top icon
Blog

Πάλι τα ίδια!

Περί ΚΥΑ και όχι μόνο, από τον Αστερίξ. Απλά, ο Άρης Λουμίδης γράφει όπως οδηγεί. Δεν το χαϊδεύει, το πατάει τέρμα το γκάζι…

Το λέω χρόνια, και τώρα αποδείχθηκε! ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες ΙΟ πιστεύω ότι θέλουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, που μόνο με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ θα γίνεται, όπως παντού, αλλά ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, με πρώτο τον Βερναρδάκη, ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ!

Και να η ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

Έπειτα από 40 χρόνια «εξάρτησης» από τις λέσχες που φούσκωναν τα ταμεία τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ του μας τις προσφέρει στην τελευταία ΚΥΑ, και μας λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι πρέπει να κάνουμε για αυτό, δηλαδή:

Στο Άρθρο 4

Παρ. 1: Να γίνει ΕΠΙΤΡΟΠΗ από:

α. Έναν εκπρόσωπο με αναπληρωτή από τη ΔΟΑ, τη ΔΟΠΑ και τη ΔΟΜ.

β. Έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Υποδομών με αναπληρωτή.

γ. Έναν εκπρόσωπο από την ΕΟΒΕΑΜΜ (Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών) με αναπληρωτή.

Παρ. 2: Έργο της επιτροπής… είναι η επανεξέταση εντός 10 μηνών…

Παρ. 5 Μετά το πέρας του έργου της επιτροπής, θα καθοριστεί διαδικασία για τη χορήγηση και διάθεση κρατικών πινακίδων ΙΟ, με μέριμνα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών…

Περίμενα ότι οι διοικούντες πήραν το μάθημά τους και, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και με τελικό στόχο τις κρατικές πινακίδες, θα βρίσκαμε ίσως και προσωρινές λύσεις. Αντί λοιπόν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ που για πρώτη φορά θα εκπροσωπήσει ΟΛΟ τον ΧΩΡΟ, μαζί με τους μηχανικούς μας, και στην οποία θα συμμετάσχει και το ίδιο το κράτος, ξέρετε τι έγινε;

Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ Δημήτρης Βερναρδάκης, παντοκράτωρ για 14 χρόνια, ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, από ΜΟΝΟΣ του, αγνοώντας τις άλλες ομοσπονδίες, ακόμα και το ίδιο το κράτος! Αντί να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ τη δημιουργία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, κάλεσε ΜΟΝΟ τις λέσχες της ΕΟΦΙΛΠΑ, που ελέγχει απόλυτα, και μεταξύ άλλων αποφασίζει:

  1. Συνέντευξη Τύπου: Δηλαδή να «ξεφωνίσουμε» το κράτος που φταίει για όλα, λες και θα ιδρώσει το αυτί τους ή πρόκειται να αλλάξουν την ΚΥΑ!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ:

  1. Σύνταξη ατζέντας για συνάντηση του Βερναρδάκη με το Υπουργείο! Δηλαδή το κράτος μάς καθόρισε ΕΠΙΤΡΟΠΗ για να τα βρούμε, και ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ!

Φίλοι του ΙΟ, εγώ προσωπικά πίστευα και πιστεύω ακόμη ότι ποτέ ο Βερναρδάκης και κάποιοι λίγοι γύρω του δεν ήθελαν κρατικές πινακίδες. Έγινε μια ανάρτηση ότι θα δημοσιευθούν οι επαφές με το κράτος: Ας δούμε λοιπόν έστω και ΜΙΑ έγγραφη επικοινωνία που να δείχνει το αντίθετο.

Προ διετίας είδα φως, αλλά ξαναβλέπω μαύρο σκοτάδι, αν δεν αλλάξουν όλοι αυτοί που μας έφεραν και μας κρατούν ακόμη εδώ σήμερα. ΑΛΛΑ, επειδή η ΕΟΦΙΛΠΑ ελέγχεται από τη ΦΙΛΠΑ και στη ΦΙΛΠΑ το καταστατικό μάς έχει επιβάλει «ισοβίους προέδρους», τελικά, τουλάχιστον στη γενιά μου, δε βλέπω να αλλάζει τίποτα.

«ΑΣΤΕΡΙΞ» – Άρης Λουμίδης

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ