Στο τεύχος Ιουνίου οδηγούμε το εξωπραγματικό Korres P4 - το ελληνικό supercar παντός εδάφους, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το νέο Opel Astra, αρκετούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, και οδηγούμε τη νέα Ford Mustang, που πλέον διατίθεται από το επίσημο δίκτυο της εταιρείας στην Ευρώπη.

Ακόμη, βάζουμε στο μικροσκόπιο τους κινητήρες Diesel διερευνώντας ποιο είναι το μέλλον τους, συγκρίνουμε το νέο Hyundai i20 με το VW Polo 1.4 TDI και το Audi A1 Sportback 1.6TDI S tronic με το Mini 5d Cooper D Auto, ενώ δοκιμάζουμε και το 4κίνητο Honda CR-V 1.6 iDTEC με το νέο κινητήρα των 160 ίππων.

Τέλος, στο τεύχος Ιουνίου οι αγώνες έχουν την τιμητική τους, μέσα από 4 αποστολές σε αγώνες των WRC - WTCC - DTM και WEC.

Korres P4 // Νέο Hyundai i20 // Νέο Opel Astra // Ford Mustang // Οι κινητήρες Diesel στο μικροσκόπιο // Audi A1 Sportback 1.6TDI S tronic vs Mini 5d Cooper D Auto // Honda CR-V 1.6 iDTEC 160 PS AWD

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Απριλίου, που εκτάκτως κυκλοφορούν την Παρασκευή 20/3 για να σας κρατήσουν συντροφιά όσο #ΜένουμεΣπίτι, δοκιμάζουμε δύο νέα μοντέλα, εμβληματικά – το καθένα στην κατηγορία του.

Στους 4Τροχούς Μαρτίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28/2, ταξιδεύουμε στο Τόκιο, την πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στη Γιοκοχάμα και περιδιαβαίνουμε την επαρχία της Ιαπωνίας με ένα Nissan Leaf e+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναμένεται προσεχώς και στην Ευρώπη.

Στους 4Τροχούς Φεβρουαρίου 2020, οδηγούμε το νέο Hyundai i10 που έρχεται να διατηρήσει μια ηγετική θέση στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου που κυκλοφορεί στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγούμε το Toyota GR Yaris το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική συμμετοχή της ιαπωνικής εταιρείας στο WRC.