top icon
Blog

Η άλλη άποψη…

… με τη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας σε αγώνες ακριβείας, με κάθε τύπου αυτοκίνητα.

Με περισσότερη ή λιγότερη ιστορία. Το σημαντικό είναι η διαχείρισή τους, με  το πλήρωμα να έχει τον πρώτο λόγο και τον Αλυτάρχη τον πλέον σημαντικό.

Ο ίδιος, πρέπει να σχεδιάσει εμπνευσμένα ώστε να προσφέρει την Τέλεια διαδρομή και την ίδια ώρα… να ταλαιπωρήσει το μυαλό του πληρώματος χωρίς να πληγωθούν τα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων.

Arcadia Classic Tour

By Giannis Karabelas με τη σφραγίδα «Τρισκέλιον» και μόνο τυχαία ή συμπτωματικά δε βρεθήκαμε στην Πάτρα, όπου ζει και το κλασικό αυτοκίνητο, με κατεύθυνση τη Δημητσάνα, όπως συνηθίζεται. Με δεδομένο ότι ο Αλυτάρχης είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη και είναι γεγονός πως σε συνδυασμό με τον Σπύρο Μουστάκα, που τα κάνει όλα με πάθος και στυλ, ως δίδυμο τους χαρακτηρίζεις το καλύτερο στον πλανήτη. Έλληνες… χριστιανοί ορθόδοξοι και όπως και σε τεστ και σε WRC ή ERC, είναι σαφές πως οργανωτικά είμαστε κορυφή. 

Arcadia Classic Tour

Στη συνεννόηση «χανόμαστε» και δεν είμαστε αυτοί που αισιοδοξούμε ότι με την πολιτική στο παιχνίδι κάτι θα αλλάξει. Προς το παρόν καταστρέφονται φιλίες, αλλά δεν είναι της στιγμής. Άλλωστε, το όφελος διαχρονικά κάνει θρύψαλα τα συναισθήματα και εκτοξεύει την εσωστρέφεια…

Στην Πάτρα…

Προσφέρεται η μαρίνα της Πάτρας για τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις. Αισθάνεσαι όμορφα εκεί, είσαι ασφαλής και δε μασάς στη συνάντησή σου με τους ενθουσιώδεις Νικόλα και Μάρκο Καπετανάκη του Κυριάκου, που «τρέχουν» το AutomotoPatras υπηρετώντας τους ελληνικούς αγώνες με τον αυθόρμητο τρόπο που τους χαρακτηρίζει.

Το τέλειο κλίμα…

… εδώ, σε εκδηλώσεις regularity, όπου ο συναγωνισμός χτυπάει κόκκινο. Μια ντουζίνα άνθρωποι έρχονται για να κερδίσουν και απαιτούν σεβασμό, αλλά είναι σαφές: Δένουν υποδειγματικά και χαίρονται τη στιγμή με τους λιγότερο απαιτητικούς σε σχέση με το αποτέλεσμα, όπως και με τύπους σαν την αφεντιά μας, που επιλέξαμε να οδηγήσουμε για το τουριστικό μέρος της διαδικασίας τη Mercedes 230 C του1977, αυτοκίνητο του φίλου Πέτρου Ματσούκη. Χαλαρά εμείς, αλλά στα κόκκινα οι αδελφές ψυχές, Γιάννης Κατσαούνης και Μαθιός Μανσόλας στο κόκκινο Golf – στα χρώματα του περιοδικού μας, ακόμα και όταν δεν φέρει τα σήματά μας. Απολαυστικοί λοιπόν στη μάχη για την κορυφή οι δικοί μας άνθρωποι, που γνωρίζουν καλά τους ανταγωνιστές τους με αντίστοιχο εξοπλισμό. 

Arcadia Classic Tour

Σοβαρός ο Γιάννης, μια σύγχρονη πατριδογνωσία ζωής, αναλύει το αύριο, αφήνοντας στον Sir Matthew το κομμάτι του PR. Για βιβλίο τα πειράγματα με τον Nicolas Moustakas και την γοητευτική κ. Ιωάννα Αρβανίτη, που πρωταγωνιστούν σε κάθε εκδήλωση με το σύζυγό της, Νίκο, στα μπακετ της HF.

«Έχει κάνει και η Τώνια λάθος»

Το σχόλιο με το καλημέρα, στην προσπάθεια να βγούμε από την παραλία της Πάτρας στο δρόμο για τη Χαλανδρίτσα και το Ελληνικό. Όπως τότε, στο Τορίνο με την 037 και τον Αντωνάκη, και ευτυχώς το χιούμορ κυριαρχεί στη λευκή Μερκ. Καμία σχέση με υπολογισμούς ακρίβειας στην υπέροχη διαδρομή με περάσματα από τη Φολόη και τον Λάδωνα και εδώ σκέφτεσαι πως η ιστορία έχει παίξει το ρόλο της. Το οδόστρωμα είναι εξαιρετικό, η κίνηση ελάχιστη και η Τέλεια διαδρομή είναι γεγονός. Τέλεια και η ανάρτηση της εξαιρετικής Μερκ του Π.Μ. και φτάνεις στη Δημητσάνα ατσαλάκωτος μετά από 200 χλμ. σε 4 ώρες, με μπόλικο στρίψιμο και μηδέν εκνευρισμό.

Η σύντροφος, η Ρένα, δεν εγκατέλειψε το road book για χάρη του κινητού και όλα καλά.

Στη Δημητσάνα

Στο τραπέζι των κριτών της ανασυγκρότησης πολλοί «sporting» άνθρωποι σε υποδέχονται με χαμόγελο, ενώ χαλαρώνοντας σκέφτεσαι το πώς προκύπτουν και αν στηρίζουν την ποιότητα του θεσμού αυτοκίνητα παραγωγής 1999. Οι κανονισμοί το επιτρέπουν, οπότε το μοναδικό θέμα έχει να κάνει με την αισθητική.

Ό,τι «περισσεύει», στη Δημητσάνα. Σ΄ αυτό το ιδιαίτερο χωριό με άποψη και αγωνιστικό DNA. Το Arcadia, η Ανάβαση από τη Start Line, έργο Νικόλα Πασαλή και βέβαια ο Νικόλας Παπασταθόπουλος. Boss μου στη Seat ο Παπ, εδώ έχει καταθέσει την ψυχή του και αν ανέβεις τα σκαλιά θα βρεις τον καθρέφτη της, που πλημμυρίζει ποιότητα.

Σημαντικό το να αναπτύξεις ό,τι βρίσκεις, ειδικά σήμερα, που πολλοί καταλήξαμε με πολύ λιγότερα…

Την Κυριακή;

Μπορείς, οπότε τότε και τα σπουδαία σε σχέση με τα αποτελέσματα. Περισσότερο Arcadia με φωτογραφίες του Γιάννη Κουσκούτη στους 4Τροχούς Αυγούστου. Υποχρέωσή μας, απέναντι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, όπου οι άνθρωποι είναι σε απόλυτη ισορροπία με τις μηχανές τους._ Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ