top icon
Blog

Ελληνικοί Αγώνες: Δεν αρκεί η προσπάθεια

Δουλειά μας η ενημέρωση. Επιφανειακά, πιστεύουμε πως ευστοχήσαμε, όπως στο Dirt Games, ποιοτικό έργο των δημιουργών του-οικογένειά μας και της ΕΚΟ. Εθνικός χορηγός του χώρου.

Αντίστοιχα, νοιώσαμε όμορφα, παρακολουθώντας το Θωμά Α. Κρασσώνη να συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα αγώνων ενιαίου με Mini και στήριξη μόνο από την οικογένειά του. Κλειδί, ο Στέλιος Φάκαλης. Signore Stelios.

Αλλού, όπως το κάρτινγκ αστοχήσαμε και ζητάμε συγγνώμη από όσους βλάψαμε. Ευχαριστούμε τον Πέτρο Καστορίνη για τη συνεργασία. Δεδομένο πως η αγάπη-αδυναμία του γράφοντα για τον 12χρονο πλέον Αλέξανδρο Θ. Παπαευθυμίου δεν έχει ημερομηνία λήξης, ούτε όρια. Το χαμόγελο ενός παιδιού μόνο το στηρίζεις! Πολύ περισσότερο όταν πιστεύεις στο ταλέντο του.

Η αδυναμία μας, μόνο καλό έκανε ευρύτερα και στα δικά μας μάτια. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το σύνολο, αφού όπως λέει ο «Κύριος-μπαμπάς» μιας ωραίας «παρέας» με άποψη και εμπειρία που τους σεβόμαστε αποδεδειγμένα και όχι μέσω μηνυμάτων: «Όλα τα παιδιά έχουν ψυχή», «όλοι οι γονείς καταθέτουν και τα ρέστα τους εφ’ όλης της ύλης» και συμπληρώνουμε. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε όσους ειδικούς στις ομάδες μιας κοινότητας-φωτιά. Με τη δίκη μας δεοντολογία και αρχές, καλύτεροι πάντα και για πάντα οι συνεργάτες μας. Οι δικοί μας άνθρωποι. Σαφές ότι δε θέλουν την προβολή, αυτονόητο ότι δεν θα τους ξαναφέρουμε σε δύσκολη θέση. Δεδομένη η πικρία μας σε πρώτο πρόσωπο και για διάφορους λόγους, ότι το περιοδικό αγνοήθηκε «υποδειγματικά» από τον θεσμό ΙΑΜΕ.

Περήφανοι για τη συνέντευξη του Γιάννη Αντωνιάδη και για ό,τι άλλο προσωποποιημένο, έργο του PIT. Σχόλιο μας για τους Μάνο«Τζαμαρ» και Στυλιανό Πετρίτση. Ένας σημαντικός παλιός που είναι αλλιώς και ένας νέος πολύ ωραίος, πυροβολάρχης ως αθλητής. Στα άπειρα μάτια μου, ο οδηγός κάρτινγκ της χρονιάς.

Συνεχίζοντας με πιλότο τη μελαγχολία των ημερών πριν την αλλαγή του χρόνου. Η σχέση μας με την ομάδα Μάκρης-Σκόντα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα παρά τη συνεργασία με υπέροχους, αντικειμενικά σημαντικούς. Το ενιαίο για το περιοδικό μας παραμένει ιερός σημαντικός θεσμός που ξεπερνάει πρόσωπα. Είχε όμως δημιουργό, αλλά και χορηγό σε υλικό και ηθικό επίπεδο. Έργο Νικόλα Περατινού με στήριξη-χρυσάφι από το Μάριο Ηλιόπουλο και επικοινωνιακή σφραγίδα Στάθη Πετρόπουλου. Έχουν το σεβασμό μας.

Την αγάπη μας, την έχουν ο ΕL ΝAK Jr και ο Ανδρέας Βίγκος. Είχαμε κερδίσει δις τον τίτλο τότε με την Τώνια το’ 94-‘95 και το Sunny. Φέτος τα «παιδιά από τη Λαμία» μας θύμισαν στον εκδότη του περιοδικού μας πως η ζωή συνεχίζεται, εξελίσσεται και δεν είναι όλα πάρε δώσε. Η εικόνα του 4ΤΡΟΧΟΙ Κλειώ με Κυρίους στα μπάκετ, μας οδηγεί υποδειγματικά στα 50 χρόνια του περιοδικού μας, έργο Κώστα Καββαθά. Κρίμα που στον Κηφισό αγνόησαν μια ωραία προσπάθεια που αντιμετωπίστηκε χωρίς ευαισθησία και επιδερμικά από τον συνεργάτη μας εθνικό προμηθευτή αγωνιστικών ελαστικών. 

Σε κάθε περίπτωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη χωμάτινη έκφρασή του παραμένει ο θεσμός της καρδιάς μας και μόνο τυχαία δεν κοσμεί το εορταστικό μας τεύχος η συνέντευξη των Γιάννη Μπαντούνα-Κώστα Σούκουλη.

Θα βρείτε και την αγωνιστική γνωριμία μας με το 208-R2 με υπέροχους πίσω από τη σκηνή. Απλά τους γνωρίζαμε, αλλά γρήγορα γίναμε ομάδα. «Ζήσαμε τη στιγμή» υποδειγματικά, ενώ δώσαμε χαρά σε έναν σπάνιο του χώρου μας όπως είναι ο Σάββας Ν. Λευκαδίτης.

Πολύ καλά δεμένοι μεταξύ τους και οι άνθρωποι στο ΑΣΜΑ που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά για το Φθινοπωρινό Ράλλυ στην Ιτέα. Μας σεβάστηκαν και ελπίζουμε να μην τους απογοητεύσαμε.

Η συνέχεια; Δεν θα προκύψει. Με αυτή την ΟΜΑΕ δεν έχουμε πλέον την υπομονή και τη ψυχραιμία που συνδέονται με την ανιδιοτελή προβολή των Ελληνικών αγώνων. Θα δοκιμάζουμε αγωνιστικά αυτοκίνητα, θα παρουσιάζουμε ομάδες και τεχνικούς , θα δημοσιεύουμε συνεντεύξεις αθλητών και μέχρις εκεί.

Ούτε χορηγοί επικοινωνίας, ούτε μεμονωμένη στήριξη που δημιουργεί αντιπαλότητα, ούτε το ποιος κέρδισε ποιον και πόσο μεγάλη είναι η μια φωτογραφία από την άλλη.

Το σίγουρο ότι θα μας λείψει όλο αυτό που σε γοήτευε μέσα από το συναίσθημα που χαρακτηρίζει ευρύτερα το χώρο. Απλά δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι μετά τον τρόπο της ΟΜΑΕ σε σχέση με το ΡΑ και διάφορα, όπως παραιτήσεις και αποφάσεις που φρενάρουν. Δεδομένη η απώλεια μεγάλου μεγέθους από το αντίο των Μιχάλη Αποστολόπουλου και Νάσου Παπακώστα παρά τις διαφωνίες μας. Για τον αποκλεισμό περίπου πρωτότυπων κατασκευών μήπως και γιατρευτούν τα μάτια μας από τις φτερούγες και τα Σαξόραλα, πρακτική που ίσως άνοιγε δρόμο στην επιστροφή εταιρειών στο χώρο, υπομονή. Να διαβάσουμε το σκεπτικό των 8 σοφών που νομίζουν πως διοικούν με ξένα χρήματα. Σε παρένθεση: Ελπίζω ότι δεν συμμετείχε στη διαδικασία ο αγωνιζόμενος μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ θεωρώ δεδομένο ότι ο φίλος Νίκος Μανώλης τοποθετήθηκε εξουσιοδοτημένος από το πολεμικό Συμβούλιο όπως είναι στα μάτια μας το ΔΣ της ΑΛΑΛ.

Αναμένοντας… Αγώνες, πολλοί αγώνες αυτό το μήνα στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

Ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς._Στρατισίνο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ