top icon
Blog

Λαμία όπως Μαγεία…

Η Φινλαμία της καρδιάς μας. Της καρδιάς του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Η πόλη του Τάσου Γεμενή, του Χρήστου Πανουργιά, του Σωτήρη Χατζητσόπανη. Η πόλη του αείμνηστου Γιάννη Ανδρικόπουλου και του πολύτιμου Γιάννη Κέπετζη. Εδώ που έλαμψαν ο Νάκος Πανουργιάς και ο Αντώνης Στιβαχτάρης. Ότι το πλέον όμορφο εδώ χάρη στον Πάνο, στον Γιώργη, στον Πανουργιά, στο Χρυσόστομο, στο Σπύρο, στον Αλέξανδρο κ.α υπέροχους αθλητές κσι βέβαια εδώ όπου όλοι μάθαμε το Ράλλυ Ακρόπολις και μας χειροκρότησαν όσο πουθενά άλλου στη χώρα. Συνειδητά, αυστηρά με πάθος και άποψη και με έναν σοφό τρόπο που οργανώνουν και επικοινωνούν οι άνθρωποι της ΑΛΑΛ. Άλλοτε και τώρα μέσα από ένα σπάνιο DNA που ψάξε και αλλού δε θα βρεις.

«Πίτα» και Απονομή στους πρωταθλητές-νικητές μέλη του Σωματείου που διατηρεί τα συναισθηματικά στοιχεία που ταιριάζουν στην ιστορία του χωρίς να «μασάει» σε σχέση με την εξέλιξη του χώρου.

Σε συνδυασμό με την απονομή στον ΕλΝακ Jr, αυτή η απονομή απόψε στην αφεντιά μου, ίσως ήταν η πλέον σημαντική στη διαδρομή μου στις ειδικές διαδρομές των ελληνικών αγώνων.

Νικ Μαν, Αλυτάρχη μας, Τάσο Γεμενή μπαμπά μας, αγαπημένε Χρυσόστομε 5/1 και βέβαια εσείς ΚΥΡΙΕΣ Γεωργία, Ιωάννα και φίλε Σπύρο, με το χέρι στην καρδιά.

Απλά και σε πρώτο πρόσωπο: Δεν έχω λόγια. _Στρατισίνο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ