Αγορά Προσφορές

Οι προσφορές της Mitsubishi για τον Απρίλιο

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors ανακοίνωσε τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για τα μοντέλα της τον Απρίλιο.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100 μέσω της Alpha Bank για όλα τα επιβατικά μοντέλα της Mitsubishi Motors. Αυτό έχει ως εξής: επιτόκιο 0%, μηνιαία δόση το ελάχιστο 100 ευρώ, διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες για τα μοντέλα Space Star και ASX και έως 72 μήνες για το Eclipse Cross. Σε περίπτωση που δεν επιλεχθεί το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει το παρακάτω ποσό έκπτωσης για τα ανωτέρω μοντέλα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ): Space Star 1.0lt 500 ευρώ, Space Star 1.2lt 700 ευρώ, ASX 700 ευρώ, Eclipse Cross 800 ευρώ.

Για το ASX ισχύει προσθήκη αξεσουάρ στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Inform 1.6lt. Πιο συγκεκριμένα προσθέτονται στην έκδοση ASX Inform 1.6 χωρίς κόστος για τον πελάτη σετ sport πεντάλ, διακοσμητικό αεραγωγών (βουρτσισμένο αλουμίνιο) και καθρέφτες χρωμίου.

Για το L200 ισχύει το πρόγραμμα Απόσυρση Χ 2, με όφελος για τον πελάτη τη διπλή ολική απαλλαγή από το φόρο τελών ταξινόμησης. Πιο αναλυτικά, αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης έχει όφελος ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει από 3.229 ευρώ για την έκδοση 2.4 ΜΤ 4WD Invite μέχρι και 4.788 ευρώ με ΦΠΑ για την έκδοση 2.4 AΤ 4WD Ιnstyle Plus._Δελτίο Τύπου

 

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου