Ειδικές διαδρομές: Toyota GR Yaris // Με Audi SQ2 & Audi RS2 σε Ε.Δ. της Αττικής // Στη Γερμανία για τα 25 χρόνια των Audi RS // Με BMW M135i xDrive και Mercedes-AMG A35 4Matic στην Ψάθα

Αριστεία 2019-2020: Επιλέγουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς που πέρασε

Γνωριμίες: Ferrari F8 Tributo // Peugeot 2008 // VW Golf

Δοκιμή: Opel Corsa 1.2Τ 100 PS S/S MT6

Οδοιπορικό: Στο Μαρόκο με Jeep Compass

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου που κυκλοφορεί στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγούμε το Toyota GR Yaris το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική συμμετοχή της ιαπωνικής εταιρείας στο WRC. Το αυτοκίνητο, το οποίο θα παραχθεί σε τουλάχιστον 25.000 μονάδες, διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, καθώς ο 3κύλινδρος 1600άρης κινητήρας του αποδίδει τουλάχιστον 250 ίππους, ενώ η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε ένα συναρπαστικό αφιέρωμα για τα 25χρόνα των Audi RS και μια αντιπαράθεση ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, μέσα από τη συνάντηση των Audi SQ2 & Audi RS2.

Εξίσου συναρπαστική είναι και η αναμέτρηση της νέας BMW M135i xDrive με την Mercedes-AMG A35 4Matic.

Όπως κάθε χρονιά, στο πρώτο τεύχος της χρονιάς αναδεικνύουμε τα πιο ξεχωριστά μοντέλα των προηγούμενων 12 μηνών. Δείτε στα Αριστεία 2019-2020 ποια είναι τα αυτοκίνητα που ξεχωρίσαμε και για ποιον λόγο.

Ακόμα, παίρνουμε την πρώτη γεύση από τη Ferrari F8 Tributo και τα νέα Peugeot 2008 & VW Golf

Τέλος, δοκιμάζουμε το νέο Opel Corsa 1.2Τ 100 PS S/S MT6 και διασχίζουμε το Μαρόκο από το Μαρακές στον Άτλαντα με ένα Jeep Compass.

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Απριλίου, που εκτάκτως κυκλοφορούν την Παρασκευή 20/3 για να σας κρατήσουν συντροφιά όσο #ΜένουμεΣπίτι, δοκιμάζουμε δύο νέα μοντέλα, εμβληματικά – το καθένα στην κατηγορία του.

Στους 4Τροχούς Μαρτίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28/2, ταξιδεύουμε στο Τόκιο, την πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στη Γιοκοχάμα και περιδιαβαίνουμε την επαρχία της Ιαπωνίας με ένα Nissan Leaf e+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναμένεται προσεχώς και στην Ευρώπη.

Στους 4Τροχούς Φεβρουαρίου 2020, οδηγούμε το νέο Hyundai i10 που έρχεται να διατηρήσει μια ηγετική θέση στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ Δεκεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή του νέου Peugeot 208, αλλά και μια ενδιαφέρουσα σύγκριση του νέου Skoda Kamiq με τα "αδέλφια" του Seat Arona & VW T-Cross, με τα οποία μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία, όπως τό ίδιο δάπεδο, αλλά και τα ίδια μηχανικά μέρη.