Ράλλυ Ακρόπολις: Ανησυχώ

Σε ένα μήνα έχουμε αγώνα, η προσπάθεια των ιθυνόντων είναι δεδομένη, αλλά μέχρις εκεί.

"Κουραστήκαμε στο ζέσταμα" είναι ο εύκολος, ο ευγενής και διακριτικός τίτλος, αφού οφείλεις να σέβεσαι όσους προσπαθούν. Να επαναλάβουμε λοιπόν ότι στην ΟΜΑΕ προσπαθούν, αλλά να θυμίσουμε πως σε περιπτώσεις ιεροτελεστίας, όπως είναι το Ράλλυ Ακρόπολις δεν αρκεί. Όπου και αν προσμετράει. Όποιοι και αν συμμετέχουν. Η ευθύνη είναι ίδια και δεν αποτελεί συμβατική υποχρέωση. Αλίμονο αν χαθεί η ιστορία του αγώνα και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε ρυθμούς διεκπεραίωσης. Αλίμονο αν το κορυφαίο αυτό γεγονός χαρακτηριστεί Ράλλυ Λαμίας.

Απαιτείται ξύπνημα με σοκ και πρόταση που να ξεπερνάει το χθες και να αγκαλιάζει το αύριο. Η διαδρομή θα είναι μια από τα ίδια με επίκεντρο τη Λαμία. Η ανησυχία αρχίζει και δεν τελειώνει, σε ό,τι έχει να κάνει με την αφετηρία που σφραγίζει την ιστορία και εκτοξεύει το κύρος, συνδέοντας το γεγονός με το φυσικό του χώρο που είναι η Ακρόπολη. Από την αφετηρία στον Ιερό Βράχο και τους διαχρονικά ποιοτικούς οργανωτές έγινε μεγάλος και είναι ο καλύτερος ο αγώνας μας, ας το σεβαστούμε με προσπάθεια που να μας ξεπερνάει. Στην περίπτωση του αγώνα, ο οργανωτής άλλοτε, τώρα και για πάντα, ξεπερνάει το αυτονόητο και διεκδικεί επί του προκειμένου την ωραία και σπάνια συνήθεια του ακατόρθωτου. Μπορεί να προκύπτει και να μην τη διακρίνω και μακάρι να είναι έτσι και να επανέλθουμε με την ουσία που αφορά τις Ειδικές και τους Πρωταγωνιστές από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο συμμετέχοντα..._ Στρατισίνο

ΥΓ. Αδιανόητο να προκύψει αντίδραση από οποιονδήποτε από όπου και αν υπηρετεί τον αγώνα και τον τόπο του, σε σχέση με την αφετηρία του Ράλλυ στην Ακρόπολη.

Με τα νέα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση:

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου