4ΤΡΟΧΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Γνωριμίες: Citroen C5 Aircross 1.2 PureTech 130 PS EAT8 // Honda Civic 1.0 VTEC Turbo

Δοκιμή: Audi A3 TFSI S Tronic

Συγκριτικές δοκιμές: BMW X1 xDrive 25e -Ford Kuga 225 PS PHEV // BMW X5 xDrive 45e – Mercedes EQC 400 4Matic

Ειδικές διαδρομές: Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce Ti - Mercedes-AMG A 35 4Matic Sedan // Audi RS 6 - Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo // Ford Fiesta R1 & R2

Πράσινος πλανήτης: Έρευνα του ΑΠΘ για την πραγματική κατανάλωση των plug-in υβριδικών // Mε το Microlino στην Πάρο // Smart EQ – Skoda Citigo e iV

Αγώνες: 50 χρόνια εμπλοκής των 4Τροχών με τους αγώνες αυτοκινήτου

Στους 4Τροχούς Σεπτεμβρίου, οδηγούμε τα Citroen C5 Aircross 1.2 PureTech 130 PS EAT8 και Honda Civic 1.0 VTEC Turbo, δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Audi A3 TFSI S Tronic και συγκρίνουμε τα plug-in υβριδικά BMW X1 xDrive 25e & Ford Kuga 225 PS PHEV και την plug-in BMW X5 xDrive 45e με την αμιγώς ηλεκτρική Mercedes EQC 400 4Matic.

Ακόμα, δημοσιεύουμε αποκλειστικά την έρευνα του ΑΠΘ για την πραγματική κατανάλωση των plug-in υβριδικών και συγκρίνουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης Smart EQ και Skoda Citigo e iV. Τέλος, οδηγούμε στην Πάρο το ηλεκτρικό Microlino, που αναβιώνει την ιδέα των bubble cars και συζητούμε με τον δημιουργό του για το μέλλον της μικροκινητικότητας.

Στις σελίδες των Ειδικών διαδρομών η Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce Ti συναντά τη Mercedes-AMG A 35 4Matic Sedan, ενώ περιδιαβαίνουμε την Αττική με το Audi RS 6 και τη Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Η ενότητα ολοκληρώνεται με παρουσίαση των Ford Fiesta R1 & R2, ενώ στις σελίδες των αγώνων θα βρείτε αφιέρωμα από τα 50 χρόνια εμπλοκής των 4Τροχών με το σπορ του αυτοκινήτου.

Προηγούμενα εξώφυλλα

Οι 4Τροχοί κλείνουν αυτόν τον μήνα 50 χρόνια και το γιορτάζουν με ένα επετειακό τεύχος αφιερωμένο στις καλύτερες στιγμές της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1970 μέχρι σήμερα, αλλά και για όλα όσα μας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Στους 4Τροχούς Αυγούστου, που κυκλοφορούν την Παρασκευή 31/7, δοκιμάζουμε τη νέα Skoda Octavia στη 2λιτρη ντίζελ εκδοχή της, που συνδυάζεται με κιβώτιου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσων.

Στους 4Τροχούς Ιουλίου, θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με αναλυτική παρουσίαση των κινήτρων, συνέντευξη της Αλεξάνδρας Σδούκου, Γ.Γ.

Στους 4Τροχούς που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Ιουνίου βρήκαμε το... αντίδοτο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα! Οδηγούμε την ενισχυμένη έκδοση “S” της Alpine A 110 με τους 292 ίππους και τη συγκρίνουμε επί ελληνικού εδάφους με τη διαχρονική Alfa Romeo 4C.

 

Κατηγορία άρθρου