top icon
Blog

Αδιέξοδο

Σε σχέση με την πολιτική κατάσταση το σχόλιο, αφού χρονιάρες μέρες, αντί για χαλάρωση, απαιτούνται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, πείσμα και συνειδητή πολιτική θέση-άποψη σε ένα απίστευτα θολό τοπίο.

Είναι σαφές πως μας αδικούν. Όσοι μας κυβερνούν και κινδυνολογούν, όσοι διεκδικούν την εξουσία και απειλούν χωρίς πρόταση, όπως βέβαια και όσες μειοψηφίες πιστεύουν πως μπορούν να ρυθμίζουν τις εξελίξεις σε αυτόν τον τόπο. Από την πλευρά τους οι ξένοι, οι δανειστές, βρίσκουν και κάνουν, και βέβαια τρίβουν τα χέρια τους με τα χάλια μας.

Όλοι, λοιπόν, λες και κάποιος αόρατος τους συντονίζει, αδικούν τον Έλληνα πολίτη και την ιστορία αυτής της μικρής χώρας, που διαθέτει όμως χαρακτήρα και μια δική της ομορφιά που τη διαφοροποιεί, αρκεί όλοι μας να σκοτώσουμε τον τεμπέλη που κρύβουμε μέσα μας, να οπλιστούμε και να πυροβολούμε ακατάπαυστα με στόχο τη δημιουργία. Με συνέπεια και νοικοκυρεμένα, ο καθένας μας ας αγνοήσει την πολιτική βλακεία, ας προσπεράσει, και ας πάμε παρακάτω τον τόπο μας, σαν υπόθεση όλων μας. Για τους νέους αυτής της χώρας, ρε γαμώτο. Καλή Χρονιά._ Σ. Χατζηπαναγιώτου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ