4ΤΡΟΧΟΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Δοκιμές: Citroen C4 C-Cross 1.2 130 HP EAT8 & Ε-C4 C-Cross // Honda e // Mazda MX-30 // Range Rover Evoque P300e // Volvo S60 T8

Δοκιμή οικονομίας: 4 B-SUV με LPG, Diesel, Ηλεκτρισμό & Φυσικό αέριο

Συγκρίνουμε: Audi SQ2 - BMW Χ2 M35i //Citroen C5 Aircross PHEV - Ford Kuga PHEV

Classic: Volvo 122 S

Οδοιπορικό: Στην ορεινή Κορινθία με Hyundai Tucson

Συνέντευξη: Γιούρκας Σεϊταρίδης

Αγώνες: Η Mercedes στη Formula 1

Στους 4Τροχούς Φεβρουαρίου, που κυκλοφορούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, δοκιμάζουμε το νέο C4 στη βενζινοκίνητη και την ηλεκτρική εκδοχή του. Με νέο crossover χαρακτήρα, στοχεύει αυτή τη φορά σε ένα διαφορετικό αγοραστικό κοινό.

Επίσης δοκιμάζουμε το νέο Hyundai Tucson και ταξιδεύουμε μαζί του στην ορεινή Κορινθία.

Ακόμα, οδηγούμε τα ηλεκτρικά Honda e και Mazda MX-30 και τα plug-in Range Rover Evoque P300e και Volvo S60 T8. Με την ευκαιρία της δοκιμής του σουηδικού sedan ανατρέχουμε στο παρελθόν της φίρμας με το Volvo 122 S.

Με το diesel να μπαίνει σιγά-σιγά στο περιθώριο αναζητούμε τις εναλλακτικές για χαμηλό κόστος μετακίνησης. Ταξιδεύουμε λοιπόν με 4 B-SUV (Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDI 120 EAT6, Hyundai Kona Electric, Renault Captur TCE 100 LPG και Skoda Kamiq G-TEC) που χρησιμοποιούν αντίστοιχα για την κίνησή τους πετρέλαιο, ηλεκτρισκό, LPGκαι φυσικό αέριο.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου θα βρείτε επίσηςμια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στα Audi SQ2 - BMW Χ2 M35i και τα plug-in SUVCitroen C5 Aircross PHEV - Ford Kuga PHEV.

Τέλος, το τεύχος περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ στην ενότητα των αγώνων θα βρείτε ένα αφιέρωμα στην αγωνιστική ομάδα της Mercedes στη Formula 1.

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Μαρτίου παρουσιάζουμε τους 7 φιναλίστ για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021.

Ακόμα, ταξιδεύουμε στην Β.Ελλάδα με το Ford Puma ST προκειμένου να το απολαύσουμε στον Χολομώντα, την καλύτερη ασφάλτινη ειδική διαδρομή.

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου, που κυκλοφορούν την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, αναδεικνύουμε στα “Αριστεία 2020-21”, τα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν στους τελευταίους 12 μήνες, ενώ παρ

Στους 4Τροχούς Δεκεμβρίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 4/12 δοκιμάζουμε το εκρηκτικό ισπανικό crossover Cupra Formentor των 310 ίππων, οδηγούμε στη Ρόδο το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT προπαραγωγής των 646 ίππων, ενώ η ενότητα των Ειδικών Διαδρομών ολοκληρώνεται με ένα εντυπωσιακό reunion των “Ια

Στους 4Τροχούς Νοεμβρίου που κυκλοφορούν την Τρίτη 3/11 αναζητούμε στο Αιγαίο το ελληνικό “πράσινο νησί”, πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Peugeot e-2008, με πρώτη στάση το νησί της Ίου.

 

Κατηγορία άρθρου