Αρκεί η προσπάθεια!

Με την εμπιστοσύνη στο μηδέν, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι χάρη στον Δημήτρη Μιχελακάκη έχουμε Ράλλυ Ακρόπολις και είναι αυτός ο τύπος -τον οποίο για χίλιους λόγους καταλαβαίνεις και άλλοι σε ξεπερνούν-, χάρη στον οποίο διεκδικούμε και με σημαντικές πιθανότητες, την επιστροφή στο WRC.

Δε θα του σφίξω το χέρι, αλλά θα καταγράψω βαθιά στην ψυχή μου ότι ίσως δώσει στον Έλληνα την ευκαιρία να ξαναδούμε Παγκόσμιο στη χώρα μας, αλλά αν πάλι, με την κ. Ανίτα Πασαλή και τους συνεργάτες τους δεν τα καταφέρουν, θα είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η προσπάθεια αρκεί. Αρνείσαι, δεν τις διαβάζεις τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις ενός ανθρώπου που έχει το πλάνο του, έχει δική του καλά φυλαγμένη στρατηγική και μόνο αυθόρμητα δε λειτουργεί, αλλά οφείλεις να εκτιμήσεις την προσπάθεια και να επιδείξεις υπομονή αφού αν όχι φέτος, γιατί όχι του χρόνου.

Το να... ευχηθώ ότι με δεδομένη την προσπάθεια και την -με πανηγυρικό τρόπο- απαλλαγή του συμβουλίου του από τη ΓΣ της ΟΜΑΕ, ο ίδιος οφείλει να “σκοτώσει” τον εμπαθή, να χαμογελάσει και να πορευτεί ως ηγέτης, ξεκαθαρίζοντας ρόλους που συγκρούονται, είναι ματαιοπονία. Ούτε χρωστάει σε κανέναν, ούτε εγκλωβισμένος είναι. Του αρέσει έτσι και είπαμε: έχει πλάνο και μην το κουράζουμε άλλο, αφού, άλλωστε, σωματεία και αθλητές πανηγυρίζουν.

Οπότε, επειδή το Ράλλυ Ακρόπολις μας ξεπερνάει, σταυρώνεις δάκτυλα, υπενθυμίζεις σε ξεπερασμένους στη Μεσογείων ότι πρέπει επιτέλους να επιδείξουν σεβασμό και κάνεις υπομονή.

Όσο ζεις ελπίζεις και θυμάσαι σχόλιο σε άσχετη στιγμή από σοβαρά γυναικεία χείλη που σπάνια μιλούν: “αν έχουμε τα χρήματα έχουμε αγώνα”. Την ίδια ώρα, ο δικός σου άνθρωπος, όντας και διεθνής και σοβαρός, συμπληρώνει ”το business plan είναι πολύ σοβαρό, πολύ καλά δουλεμένο και οι πιθανότητες μεγάλες".

Μένουμε ψύχραιμοι, λοιπόν, και εννοείται πως “δεν τους βλέπουμε” αυτούς που στοιχηματίζουν μια τριετία τώρα ότι δε θα έχουμε Ακρόπολις αφού “πού θα βρει τα χρήματα” τότε, και “σιγά μην πληρώσουν ο Μάριο και οι δημοτικοί”, πρόσφατα. Πλάκα μας κάνει ο μπάρμπας, αλλά δεν το χαίρεται και αυτό είναι πρόβλημα. Όμως ξαναλέμε: Ακρόπολις uber alles, οπότε: Vamos._ Στρατισίνο

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου