top icon
Blog

Επιστολή διαμαρτυρίας

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από πρώην μέλη του ΔΣ του ΑΟΘ, σχετικά με κείμενό μου με αφορμή τη συμμετοχή μου στο 53ο Ράλλυ ΔΕΘ, ως πλοηγός.

Γεγονός είναι πως παρεξηγήθηκε σχόλιο που έκανα χωρίς ίχνος προσωπικής αιχμής, παρά μόνο ως προσωπική άποψη για τον ΑΟΘ που γνώρισα και έζησα και για τον ΑΟΘ που ξαναβρήκα, και τον οποίο οι ελληνικοί αγώνες απολαμβάνουν χάρη στο πρόσφατα εκλεγμένο ΔΣ του.

Οι εκλεγμένοι κρίνονται απο τις γενικές συνελεύσεις των σωματείων-ομίλων που εκπροσωπούν και ειναι οι ΓΣ αυτές τους απαλλάσσουν ή τους καθιστούν υπεύθυνους για τα πεπραγμένα τους. Μακριά από εμάς ο ρόλος του εισαγγελέα.

Ήταν ομορφα με τον Παρταλιό και τους συνεργάτες του, είναι όμορφα με τον Τσολακίδη και τους δικούς του. Με εκείνους που ζήσαμε και με αυτούς που πλέον ζούμε.

Με το νόμιμο δικαίωμα να παραμένει αναφαίρετο για τον καθένα.

Στην περίπτωσή μας, μας οδηγεί συναίσθημα αξίας 15 ΔΕΘ στο μπάκετ – μετά απο ενα ομορφο διήμερο με ρόλο, σε εναν εξαιρετικό αγώνα.

Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,

Στράτης Χατζηπαναγιώτου (Στρατισίνο)

Διευθυντής 4ΤΡΟΧΟΙ

ΥΓ: Υπάρχω, κρίνω και κρίνομαι. Την ανυπαρξία πώς να τη σχολιάσεις; Έχει το δικο της ατού.

“Αγαπητοί Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την αρθρογραφία του δημοσιογράφου σας, κ. Χατζηπαναγιώτου Στράτη στον ιστότοπο των 4Τροχών στην στήλη “απόψεις”. Από την στιγμή που τον Φεβρουάριο του 2019 μετά από εκλογές άλλαξε η διοίκηση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, άρχισε μία συνεχής εξύψωση και προβολή των νυν διοικούντων του ομίλου,πράγμα που και βέβαια είναι αναφέρετο δικαίωμα του αρθρογράφου και του εκδότη.

Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το με 14 Σεπτεμβρίου 2020 άρθρο του κ. Χατζηπαναγιώτου με τίτλο “Ο Σωκράτης” στο οποίο και παρουσιάζει τον νυν πρόεδρο του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Σωκράτη Τσολακίδη. Αναφέρει σε ένα κομμάτι του σχετικά: Στον ΑΟΘ, αφού ως καλός κηπουρός χωρίς πτυχίο γεωπονικής καθάρισε τα χόρτα και έκαψε τα σκουπίδια πληρώνοντας και τις απαλλοτριώσεις, συγκυβερνήτης του είναι ο Δημήτρης Μπρόζος και πλήρωμα καμπίνας οι εξαιρετικοί συνεργάτες τους, με τον “αδελφό” Σάκη Βασιλόπουλο να λάμπει πριν, αλλά και στον αγώνα.

Επειδή τα επίπεδα αντίληψής μας δεν είναι τόσο χαμηλά και επειδή θεωρούμε τα γραφόμενα άκρως ειρωνικά και συκοφαντικά προς συγκεκριμένη κατεύθυνση(πρώην Δ.Σ.), θα θέλαμε πολύ ο κύριος Σ.Χατζηπαναγιώτου να μας ενημερώσει για το ποια είναι αυτά τα χόρτα που κόπηκαν, ποια τα σκουπίδια που κάηκαν και ποιες οι απαλλοτριώσεις που πληρώθηκαν…

Κι αυτό διότι στις προηγούμενες διοικήσεις (2010 – 2019) μέλη ήταν και οι κύριοι Δ.Κουμποτής, Ν.Τριανταφύλλου, Γ.Ψηφίδης τους οποίους στην γενικότερη αρθογραφία του τους εξυψώνει καθώς επίσης και οι κύριοι Π.Μαραντζίδης, Ι.Καφτατζής, Γ.Τρύφος, Χρ.Αραμπατζής και Οδ.Καραθάνος ο οποίος ήταν και παλιός αγωνιζόμενος. Εκτός αν θεωρεί σκουπίδια το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο το οποίο είχε την τιμή να είχε πρόεδρο του τον εκλιπόντα κ.Σταύρο Μαράτο, ο οποίος ήταν και ιδρυτικό μέλος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Ευελπιστούμε ότι θα τύχουμε μίας σοβαρής και έντιμης απάντησής στο αίτημά μας, και σας ενημερώνουμε να μην θεωρήσετε την ευγένεια μέσω της παρούσης επιστολής μας ως αδυναμία διότι θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Επιφυλασσόμενοι για πάσα νόμιμη ενέργειά μας σε περίπτωση συνέχισης παρόμοιας αρθρογραφίας, σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.”

  • Αγοραστός Λάζαρος

Αντιπρόεδρος ΔΣ ΑΟΘ (2012 – 2015, 2016 – 2019)

Μέλος ΔΣ ΑΟΘ(2015 – 2016)

  • Πακτίτης Παναγιώτης – Κωνσταντίνος

Μέλος ΔΣ ΑΟΘ (2016 – 2019)

  • Χατζηαναστασίου Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΑΟΘ (2012 – 2015, 2016 – 2019)

  • Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ

Ταμίας ΔΣ ΑΟΘ (2012 – 2019)

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ