Στο τεύχος Ιουνίου οδηγούμε το εξωπραγματικό Korres P4 - το ελληνικό supercar παντός εδάφους, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το νέο Opel Astra, αρκετούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, και οδηγούμε τη νέα Ford Mustang, που πλέον διατίθεται από το επίσημο δίκτυο της εταιρείας στην Ευρώπη.

Ακόμη, βάζουμε στο μικροσκόπιο τους κινητήρες Diesel διερευνώντας ποιο είναι το μέλλον τους, συγκρίνουμε το νέο Hyundai i20 με το VW Polo 1.4 TDI και το Audi A1 Sportback 1.6TDI S tronic με το Mini 5d Cooper D Auto, ενώ δοκιμάζουμε και το 4κίνητο Honda CR-V 1.6 iDTEC με το νέο κινητήρα των 160 ίππων.

Τέλος, στο τεύχος Ιουνίου οι αγώνες έχουν την τιμητική τους, μέσα από 4 αποστολές σε αγώνες των WRC - WTCC - DTM και WEC.

Korres P4 // Νέο Hyundai i20 // Νέο Opel Astra // Ford Mustang // Οι κινητήρες Diesel στο μικροσκόπιο // Audi A1 Sportback 1.6TDI S tronic vs Mini 5d Cooper D Auto // Honda CR-V 1.6 iDTEC 160 PS AWD

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Φεβρουαρίου 2020, οδηγούμε το νέο Hyundai i10 που έρχεται να διατηρήσει μια ηγετική θέση στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου που κυκλοφορεί στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγούμε το Toyota GR Yaris το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική συμμετοχή της ιαπωνικής εταιρείας στο WRC.

Στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ Δεκεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή του νέου Peugeot 208, αλλά και μια ενδιαφέρουσα σύγκριση του νέου Skoda Kamiq με τα "αδέλφια" του Seat Arona & VW T-Cross, με τα οποία μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία, όπως τό ίδιο δάπεδο, αλλά και τα ίδια μηχανικά μέρη.

Στους 4Τροχούς Νοεμβρίου δοκιμάζουμε τη νέα γενιά των SUV που απομακρύνονται από τη λογική του... κουτιού. To Kia XCeed 1.4 T-GDi και το Mazda CX-30 SkyActiv-D 1.8 116 PS Auto είναι οι εκπρόσωποι της νέας αυτής τάσης.