Στο τεύχος Μαΐου οδηγούμε το εκρηκτικό Opel Corsa OPC, απολαμβάνουμε τις διαδρομές του Μέλανα Δρυμού πίσω από το τιμόνι της Porsche 911 Targa 4S, κινούμαστε αυτόνομα – χωρίς οδηγό (!) με το πρωτότυπο Μercedes F015 Luxury in motion και ανιχνεύουμε το μέλλον της αυτοκίνησης οδηγώντας 28 ηλεκτρικά μοντέλα!

Ακόμα, το cover story αυτού του τεύχους αφορά δύο road runners σε 2 και 4 τροχούς: Η Ducati Scrambler Icon ζευγαρώνει με το Audi ΤΤ 2.0 ΤDI Ultra για ένα αναπάντεχο ταξίδι στο δρόμο και στο χρόνο.

Την ίδια στιγμή 3 μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού πραγματοποιούν το “Αθήνα-Θεσσαλονίκη”, επιβαίνοντας σε Αεροπλάνο, Τρένο και Αυτοκίνητο, προσπαθώντας να δώσουν απάντηση στο πραγματικό κόστος και χρόνο του κλασικού αυτού ταξιδιού όπως διαμορφώνεται με τα σημερινά δεδομένα.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά το 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, στο τεύχος Μαΐου θα βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ στην ενότητα των δοκιμών μπορείτε να διαβάσετε 3 πολύ ενδιαφέροντα συγκριτικά:

* Audi A3 Sportback 1.6 TDI - BMW 116d 5d AUTO

* Opel Corsa 1.0 Turbo Ecoflex 90 PS – Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100 PS

* Nissan Pulsar 1.2 DIG-T - Seat Leon 1.2 TSI 110 PS

Τέλος, δοκιμάζουμε την πληθωρική Mercedes 200 Shooting Brake 7G-DCT και ταξιδεύουμε στο χρόνο πίσω από το τιμόνι ενός Jeep CJ7 Laredo που συναντά το σύγχρονο απόγονό του, το Jeep Renegade Trailhawk.

 

 

Opel Corsa OPC // Porsche 911 Targa 4S // Μercedes F015 Luxury in motion // Οδηγούμε 28 ηλεκτρικά μοντέλα // Ducati Scrambler Icon - Audi ΤDI Ultra // Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Αεροπλάνο, Τρένο και Αυτοκίνητο // 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Απριλίου, που εκτάκτως κυκλοφορούν την Παρασκευή 20/3 για να σας κρατήσουν συντροφιά όσο #ΜένουμεΣπίτι, δοκιμάζουμε δύο νέα μοντέλα, εμβληματικά – το καθένα στην κατηγορία του.

Στους 4Τροχούς Μαρτίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28/2, ταξιδεύουμε στο Τόκιο, την πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στη Γιοκοχάμα και περιδιαβαίνουμε την επαρχία της Ιαπωνίας με ένα Nissan Leaf e+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναμένεται προσεχώς και στην Ευρώπη.

Στους 4Τροχούς Φεβρουαρίου 2020, οδηγούμε το νέο Hyundai i10 που έρχεται να διατηρήσει μια ηγετική θέση στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου που κυκλοφορεί στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγούμε το Toyota GR Yaris το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική συμμετοχή της ιαπωνικής εταιρείας στο WRC.