top icon
Blog

300 κιλά, 130 ίπποι αλλά και 130+ παλμοί… (+Video)

Η διαφορά ενός απλού συντάκτη με έναν οδηγό αγώνων δεν είναι μόνο στα προφανή. Κάτι που παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο είναι ότι ο δεύτερος τις περισσότερες φορές είναι -και πρέπει να είναι- αθλητής! Και ένας αθλητής δεν είναι απλώς πιο γυμνασμένος, οπότε δεν κουράζεται και εύκολα, αλλά είναι και πιο ήρεμος…

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, βλέπετε ένα δικό μας on-board (Μ. Σαλ.) μέσα στο Διαδρόμιο, και μέσα σε μια τόσο ιδιαίτερη πολεμική μηχανή, όπως το SR by ART των 300 κιλών και των 130 ίππων. Δείτε τους παλμούς κάτω δεξιά, στον πρώτο γύρο μαζί του, προσπαθώντας από τη μία να μάθουμε τη χωμάτινη πίστα στο Σπαθοβούνι Kορινθίας και από την άλλη αυτόν το δαίμονα. Περισσότεροι από τους ίππους… Προσοχή όμως εδώ. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Λάμπρος Αθανασούλας, για παράδειγμα, που το οδηγεί στα όριά του, δεν έχει και αυτός εκείνη την ώρα υψηλούς παλμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, 160άρια χτυπάει… Αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά όρια σε αυτό το θέμα, οπότε εκείνη την ώρα αυτός μπορεί να είναι στο 70%, άρα όσο ψύχραιμος πρέπει και με καθαρό μυαλό, ενώ εμείς να… φλερτάρουμε συνεχώς με το λάθος.

Το βίντεο είναι εμπλουτισμένο με δεδομένα G-Metrix (ταχύτητα, G, απόσταση, δεδομένα καρδιακών παλμών κ.ά.), όπως καταγράφηκαν από την κάμερα Garmin Virb Ultra 30.

Η καταγραφή των παλμών καρδιάς έγινε με το ρολόι Garmin Vivosmart HR, το οποίο καταγράφει παλμούς από τον καρπό (τεχνολογία Garmin Elevate) και στέλνει ασύρματα τα δεδομένα στην κάμερα. Το συγκεκριμένο ρολόι (όπως και τα περισσότερα αθλητικά-έξυπνα ρολόγια της Garmin) σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να χειρίζεστε την κάμερα ασύρματα από αυτό, ενώ ταυτόχρονα σας εμφανίζει στην οθόνη του όλες τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε στο κινητό σας όταν είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο και αμέσως μετά, διαβάστε την εμπειρία μας από την παρουσίαση της SR by ΑRT, στο Διαδρόμιο._Μ. Σαλ.

 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ