Στο τεύχος Ιουλίου το νέο Ford Focus ST αντιπαρατίθεται με το VW Golf GTI Performance. Το τελευταίο, πλέον, συναντά και ισχυρό εσωτερικό ανταγωνισμό από το πετρελαιοκίνητο Golf GTD και το υβριδικό Golf GTE. Ποιο από τα 3 “GT” ξεχωρίζει;

Ακόμη, ταξιδεύουμε στα κεντρικά και δυτικά Βαλκάνια με Opel Mokka 1.6 CDTI και στη λίμνη Τριχωνίδα με το νέο Volvo XC90 D5, οδηγούμε το νέο Honda Type R στο Slovakia Ring, εισβάλλουμε στην Ίμολα με μια Alfa Romeo 4C, περιδιαβαίνουμε τις Ακροπολικές διαδρομές της Καλαμπάκας με ένα Peugeot 208 GTi, δοκιμάζουμε το υπερτροφοδοτούμενο Toyota Auris 1.2 D-4T και το SsangYong Tivoli, συγκρίνουμε το Opel Adam S με το Suzuki Swift Sport και οδηγούμε τα ολοκαίνουργια Renault Kadjar, Audi Q7, Toyota Avensis και Seat Ibiza.

 

Ford Focus ST vs VW Golf GTI Performance // VW Golf GTE vs GTI vs GTD // Στα κεντρικά και δυτικά Βαλκάνια με Opel Mokka 1.6 CDTI // Με Volvo XC90 D5 στη λίμνη Τριχωνίδα // Στο Slovakia Ring με το νέο Honda Type R // Στην Ίμολα με Alfa Romeo 4C // Με Peugeot 208 GΤi στα Μετέωρα // Toyota Auris 1.2 D-4T // SsangYong Tivoli // Opel Adam S – Suzuki Swift Sport

 

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Απριλίου, που εκτάκτως κυκλοφορούν την Παρασκευή 20/3 για να σας κρατήσουν συντροφιά όσο #ΜένουμεΣπίτι, δοκιμάζουμε δύο νέα μοντέλα, εμβληματικά – το καθένα στην κατηγορία του.

Στους 4Τροχούς Μαρτίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28/2, ταξιδεύουμε στο Τόκιο, την πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στη Γιοκοχάμα και περιδιαβαίνουμε την επαρχία της Ιαπωνίας με ένα Nissan Leaf e+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναμένεται προσεχώς και στην Ευρώπη.

Στους 4Τροχούς Φεβρουαρίου 2020, οδηγούμε το νέο Hyundai i10 που έρχεται να διατηρήσει μια ηγετική θέση στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου που κυκλοφορεί στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγούμε το Toyota GR Yaris το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική συμμετοχή της ιαπωνικής εταιρείας στο WRC.