Αγορά Προσφορές

Πλουσιότερoς εξοπλισμός με χαμηλότερη τιμή με το Renault Level Up

Με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό και παράλληλα χαμηλότερη τιμή στα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer, η Renault ανεβάζει επίπεδο.   

Τα Renault Twingo, Clio και Clio Sport Tourer έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, χάρη σε μία σειρά σύγχρονων προϊοντικών χαρακτηριστικών, τα οποία προσδίδουν στο κάθε μοντέλο μοναδικά πλεονεκτήματα. Η TEOREN MOTORS, εγκαινιάζει το πρόγραμμα Renault LEVEL UP* μέσω του οποίου οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό σε χαμηλότερη τιμή. Ουσιαστικά ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με την τιμή που ισχύει για τη χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression). Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (Clio/Clio Sport Tourer), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν. Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault Level Up, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio και Clio Sport Tourer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Renault LEVEL UP και τη γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault.          

*Το πρόγραμμα Renault LEVEL UP έχει ισχύ μέχρι τις 30/6

Δελτίου Τύπου

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Έλληνας οδηγός ράλλυ;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου