top icon
Blog

ΣΟΑΑ ώρα μηδέν

Απλά: Βρείτε τα, συνεννοηθείτε και απογειώστε το Σύνδεσμο, παρεμβαίνοντας στο χώρο δυναμικά και δημιουργικά.

Με στυλ, τακτ και ευαισθησία, με σημαία σας τον Σεβασμό. Στον εαυτό σας, στους θεσμούς και βέβαια στον αγωνιζόμενο που στερείται και παλεύει.

Μάριε Ηλιόπουλε, Λεωνίδα Κύρκο, είστε αποδεδειγμένα τεράστιοι και έχετε την κλάση ώστε εκτός μπάκετ να στηρίξετε το «Εμείς», ξεπερνώντας το «Εγώ», όπως μαγικά το εκφράζετε οδηγώντας – και εσύ, Λέα, και εξελίσσοντας έντιμα και με πάθος.

Κάντε το όραμα πραγματικότητα.

Κάντε με τρόπο μαγικό χάρη και στους συνεργάτες σας, ό,τι δεν κατάφεραν ο Δημήτρης με τον Μανώλη. Συνεννοηθείτε, ώστε να προκύψει η μεγάλη ανατριχίλα μέσα από τη δημιουργική ανησυχία προς κάθε κατεύθυνση.

Πρέπει να επιστρέψει ο Σεβασμός στον Έλληνα οδηγό αγώνων. Από τους διοικούντες, τους οργανωτές, και τα στελέχη, όπως και από τον απλό κριτή, αφού έχει χαθεί η ισορροπία ανάμεσα στην προσφορά, γιατί έτσι μας αρέσει και στο οικονομικό όφελος-έσοδο.

Μόνο εσείς, σε πλήρη σύμπνοια, αποφασίζοντας πως αγωνιστικά σας χωρίζει μόνο το χρονόμετρο, μπορείτε να στηρίξτε το «απέναντι». Με δημιουργική όμως διάθεση και τεκμηριωμένη συνεργασία, επιβάλλοντας την τήρηση των κανονισμών. Προσπεράστε, ξεπεράσετε και δημιουργήστε. Το οφείλετε και σε εμάς τους παλιούς, που με στραβά και λάθη, αλλά με πίστη και συνειδητά εξελίξαμε τον ΣΟΑΑ σε θεσμό με απαιτήσεις και πλάνο.

Υπάρχουν νέοι και ωραίοι συναθλητές σας που μπορούν και πρέπει να σας πλαισιώσουν ώστε, η «παρέα» σας να επιβάλλει το νόμο του Αθλητή σε ένα χώρο που ο Πρωταγωνιστής έχει εξελιχθεί σε ρολίστα.

Θα θεωρηθεί γραφικό όλο αυτό, αλλά χαλάλι. Σημείωμα με την αγωνία στο κόκκινο, αποτέλεσμα και της αδιαφορίας των νέων, που οφείλουμε να τους ευαισθητοποιήσουμε με έργο. Άλλωστε, η αδιαφορία τους είναι και δική μας ευθύνη. Με στρατηγική και μέθοδο εκτοπίστηκαν τότε ο Κατσίμης, η Μαλακτάρη και ο Νικόλας Χαλιβελάκης και χάθηκε η ευκαιρία της ουσιαστικής ανανέωσης. Ατού ο Χάρης «Μπούρο», από τους τελευταίους γνώστες και της διαδικασίας…

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στις παλιές καλές «γεύσεις», όπου το αυθόρμητο πάθος συνδυάζεται με πίστη στους κανόνες. Το ίδιο ισχύει και με τους νόμους που καθορίζουν το παιχνίδι στη θάλασσα, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Πρόεδρος-Πρωταθλητής, με τον Λεωνίδα να κατέχει όσο λίγοι τους νόμους των ειδικών διαδρομών.

Συνδυαστείτε για ό,τι λατρεύετε και δείξτε το δρόμο της συναίνεσης και στο ΟΑΚΑ, όπου έχουν ξεπεράσει τα υπόγεια και οδηγούν στο γκρεμό με το γκάζι κολλημένο…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Στρατισίνο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ