Αγορά Προσφορές

VW Golf με πόσο;

Με νέες, μειωμένες τιμές και μία νέα έκδοση εξοπλισμού, το VW Golf γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό. 

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που δοκιμάσαμε την έκδοση των 130 ίππων του νέου 1.500άρη TSI που εξοπλίζει το Golf. Καταλήξαμε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός ιπποδύναμης και DSG κιβωτίου είναι αυτός που προσφέρει την καλύτερη σχέση απόδοσης/κόστους στην γκάμα του μικρομεσαίου γερμανικού χάτσμπακ. Να όμως που η ελληνική αντιπροσωπεία μάς επιφύλασσε μία εμπορική έκπληξη, που κάνει τη συγκεκριμένη έκδοση ακόμα πιο συμφέρουσα, μιας και, αντί για τα 25.650 ευρώ, κοστίζει πλέον 21.850 ευρώ, μόλις 100 παραπάνω από την αντίστοιχη έκδοση (με εξοπλισμό Generation) με τον 1.000άρη TSI των 110 ίππων (οι τρίθυρες εκδόσεις τιμώνται 950 ευρώ χαμηλότερα).

Μειώσεις όμως έγιναν και στις υπόλοιπες εκδόσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα στο επισυναπτόμενο αρχείο. Παράλληλα, προστέθηκε μία νέα έκδοση εξοπλισμού με πιο σπορτίφ χαρακτήρα. Ονομάζεται «R-Line» και ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 15 χλστ., ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και το εμφανισιακό πακέτο R-Line με διαφορές σε προφυλακτήρες, μαρσπιέ, μάσκα και πίσω αεροτομή.

Συνημμένα Αρχεία

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου