top icon

Τεύχος Οκτώβριος 2017

ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 70 χρόνια της Ferrari. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ένα ενημερωτικό άρθρο για το παρόν και το μέλλον της, καθώς και μια ιστορική αναδρομή στους περίφημους V12 κινητήρες της, αλλά και η οδήγηση της 575M Maranello του 2002. Το αφιέρωμα στην ένδοξη ιταλική εταιρεία κορυφώνεται με την οδήγηση της νέας 812 Superfast των 800 ίππων.

Η οδήγηση υπεραυτοκινήτων στο τεύχος του Οκτωβρίου δεν σταματά στο θρυλικό αλογάκι, αλλά συνεχίζεται με την γνωριμία μας με την Mercedes-AMG GT R στην πίστα του Bilster Berg. Aκόμη, στις σελίδες του περιοδικού μας γι αυτό το μήνα μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από το διασκεδαστικό KTM X-BOW GT4 στο Salzburgring. Και, για να έρθουμε στα πιο δικά μας, οδηγήσαμε ένα Seat Ibiza FR στις ειδικές διαδρομές του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα επικαιρότητα κυρίαρχο θέμα είναι η διεθνής έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου τα ηλεκτροκίνητα και τα SUV μοντέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Παράλληλα, δεν παραλείψαμε να έχουμε μια πρώτη επαφή με τρία νέα crossover, άρτι αφιχθέντα στον στίβο των πωλήσεων της πιο εμπορικής κατηγορίας αυτοκινήτων των ημερών μας (Citroen C3 Aircross, Kia Stonic, Opel Grandland X). Και πέρα από τη συγκριτική δοκιμή μεταξύ των Kia Rio 1.25 84 PS και Seat Ibiza 1.0 95 PS, ο Νικόλας Τομπάζης αφήνει για λίγο τον μαγικό κόσμο της Formula 1 και ασχολείται με την επιλογή οικογενειακού αυτοκινήτου.

Ας δούμε το βίντεο… #4Τροχοί #Οκτώβριος2017

Γνωριμίες: Citroen C3 Aircross // Kia Stonic // Opel Grandland X

Ειδικές διαδρομές: Αφιέρωμα:70 Χρόνια Ferrari // Με Ferrari 812 Superfast στο Μαρανέλο // Οδηγούμε τη Ferrari 575 // Με τη Mercedes-AMG GT R στην πίστα του Bilster Berg // Με το KTM X-BOW GT4 στο Salzburgring > Με Seat Ibiza FR στις ειδικές διαδρομές του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας

Συγκριτική δοκιμή: Kia Rio 1.25 84 PS – Seat Ibiza 1.0 95 PS

 

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ