top icon
Blog

6ο Κυνήγι Κουνελιού: «Κυνηγόσκυλα»!

Όμορφα πολύ σήμερα Σάββατο απόγευμα προσκεκλημένοι από την άτυπη ΛΕΦΙΚουνελιού, έργο δυο παλιών με άποψη. Του Δημήτρη και του Άγγελου Κουνέλη. Οικοδεσπότες με περγαμηνές που σχεδίασαν μια έξυπνη, ιδιαίτερα διασκεδαστική εκδήλωση. Συμμετέχοντες καλοί φίλοι, λάτρεις της αυτοκίνησης σε όλες του τις διαστάσεις.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 50 για 23 αυτοκίνητα και προέκυψε μια υπέροχη παρέα. Ο καθένας στο αυτοκίνητο του και όλοι μαζί με τους οργανωτές και τους εξαιρετικούς κριτές, μια υπέροχη παρέα. Η διαδρομή με εκπλήξεις και παιχνίδια του μυαλού, με την παρατηρητικότητα και την προσοχή να παίζουν το ρόλο τους. Ακόμα και όσοι χαλαροί και δήθεν η συνειδητά αδιάφοροι, παρασύρθηκαν από τον Αλυτάρχη/Σκηνοθέτη Άγγελο Κουνέλη και τα πρόσωπα έπαιρναν έκφραση ανάλογα με την εξέλιξη κάθε άσκησης. Εμείς ως 4Τ και επίσης Φίλοι του Κουνελιού και των Κουνέληδων βέβαια, απολαύσαμε την εκδήλωση.

Ατμόσφαιρα με ποιότητα και συναίσθημα και με όπλο το Μini Countryman ντίζελ οργώσαμε την Ανατολική πλευρά της Αττικής. Ευρύχωρο, οπότε φιλοξενήσαμε υποδειγματικά τη Ρενα Γκίνη και τον Πέτρο Ματσούκη, φίλος από πολύ παλιά. Με εξαιρετικη ανάρτηση για αυτούς τους δρόμους που παίζουν με τα νεύρα και τους σπονδύλους, οπότε και απολαμβάνεις τον 1.5 στη ντίζελ εκδοχή του με ατού και το αυτόματο κιβώτιο. Το τέλειο πακέτο με μια πολύχρηστικότητα που ψάξε κσι δε θα βρεις, σε συνδυασμό με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τα Μίνι. Αντίστοιχα, δεν θα βρεις τη ζεστασιά ανθρώπων όπως των “συναθλητών» μας στο «κυνήγι».

Για την ιστορία, σε σχέση με τα αποτελέσματα: Καρέ του Άσσου, οι νικητές Δημήτρης Ραζής-Χάρης Λάμαρης με ένα “πρωτότυπο» Νissan Micra GTR, οι Γιάννης Παπαδόπουλος -Στέλιος Μπουλές με το Autobianchi τους και οι Μαθιός Μανσόλας-Μαργαρίτα Γλυνού -Ελένη Ηλιοπούλου με Suzuki SX4. Aκολούθησαν 4οι, οι Πάρης Μακρυγιάννης- Γιάννης Καρούπας με ένα προσεγμένο μαύρο BMW Ζ3 τελευταίας γενιάς. Χρυσός χορηγός, όπως πάντα ο Λυμπέρης Παπάζογλου. Δεδομένο πως θα επιστρέψουμε σε 12 μήνες._ΣΧ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ