top icon
Blog

Η αδικία της αστοχίας…

Με την ευκαιρία μιας ωραίας βόλτας στη λίμνη της Βουλιαγμένης, οι σκέψεις και το θολό τοπίο παρά τις τέλειες συνθήκες, αφορά στο κλασικό, στο Ιστορικό Όχημα.

Το λατρεύουμε, αλλά δεν το σεβόμαστε. Ειδικά η κυβέρνηση που αντί να το τιμήσει το πληγώνει. Σήμερα προσκεκλημένοι του Νικόλα Χαραλαμπόπουλου όλοι εμείς του 3C (με απουσίες φωτιά αφού χωρίς Κώστα Μητρόπουλο λείπει το 1/3 C) κατηφορίσαμε για το Αλεποχώρι. Ανηφορίσαμε από το Σχίνο και καταλήξαμε στη Λίμνη. Εκεί όπου και προπολεμικοί και άλλοι με κλασικές Μοτό. Συνάντηση με σημασία ιστορική χάρη στους ανθρώπους και στις μηχανές τους με 2 και 4 Τροχούς. Οι πολύ παλαιοί σε εκδήλωση με σφραγίδα και υπογραφή, σε άτυπη βόλτα εμείς. Με κλασικά και κρατικές πινακίδες, αλλά και με σύγχρονα. Μετ εμποδίων κάτι τόσο απλό και όμορφο που το εκτοξεύει η παρουσία νέων ανθρώπων 25-35 και από τα δύο φύλα. Αγόρια με άποψη και το απαιτούμενο στιλ οπότε όλοι σεμνά ακολουθούν τα ΙΟ τους, αλλά και οι γοητευτικές τους συνοδοί στο ίδιο μήκος κύματος. 

Τα μάτια όλων σε κάμπριο εποχής, σε προσεγμένα μίνι και σε άλλα πιο σπάνια κομμάτια όπως το 3θυρο Ταλμπό, η προσεγμένη Μάσταγκ GT350 κ.α. 

Ένα όμορφο, ένα τέλειο σύνολο ανθρώπων με τα αυτοκίνητα τους καθρέπτης της σημασίας του ΙΟ που δυστυχώς είναι ο στόχος της ΚΥΑ. Της υπουργικής ρύθμισης που καθορίζει τον τρόπο που πρέπει να κυκλοφορούν, αλλά ώστε να έχουν και την τυπική αναγνώριση.

Είναι αυτό το σύνολο με την συναισθηματική αξία που στηρίζουμε είτε πρόκειται για σκαραβαίο και φίλους επιβάτες είτε για 911 με ανθρώπους που σέβεσαι μέσα από την κοινωνική τους διαδρομή. Είναι άλλωστε και οι τεχνικοί, οι δικοί μας άνθρωποι που φροντίζουν ώστε να λάμπουν και να κοσμούν τις εκδηλώσεις, αλλά και την άτυπη βόλτα κάτω από νόμιμες συνθήκες που λατρεύουμε. 

Εκεί, χωρίς όργανα, χωρίς βιβλίο διαδρομής και τα αποτελέσματα που μας αγχώνουν, ανταλλάσεις απόψεις, εξελίσσεις σχέσεις, φωτογραφίζεις και χαλαρώνεις καθαρίζοντας τη σκέψη σου. 

Ότι μας λείπει και για ότι το ΙΟ προσφέρεται και δείχνει το δρόμο. 

Είναι αυτό ακριβώς που δεν έχουμε πεισθεί πως στηρίζουν οι οργανωμένοι που έχουν την ευθύνη. Οι θεσμικοί που πάνε -έρχονται στα υπουργεία με προτεραιότητα στη στήριξη των ταμείων τους και όχι στο ζητούμενο που είναι η τέλεια χρήση συνδεδεμένη με το σεβασμό στο μέταλλο και στις ανθρώπινες σχέσεις. 

Αποδεδειγμένα άλλωστε και είναι το δικό μας 3C μέσα από τη δυναμική των ανθρώπων του, αλλά και η υγεία που εκπέμπει ο φίλος πλέον Πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ Τάκης Φωτεινόπουλος που μας επιτρέπουν να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για μια ΚΥΑ προσαρμοσμένη στην Ελληνική πραγματικότητα. Το οφείλουμε στο λάτρη του κλασικού της διπλανής μας πόρτας. Αυτόν στηρίζουμε και σε αυτόν δεν προκύπτει ο σεβασμός από την κυβέρνηση που έχει και την τέχνη να πληροφορείται με λάθος τρόπο από λάθος ανθρώπους. 

Αφού άλλη ερμηνεία δεν έχουμε ώστε να καταλάβουμε ένα κείμενο -έκτρωμα, φονιάς του ΙΟ μέσα από τη δική μας φιλοσοφία για την εξέλιξή του._Σ. Χατζηπαναγιώτου 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ