top icon
Blog

Η δράση φέρνει την αντίδραση

Όταν έχεις παλιούς φίλους και πρώην συνεργάτες που διαφωνούν, οφείλεις να επικοινωνείς τις απόψεις και τις θέσεις τους με δεδομένο ότι η δράση φέρνει την αντίδραση. Ο Κώστας Μητρόπουλος έγραψε ανήσυχα και ο Μάνος Παλαβίδης απαντάει.
Εννοείται πως από την πλευρά μας, μέχρις εδώ…_ Σ.Χ.

«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό!» Φρίντριχ Νίτσε

Όταν διάβασα το άρθρο του κ. Μητρόπουλου στους 4Τ πριν από λίγες μέρες ένοιωσα έκπληξη και θλίψη, γιατί δεν περίμενα από τον κ. Μητρόπουλο να επιτεθεί δημόσια στη λέσχη που διαλαλεί ότι αγαπά, αλλά ούτε και σε εμένα προσωπικά, που δεν έχω τίποτε να μοιραστώ μαζί του! Η προσωπική του επίθεση μου θυμίζει κάτι που έλεγε ο πατέρας μου: «θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε μισήσουν απλά επειδή θα κανείς κάποια πράγματα καλύτερα από εκείνους», σοφά λόγια… Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα κάνω τη χάρη στον κ. Μητρόπουλο να κατέβω στο επίπεδο μιας αντιπαράθεσης μαζί του. Ας λέει ότι θέλει και ας συνεχίσει να με συκοφαντεί αν αυτό τον κάνει να νοιώθει καλύτερα. Θα απαντήσω στα σχόλια του μόνο όσον αφορά την λέσχη και όσα ισχυρίζεται και θα ξεκινήσω διαβεβαιώνοντας τον ότι η λέσχη είναι οικονομικά απόλυτα υγιείς και δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Να τον ενημερώσω επίσης ότι με το νέο ΔΣ η λέσχη είναι πιο δραστήρια από ποτέ και οι εκδηλώσεις μας πάνε από επιτυχία σε επιτυχία. Στο τελευταίο Newsletter της λέσχης, ο πρόεδρος μας κ. Τάκης Φωτεινόπουλος καταγράφει όλες τις δραστηριότητες μας του πρώτου εξαμήνου όπως: την Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο, το Κλασσικό Ράλλυ στην Καλαμάτα (σε συνεργασία με τον ΣΙΣΑ), το Ράλλυ Αμαζών, το Εαρινό Ράλλυ στην Άνδρο, τον Γύρο Κηφισιάς «Αντίκες & Λουλούδια», την 2η Ανάβαση Πάρνηθας (μια νέα εκδήλωση που ήδη έγινε θεσμός), την συμμετοχή μας στο Veteran Parade με την λέσχη κλασσικών μοτοσικλετών, τις τρεις υπέροχες ομιλίες στη λέσχη του κ. Ν. Ζαλμά με θέματα «Γιώργος Μοσχούς», «Ανάβαση Πάρνηθας» και «Ακρόπολις Ράλλυ», την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με την UNESCO, την εκδήλωση για τους συμμετέχοντες του Rally Monte Carlo, την καθιέρωση του μηνιαίου ηλεκτρονικού μας Newsletter, την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού συστήματος μηχανογράφησης, την έκδοση της προνομιακής εκπτωτικής Κάρτας Μέλους, την ουσιαστική συνδρομή μας στην επιτυχία του Classic Marathon της Hero κ.α.

H ΦΙΛΠΑ είναι μια ζωντανή, δραστήρια λέσχη, η μεγαλύτερη και παλαιότερη στη Ελλάδα (από το 1972) με 1,500 μέλη από όλη την Ελλάδα. Έχουμε υποδειγματική οργάνωση και δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας υποδείξει πως να διοικούμε την λέσχη μας.

Μάνος Παλαβίδης

Γενικός Γραμματέας ΦΙΛ.Π.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ