Αγορά Προσφορές

Το πρόγραμμα All Clear Service της Nissan

H Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει δώρο τον ΦΠΑ 24% στα ανταλλακτικά service, δωρεάν έλεγχο 24 σημείων και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, την σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, τώρα που διανύουμε την φάση αποκλιμάκωσης της πανδημίας Covid-19 στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει δώρο τον ΦΠΑ 24% στα ανταλλακτικά service, δωρεάν έλεγχο 24 σημείων και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος. Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan και στo: https://www.nissan.gr/offers/after-sales-service.html

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου