμετώπιση σε κάθε τους αίτημα σχετικά με την κάλυψή τους και, φυσικά, γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση.Ενδεικτικά, προσφέρεται μείωση ασφαλίστρου από 10% έως και 20% στους οδηγούς που διανύουν έως 7.500 χλμ. το χρόνο και έως και 10% έκπτωση στην ανανέωση.

Η Alpha Bank εγγυάται, μέσα από την ανασχεδιασμένη πλατφόρμα της, μία απλή και άμεση διαδικασία για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, με τη διαδικασία της online ασφάλισης να διαρκεί μόνο 5’ λεπτά, ακολουθώντας τέσσερα βασικά βήματα. Ειδικότερα, ο πελάτης αρχικά συμπληρώνει τους όρους που επηρεάζουν την τιμολόγηση (κυβικά, μοντέλο κλπ.) και λαμβάνει την τιμή του ασφάλιστρου. Στη συνέχεια, εφόσον ενδιαφέρεται, προχωράει με τη συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων.Επιπλέον, παρέχεται ευκολία και ευελιξία κατά τον τρόπο πληρωμής του προγράμματος, μέσω του ιστότοπου, εξοφλώντας τα ασφάλιστρα με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω του Alpha Web Banking. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, η πληρωμή μπορεί να γίνει σε άτοκες δόσεις. Εξάλλου, υπάρχει δυνατότητα εξαμηνιαίας συχνότητας πληρωμής, πέραν της ετήσιας, με οποιαδήποτε κάρτα, ανεξαρτήτως συνεργαζόμενης τράπεζας. Εφόσον,δε,κάποιος επιλέξει ετήσια συχνότητα πληρωμής, θα έχει έκπτωση 12% στο ασφάλιστρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικότερα για τους πελάτες της Τράπεζας προβλέπεται loyalty εκπτωτικό σχήμα, με τη δυνατότητα εξαργυρώσεως Bonus Πόντων για την εξόφληση ακόμη και του συνόλου των ασφαλίστρων. Επιπλέον, παρέχεται έκπτωση επιβράβευσης 7,5% σε κατόχους ασφάλισης κατοικίας στην AXA.

Εάν, παρόλα αυτά, κάποιος χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια, καλώντας στο 801 111 222 333 (από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 7268 000 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, θα έχει την καλύτερη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου