top icon
Blog

«Βόλτα» στο Διόνυσο…

Αγώνας για σχεδόν 100 σήμερα στο Διόνυσο, χάρη στο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. που πιστοποιεί την άποψη πως κάθε εκδήλωση θέλει τον άνθρωπό της, συντονιστή από το Α-Ω.

Όταν είσαι υπεύθυνος και οργανωτικός και παθιασμένος και συντονίζεις με μαεστρία την ομάδα σου πετυχαίνεις. Προσέχεις τις λεπτομέρειες και αντιμετωπίζεις τις στραβές, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά…

Ήταν η άτυπη πρόσκληση από την ομάδα μας, τη Σκόντα-Μακρής που μας έσυρε στην αφετηρία, στα δικά μας πιτ. Θεατές-παρατηρητές με αγωνία για τα παιδιά τους «ρούκι» της ομάδας μας που βρίσκονται στα καλύτερα χέρια, στοιχείο που καθησυχάζει και γονείς με άποψη. Η αγωνία του Μανώλη Γιαννούλη και του κ. Γιουσουρούμ στη μεγίστη. αλλά τη διαχειρίζονται με μαεστρία. Δεν προδίδονται, αφού ξέρουν.

Όταν άνθρωποι με την ευφυΐα τους στο κόκκινο συνεννοούνται το αποτέλεσμα ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Συνδυάζονται τα αυτονόητα με την υπέρβαση μέσα από μια δημιουργική αντίδραση, επινόηση της στιγμής, αποτέλεσμα και της εμπειρίας και του καλά δουλεμένου ταλέντου.

Είναι ο Αποστόλης Μάκρης με τον Γιώργο Καμιτσάκη και ο Νίκος με τον Βασίλη Ζάχο. Απλά Πρωταθλητές.

Ευθύνη τους η συμμετοχή του Αδάμ Ι. Βούλγαρη, του Σπύρου Γαλεράκη, του Βασίλη Εμ. Γιαννούλη και του Γιουσουρούμ Jr.

Λεπτομέρεια τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα, που άλλωστε ξεπερνούν την αξιοπρέπεια και τις προσδοκίες ακόμα και του πλέον αισιόδοξου αυτής της σπάνιας συντροφιάς. Σημαντικό στοιχείο ο τρόπος. Οι συνεννοήσεις, η προετοιμασία σε κάθε επίπεδο. Ο «σκληρός» Sir George, o professor Nik, η ήρεμη δύναμη, ο Ντ’Αρτανιαν Βασίλης και βέβαια ο Αποστόλης Μάκρης. Ο τύπος 3/1 της ελληνικής αγοράς, ο πολυπρωταθλητής με Δημήτρη Μιχελακακη, Νικόλα Ζάχο κ.α. που φέτος έχει παρασυρθεί από τους «άλλους» σε αυτή τη διαδικασία-ιεροτελεστία.

Παρακολουθήσαμε με το Μανώλη και τον κ. Γιουσουρούμ που γνωρίζουμε πολύ καλά έχοντας εμπειρία και για το πόσο κύριος είναι και ζήσαμε τη στιγμή.

Στη θεωρία, είναι στα καλύτερα χέρια, τα άψογα αυτά παιδιά, οι αθλητές της ομάδας μας, τύποι με ταλέντο και τρόπο για σεμινάριο μέσα από την αγωγή τους. Στην πράξη όμως, ενίοτε ειναι αλλιώς. Το ζήσαμε όμως όλο αυτό σήμερα. Με έναν μηχανικό για κάθε πράσινο-λευκό Φάμπια και με τα δικά μας σήματα και όλες οι συνεννοήσεις ήταν με τα μάτια. Χωρίς φωνές και εντολές αλλά με συνεννόηση ώστε η ομάδα να λειτουργεί ως ομάδα και να αποδίδει τα καλύτερα τηρουμένων των αναλογιών. Να αξιοποιείται η γνώση, να συνδυάζεται με το ταλέντο και να αποκτάται η ποιότητα που λείπει από τους αγώνες και τη ζωή μας.

Ήταν μια καλή Κυριακή σήμερα εκεί στο Διόνυσο, παρά τον καιρό που έκανε τα δικά του.

Το τέμπο, η θετική ενέργεια από τους παρακάτω:

Η φωνή του Δήμου με ωραίο καθαρό λόγο, η δημιουργική αγωνία της κας Φώφης Ψαράκου που έδωσε ρεσιτάλ σε όλα τα επίπεδα, οι χρόνοι του Μάριο, η παρουσία-επίδοση του Λέα, ο τρόπος του Γιώργου Κεχαγιά, ένας θηριοδαμαστής με στιλ που προδίδει έντιμη άποψη, η άνεση του Σταμάτη, η ποιότητα του Βαγγέλη, το πάθος του Ντόφη, αλλά και του κ. Λιώρη, όπως βέβαια και του Κώστα Πατσουρέα. Μαζί τους οι πυροβολάρχες με τα μικρότερα αυτοκίνητα, όπως ο κ. Χασάπης και βέβαια το Ενιαίο.

Μαλλιά-κουβάρια, πολλοί στο ίδιο δευτερόλεπτο με τα Σκόντα Φάμπια και τον Μίλτο Β. Κύρκο να οδηγεί δις στην κορυφή το Bardahl Skoda Fabia και τους αθλητές της ομάδας μας να φορτώνουν εμπειρία αλλά και βαθμούς στη μάχη των νέων. Επόμενη ανάβαση η Ριτσώνα από το ΑΣΜΑ τον Απρίλιο και θα είμαστε εκεί._Στρατισίνο         

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ