top icon
Blog

Ράλλυ Ακρόπολις: Απ’ τον παππού στον εγγονό

Όταν ο πολύπειρος Γιώργος Κάπελλας συναντάει τον νεαρό, ανήλικο στα μάτια μας, Παναγιώτη Ρουστέμη και πάνε Ακρόπολις, μόνο κάτι καλό θα συμβεί.

Με όπλο τους το οικογενειακό 10άρι και ατού τους τον Αλέξανδρο Ρουστέμη, ο συνδυασμός κοσμούσε τον αγώνα εντός και εκτός ειδικών διαδρομών. Συμμετοχή-είδηση στον πίνακα, έδωσε αναμενόμενη για εμάς υπεραξία στην ελληνική παρουσία.

Τη γνωρίζουμε καλά αυτή την αρσενική 3άδα που έχει ως κοινό της παρονομαστή το πείσμα. Η συνέχεια, μέσα από τα πλεονεκτήματα του καθενός. Σημειώστε: Ο παππούς Γιώργης με ψυχή 40άρη και καρδιά 20άρη έχει καθίσει δίπλα στον Γιώργο Καϊτατζή. Έχουν κινηθεί σε γωνιές εκτός λογικής, έχοντας σημειώσει χρόνους που διαχρονικά ξεπερνούν τον ανταγωνισμό. Ποτέ δεν είχαν το καλύτερο εργαλείο. Είχαν όμως τον τρόπο τους, όντας κυνηγοί, γεννημένοι πρωταθλητές. Ο Γιώργης αγαπάει τους αγώνες. Ζει για να προσφέρει στους νέους. Το θεωρεί υποχρέωσή του και εύκολα επιστρατεύτηκε από τον Άλεξ για τον Παναγιώτη. Άλλωστε, ουδείς φέρνει αντιρρήσεις στον Αλέξανδρο όταν πρόκειται για τον Παναγιωτάκη του.

Τον “μικρό” με το καθαρό βλέμμα και την ορθή λογική της μάνας του, Ελένης, ο οποίος ωστόσο συναγωνίζεται τον Άλεξ σε πείσμα, την ώρα που ξεπερνάει τη γενιά μας σε ταχύτητα και ταλέντο. Σοφή επιλογή το 10άρι και το χώμα. Του αρέσει. Εκεί καταθέτει το ταλέντο του και είναι αυτό που αξιοποίησε ο Γιώργος δίπλα του. Το κατεργάστηκε με υπομονή και επιμονή και ο τερματισμός λέει τη μισή αλήθεια, αφού δεν έλειψαν οι καλοί χρόνοι που ξεπερνούν την αξιοπρέπεια. Τα χιλιόμετρα του αγώνα, η πλέον σημαντική εμπειρία για αυτόν το νεαρό άσο που έχει τα ατού ώστε να διεκδικήσει τίτλο τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, μόνο τυχαία δε διδάχτηκε πρώτα να ντριφτάρει έξυπνα και με «πολλά» και στη συνέχεια να σταθμεύει την «κούρσα». Ζήτημα αγωγής, χάρη και στον Άλεξ, με σφραγίδα πλέον από τον Γιώργη και με ουσιαστική στήριξη από τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο που μέσω της Seajets αντιμετώπισε με περίσσια ευαισθησία αυτήν τη συμμετοχή με τη χρυσή προοπτική. 

Καλή συνέχεια, με δεδομένο ότι η αυτή η εμπειρία… με συνέταιρο τον συνοδηγό του, Γιώργη Κάπελλα θα κάνει τη διαφορά στους επόμενους αγώνες.

Μικρούλη, άφησες την μπάλα, κράτησες τις σπουδές και έβαλες τη σοβαρότητα στο πάθος σου για την οδήγηση. Καλή συνέχεια αγαπημένε τύπε με το σπάνιο χαμόγελο, ίδιο με της μάνας που έτσι διασκεδάζει την αγωνία της. Έχεις την αγάπη μας._ Στρατίσινο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ