top icon
Blog

Οι άνθρωποι…

Αυτοί της διπλανής πόρτας είναι και οι πλέον σημαντικοί, όντας απλοί και επικοινωνιακοί.

Με “οδηγό” τον Φίλο πλέον Βασίλη Μπασιούκα, “συλλάβαμε” τον κ. Κώστα Παπαδημητρίου ή Παπατζίμ αν προτιμάτε και κάναμε “κατάληψη” στην Castrol Celica Carlos Sainz προδιαγραφών γκρουπ Ν!

Όλα αυτά με την ευκαιρία του σπριντ που οργανώνει με συνέπεια το ΑΣΜΑ στην Κινέτα. Πρόκειται για το Σωματείο μου και καμαρώνεις βλέποντας στη διάθεση της οργάνωσης τους αθλητές που δε συμμετέχουν. Άνθρωποι με εμπειρία, άποψη και ευαισθησίες, όπως ο Μάκης Χαλιβελάκης και ο γίγαντας σε όψη και σε συμπεριφορά, ο φίλος Γιάννης Τασιόπουλος. Η θετική ενέργεια στη μεγίστη από την οργάνωση, που ακολουθεί το σύγχρονο πρότυπο που απαιτεί τη συνεργασία του ΔΣ με τους αθλητές, οπότε και οφείλει να τους υποστηρίζει σε κάθε τους δραστηριότητα.

Όπως στο σπίτι μας λοιπόν σε σχέση με το περιβάλλον, αλλά και με το αυτοκίνητό “μας”, χάρη στον ιδιοκτήτη και στην ομάδα υποστήριξης, εκεί όπου δεσπόζει ο Πέτρος Παπαδόπουλος, ο Peter's Power Team racing. Δίπλα μας στο Kartodromo τότε, με τους Pilot club του Τάκη Σκαλτσά, και μαζί μας στο Τατόι, με το υπέροχο ΜΚ1 του Μιχάλη Λυκάκη. Σήμερα, χθες για την ακρίβεια, με τη Celica, που δεν έχει 300 ίππους και σειριακό, αλλά έχει την αγάπη και την τέχνη του ιδιοκτήτη της και των συνεργατών του, οπότε είχαμε αξιοπρεπή κινητήρα και την καλή για τις συνθήκες ανάρτηση.

Εύχρηστος επιλογέας, σωστά ρυθμισμένα και ανθεκτικά φρένα, σφιxτή καρότσα, μηδέν σκόνη, κράνη, ενδοσυνεννόηση και ο Βασίλης Μπασιούκας τραγουδάει αλλάζοντας τη χροιά της φωνής ανάλογα με το δρόμο. Ωραία, δύσκολη διαδρομή, με μενού που τα περιλαμβάνει όλα και κρίμα που ένα λάστιχο έθεσε εκτός τον Χάλι Jr. και δεν πήγε να ψάξει και να βρει και να ξεπεράσει τα όριά του ο Γιάννης Μπαντούνας. Το “φοράει” ο Πυργιώτης το κόκκινο EVO VI και δημιουργεί. Βρίσκει τον τρόπο και με μία πάνω και καθαρές κινήσεις κερδίζει το γαρμπίλι, δεν καθυστερεί και βγάζει χρόνους. Είναι σεμνός, μιλάει λίγο και ξέρει να κερδίζει οπότε και να χάνει, αξιοποιώντας επί του προκειμένου και την ποιότητα του Κώστα Σούκουλη που κάθεται δίπλα του – τύπος που συμμετέχει για να προσφέρει και όχι για να κερδίσει δημοσιότητα παρά το σπάνιο χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει.

Γενικότερα η εκδήλωση που οργανώθηκε άψογα και επικοινωνήθηκε ιδανικά χάρη και στον τρόπο του Τόλη Πάλα, μας βάζει σε σκέψεις σε σχέση με το χθες που ζήσαμε, το σήμερα που αντιμετωπίσαμε και το αύριο που οφείλουν οι διοικούντες να σχεδιάσουν._ Στρατισίνο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ