top icon
Blog

2023: Καλή αγωνιστική χρονιά!

Ο Τοξότης συναντά τα ζώδια που του ταιριάζουν και αναμένεται κοσμογονία…

Με τη σειρά…
Οι φωτογραφίες το επαληθεύουν αλλά το ρεπορτάζ το διαψεύδει θεωρώντας fake την εικόνα. Χθες Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, με την «Καθημερινή» σε πλήρη εκδοχή, τοποθετημένη σε τσάντα LV, η Γιωτίνα και Panos με την παραδοσιακή κόκκινη-λευκή φορεσιά, πήγαν να πουν τα κάλαντα στην ΟΜΑΕ αλλά ήταν κλειστά.

Το σημείωμα για τη διάρκεια της αργίας τους τρόμαξε περισσότερο και από το αν συναντούσαν το θείο στο parking.

Καλή χρονιά με μυθοπλασία λοιπόν και μείνετε ψύχραιμοι…

Στο Ντακάρ τα pick-up εκθέτουν τα πρωτότυπα. Στην άμμο, επιβάλλεται ο «νόμος Τογιότα».

Στο Μόντε, ο Νεβίλ που προηγείται, δέχτηκε ποινή ώστε να κερδίσει ακόμα ένα ο Οζιέ. Respect.

Έξαλλος ο Τάνακ που ολοκλήρωσε σε safe mode, αφού ο Μάλκομ όταν αμύνονται χρησιμοποιεί απλή αμόλυβδη για λόγους οικονομίας. Ο hybrid της Φόρντ δυσαρεστήθηκε.

Επιτέλους ψηφίστηκε ο νόμος για τη χρήση των ΙΑ σε καθημερινή κυκλοφορία. Απαγορεύεται μόνο το χειμώνα 18.00-06.00 και το καλοκαίρι από 20.00, αφού τα φώτα τους κρίθηκαν ανεπαρκή.

2023

Δεν επιβεβαιώθηκε η φήμη ότι ο Μουζούκης μετατρέπει το 24ωρο σε χωμάτινο ώστε να αποκαταστήσει τη νύχτα με τη σκόνη.

Δελαπόρτας, Παπάζογλου, Βασιλόπουλος χαμογελούν, ο Αρβανίτης επιστρέφει, ενώ ο Μητσιάς αγόρασε τρακτερωτά. Ο Σάββας; Υπομονή…

Ο Καράμπελας εξελίσσει το εβδομαδιαίο TdP σε μηνιαίο TdGreece και συμπτωματικά το διοργανώνει πάνω στο ΙΡΑ, στην Πίνδο και στο Δαναών. Ο AC3, άλλαξε ημερομηνία για την αποφυγή εμποδίων, αλλά δεν δικαιώθηκε.

Απογοητευμένος ο Γεωργοσόπουλος που φαίνεται πως δεν τα προκάνει όλα. Το παλεύει πάντως, με ατού τον ατσάλινο Κοντοπό που αγαπάμε.

Νόμος του κράτους η απομάκρυνση ισόβιων από τον προεδρική θέση στις Ομοσπονδίες, όπως ο παλαιοπώλης.

Άμεσα, με ραμμένο κουστούμι βρέθηκε μόνο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης με έδρα στη κοσμηματοπωλείο στη Μεταμόρφωση. Σιδερένιος!

Ο Μιχελακάκης σε πανικό αφού η κ. Ψαράκου επιτέλους κατάλαβε και παραιτήθηκε… οπότε «τι να κάνουμε μάνα μου;». Ο ΔΜ, αφού φόρεσε κράνος που του ταιριάζει, προμηθεύτηκε και στολή εκστρατείας για να διαχειριστεί την καταιγίδα “Ματσίγκος”.

2023

Σε συντονισμένη έκφραση το τσουνάμι με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πλοκάμια (υπουργεία) σε Γιάννενα, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Αίγιο κ.α.

Στο μεταξύ, συγκροτήθηκαν σε σώμα και με ΔΣ που λάμπει, το ΠΑΣΜΑ, με παρέμβαση από το ΟΑΚΑ-«ρετιρέ» και με ευχή από τη Λυκόβρυση όπου ζωντάνεψαν οι ρίζες τους, οι εκπρόσωποι τους κατέλαβαν τις θέσεις τους. Στην ΟΜΑΕ και στην ΕΠΑ!

Το κρύβουν, αλλά χαμογελούν ικανοποιημένοι οι παλαιοί αληθινοί Πρόεδροι του ΣΟΑΑ. Η συνέχεια είναι σε σωστά χέρια.

Γεγονός ότι Φωτεινέλης και ΣΧ συμφώνησαν ενυπόγραφα, ότι ο ρόλος τους είναι να σχολιάζουν, να κρίνουν με τακτ και να προβάλουν και όχι να πολιτεύονται.

Δεν επιβεβαιώθηκε ακόμα ότι ο Λεωνίδας Κύρκος, ο πλέον πετυχημένος όλων των εποχών, κορυφαίος μηχανικός στα Βαλκάνια, δέχτηκε να μείνει μακριά από τα κοινά.

Ρόλος του Λέα για Όσκαρ, να υποστηρίζει τις συμμετοχές συνεργατών του, όπως οι κύριοι Ευθυμίου, Κάτσικας, Κουτσίκος κ.α, όπως και του Παναγιώτη του, που λείπει.

2023

Εξελίξεις για το αγωνιστικό ΙΑ όπου με παρέμβαση Άγγελου Ζήβα μπαίνει φίλτρο στα Ιστορικά αυτοκίνητα που διεκδικούν κύπελλα και τίτλο. Όριο το έτος 1990 μετά από σύγκρουση με Σωτερ Σκαλτσά που ήθελε το 1985, ενώ θεσπίστηκε η κίνηση σε έναν άξονα.

Ότι ο Αμαξό ούρλιαξε «πελάτες μου» και στου APR άνοιξαν σαμπάνια, δεν επιβεβαιώνεται.

Στου Κατσαρέλια, ο Μανώλης άναψε πούρο. «Όπως και να γίνει, τους έχουμε», το σχόλιο του.

Στην ετήσια εκδήλωση του ΑΣΜΑ ευθύνη των κυριών Βιτινάρου και Μαλακτάρη, ήταν όλοι εκεί. Ο επίτιμος μάλιστα χαμογελούσε για ένα λόγο παραπάνω συναντώντας σημαντικά αδυνατισμένους τα μέλη του Σωματείου, Σάκη και Στράτη. Για την υγεία τους.

Ο σεβασμός στη μέγιστη τιμή, όλοι όρθιοι όταν βραβεύτηκαν θηρία όπως ο Δημήτρης Καττής που ετοιμάζεται για μια ακόμα Ριτσώνα, άσκηση που απαιτεί βαριά ένσημα και ο Φίλιππος Τζεφεράκος.

Ο «Τζεφ», διαχρονικά ευγενής, ο πεισματάρης πρωταθλητής συνοδηγός αλλά κ.α, όπως η εντιμότητα επιχειρώντας. Μόλις προμηθεύτηκε από τη Λάρισα την ομολογκέ φόρμα του και ετοιμάζει την επιστροφή του στο χώρο που λατρεύει και τον εκτιμούν.

Απονομή των Πρωταθλημάτων και του 2021 στο «10 Stars» Casa e Campo και η φήμη ότι θα εκδοθούν πανάκριβες προσκλήσεις για τη χορηγία πιτσιρικάδων, διαψεύδεται αφού έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να παρευρεθούν και «τιμωρημένοι» από τη διοίκηση.

Εδώ, η εμπάθεια των θεσμικών, σε σύγκρουση με την αρχοντιά του οικοδεσπότη, ξεπερνάει το καλό του χώρου και σε επικοινωνία.

Απονομή επιπέδου WRC για τα Dirt Games όπου οι Σταύρου και Ζυμαρίδης ανακοινώνουν διεθνή αγώνα σε πίστα με μικτό οδόστρωμα.

Επίσης, ανακοινώθηκαν υποτροφίες για τη συμμετοχή στα motorsport games κ.α έπαθλα με χορηγία για τα πίτσι.

Μακριά απο τα φώτα, ο Παύλος Αθανασούλας χαμογελάει, ο κ. Μιχάλης Τακιδέλλης δεν κρύβει την ευαισθησία του αφού κάποιοι καταλαβαίνουν, ενώ ο Λάμπρος ετοιμάζεται για το πρώτο μιας σειράς ταγκό, μέχρι να γίνει παππούς.

Ότι εξασφαλίστηκε χορηγία με ασπιρίνες για την διαχείριση του πατριάρχη Θέμη διαψεύστηκε, αφού απαιτείται ετήσια παραγωγή για ένα αγωνιστικό 24ωρο…

Επιβεβαιώθηκε ότι εξασφαλίστηκε η καλύτερη δυνατή παρουσία του Λάμπρου Αθανασούλα στο ΡΑ και όχι μόνο. Χρυσάφι δίπλα του, με χαραγμένο το όνομα Nikolas Zackhaios και μαζί τους όσοι προσπαθούν για το καλύτερο τα δυο τελευταία χρόνια.

2023

Στόχος: η ηρεμία του παλίκαρου και το χαμόγελο του Ζακ στη ράμπα. Αυτοί οι δύο, κρίνονται υπεράνω αποτελέσματος.

Η ράμπα της «αποφώνησης»; Στη Λαμία, που αλλού; Έχει δουλευτεί εξαιρετικά όλο αυτό που συνδέει υποδειγματικά τα 50 με τα 70 χρόνια του ΡΑ, με κοινό παρανομαστή την κ. Ανίτα Πασαλή.

Η φήμη ότι η ΑΠ θα βραβευτεί από τον ανιστόρητο Μπιν ακόμα δεν διαψεύστηκε. Βραβευμένη, ηθικά από όλους, αφού υπηρέτησε το χώρο έντιμα και με πάθος. Κυρία, στα αλώνια μας και στα σαλόνια του WRC. Respect

Ότι ο Αυγενάκης είναι πλέον Υπουργός των Sport όπως σε όλο τον πλανήτη, επιβεβαιώνεται και για εμάς του motorsport είναι άλλωστε το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί.

Τον ΛΑ νιώθεις ότι τον ξέρεις από καιρό και ότι έτσι ξαφνικά θα κτυπήσει την πόρτα και θα πάει με έναν από εμάς μια βόλτα στην Τέλεια Διαδρομή. Οδηγώντας, όπως το κάνει με όλους μας στην Ειδική, εμπνέοντας προς κάθε κατεύθυνση…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - Αυγενάκης - Αθανασούλας

Αυτονόητη η παρουσία Μητσοτάκη σε εκκίνηση και τερματισμό, όντας στην SS δίπλα στον φίλο του Στρατισίνο στο ειδικά βελτιωμένο GR Yaris με το «0».

Αντίστροφα Πρόεδρε; Γιατί όχι. Οδηγείτε τον τόπο, ευκολάκι το GR, όπου και να οργανωθεί η γιορτή έναρξης από τους μάγους της Motorsport Greece.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

Επιτέλους, μυστικό που δεν γνωρίζει ο ΕΛΕΜ…

Ούτε ποιους θα βραβεύσουν οι Δεσποτόπουλος, Μανιατόπουλος, η ιστορία του αγώνα, γραμμένη από όλους μας, που την επανέφερε σε δημιουργικό κρεσέντο η πολιτεία.

Οι Ελληνικοί αγώνες. Υπεγράφη επιτέλους μνημόνιο για κανονισμούς τριών ετών και ο χώρος ξαναζεί. Γεγονός ότι εξασφαλίστηκε η έκφραση τους στα social media όπως στο ΡΑ που δείχνει το δρόμο. Σε συντονισμό με τα Dirt Games που διδάσκουν και αναμένεται η απόλυτη προσαρμογή.

2023

Δημοσιεύθηκε προκήρυξη και ζητήθηκαν προτάσεις ενδιαφέροντος μέσω ανακοίνωσης στα Μέσα. Βρέθηκε σε μισή ώρα χορηγός και το site-σκουπίδι, επανασχεδιάζεται. Σχόλιο του χορηγού: “Επιτελούς πληρώνω για κάτι χρήσιμο» αντί να χαρτζιλικώνω, διαψεύστηκε ως υπερβολή, ενώ κρατάει την ανωνυμία του.

Ότι χαρακτηρίζει τον πραγματικό ευεργέτη…

Στο μεταξύ, ως 4T, ανακοινώσαμε σε συνεργασία με την Τεχνόπολις που μας λείπει, το restart του rally.gr.

Συντακτική ομάδα με όλους τους αγωνιστικούς editors της χώρας, συνεργάτες μας οι αγωνιστικοί φωτογράφοι, οι καλύτεροι στον πλανήτη και χορηγοί, κατασκευαστές και βελτιωτές που μας εμπιστεύονται. Έχει ξανά-συμβεί…

Το πλάνο για την προβολή ευαισθητοποιεί το ενδιαφέρον για ένα ενιαίο και ένα μικτό cup με τον σωστό τρόπο. Της σύγχρονης σχέσης μακριά από την ελεημοσύνη και τα παζάρια…

Σύγχρονη αντίληψη και στα Μέγαρα, με υπογραφή Κώστας Φ. Σωτηρόπουλος; Μακάρι, με αίσθηση για την απόδειξη, το πως φιλοξενεί ο ίδιος σε κάθε διάσταση.

Σε προβληματισμό, οι ξεπερασμένοι μαγαζάτορες. Τελικά κάποιους τους έβλαψε το ΡΑ αφού άνοιξε ο δρόμος για υγιείς και σύγχρονες σκέψεις, συνδεδεμένες και με τη σοβαρή ανησυχία σε Σωματεία.

Κακά τα ψέματα, αυτοί οι «πέντε», οι Πρωτεργάτες της Αντίδρασης στην Προσβολή από τον ΣΟΟΑ και την ΟΜΑΕ, μας ταρακούνησαν.

Μας ξύπνησαν και είναι η δική τους προσπάθεια που δένει με την αύρα του ΡΑ ότι μας πήρε καιρό για να αντιληφθούμε…

Σημείωμα καρδιάς αφιερωμένο σε όσους αντιδρούν και αντιστέκονται δημιουργικά στο χώρο των ελληνικών αγώνων, με έργο που ξεπερνάει τα πλήκτρα στα social media.

Καλή χρονιά._Στρατισίνο

2023

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • ΣΧ - SX
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ