top icon
Blog

Ο φίλος μου ο Γιάννης…

Γιατί το παιδί του φίλου σου, είναι παιδί σου. Για τον Γιάννη Χαϊκάλη, τον γαμπρό, παιδί του Δημήτρη Κατή ο λόγος.

Κορυφαίος ο φίλος μου ο Τζιμ, ένας από τους τρεις σημαντικούς αλυτάρχες των ελληνικών αγώνων. Με τον Δημήτρη Χιωτίδη και τον Στέλιο Καγιάφα. Ο Αλεσάντρο Φεράρι στο ελληνικό καρτ ο Σ.Κ..

Ο Γιάννης τυχερός… Του εμπιστεύτηκε το παιδί του ο Δ.Κ., που απολαμβάνει τα εγγόνια του και μέχρις εκεί. Καμία σχέση με τους αγώνες ο Γ.Χ.. Ξεπερνάει μάλιστα με ευγένεια κάθε σχετική συζήτηση και με σημαία το χαμόγελό του, ζει για να υποστηρίζει, προσφέροντας υπηρεσίες . Δύσκολη άσκηση, που έχει να κάνει με προσωπικές σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια, οικοδεσπότης στην AVIN-boutique πριν την πλατεία Κένεντι στο Χαλάνδρι. Σήμερα, βρίσκεις τον Γιάννη σε μεγάλο σαλόνι. Στο «Μέγαρο-ΑVIN» στη Λ. Αλίμου και εδώ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Διαφορετικά μεγέθη σε σχέση με τις δυνατότητες, με τη διαχείριση των 14 συνεργατών του, αλλά και με το πελατολόγιο. Μονόδρομος το να σεβαστείς την κοπέλα με το παπί για τα 5 ευρώ, αλλά και τον χρήστη της Panamera με τα 100. Δύσκολη άσκηση και οι παράπλευρες, πολύ σημαντικές υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά στη συνολική δραστηριότητα. Άλλωστε, από τη στιγμή που το “έχεις”, που ξέρεις να διαχειριστείς το χαμόγελο και την αγωγή σου, ακολουθείς το εγχειρίδιο με προδιαγραφές AVIN και δημιουργείς.

avin

Να αφήσουμε όμως τον κ. Χαϊκάλη, τον φίλο Γιάννη, να μας ξεναγήσει στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα, όπως τη βιώνει σε 12ωρη βάση. Αρχή μας, ότι σε κάθε δραστηριότητα, “οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά”, οπότε συντονιστείτε στη συζήτησή του με τον Μανώλη Σαλούρο, που βρέθηκε στον Άλιμο με το νέο Corsa. Οι φωτ. είναι του Γιάννη Αλμπανέλλη.

“Ο κόσμος, μας έδειξε την εμπιστοσύνη του”

Προσπαθώντας να πιάσουμε το σφυγμό της εποχής, συνομιλούμε με τον κ. Γιάννη Χαϊκάλη, διαχειριστή του πρατηρίου AVIN στον Άλιμο, στη Λεωφόρο Αλίμου 72. Έτσι, λοιπόν, το πρωινό που βρεθήκαμε στην επιχείρησή του για να φουλάρουμε το νέο Opel Corsa, είχαμε μία ολιγόλεπτη συζήτηση για μερικά από τα θέματα της πρωτόγνωρης αυτής εποχής για κάθε κλάδο και κάθε επαγγελματία. Ειδικά, για όσους έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες.Ο ίδιος, σε ηλικία 31 ετών, από τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου, διαχειρίζεται τα πρατήριά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με πολύ πάθος και μεράκι για τη δουλειά του.

Πόσο διαφορετικοί ήταν όμως οι τελευταίοι μήνες, εν μέσω πανδημίας, και πόσο επηρέασαν τη δουλειά του;

“Σαφέστατα τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αλλά κυρίως τον πρώτο μήνα. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος μάς έδειξε την εμπιστοσύνη του, βασισμένος στα ποιοτικά προϊόντα της AVIN και στα μέτρα που έχουμε λάβει. Οπότε, από εκεί και πέρα, η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά. Ο επαγγελματισμός πάντα παίζει το ρόλο του και αυτό, το εκτιμάει ο πελάτης” μας εξηγεί με θετική διάθεση ο κ. Χαϊκάλης, ενώ συμπληρώνει ότι από την άρση των μέτρων και μετά “τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, με τη διαφορά να είναι αισθητή, αφού είναι μεγάλη η δίψα του κόσμου να πάρει το όχημά του, να οδηγήσει και να ταξιδέψει. Βοηθάει το ελληνικό καλοκαίρι και η βελτιωμένη διάθεση του κόσμου”.

avin

Πώς βλέπει όμως τη νέα εποχή, της ηλεκτροκίνησης;

“Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και συμβαδίζουμε πάντα με την εποχή. Αυτή τη στιγμή στο πρατήριό μας έχουμε απλή αμόλυβδη, Action, diesel απλό και Action, έχουμε αέριο, και στο μέλλον θα έχουμε και δύο ταχυφορτιστές”.

Ανανεώσαμε τη συνάντησή μας με αφορμή το ηλεκτρικό Corsa και δεν το κρύβουμε: Η νέα γενιά διαχειρίζεται διαφορετικά κάθε υπεύθυνη δραστηριότητα. Γεγονός, πως είναι εύστοχοι, η AVIN για τους συνεργάτες της, όπως και ο Γιάννης Χαϊκάλης, που συνεργάζεται με τους καλύτερους.

Για εμάς στους 4Τροχούς, αλλά και αντικειμενικά, απλά Πρωταθλητές._ Σ.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ