top icon
Blog

Η Ανάβαση Πάρνηθας σε regularity εκδοχή, από τη ΦΙΛΠΑ, που σέβεται…

Σεβασμός με απόδειξη και στη σημερινή εκδήλωση, σε ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον, έλαμψε η κατηγορία Master Trophy!

Θρύλοι, οι άνθρωποι όπως ο Λεωνίδας Κύρκος και ο Γιάννης Σταυρόπουλος, εκδότης της εφημερίδας MOTORI. Σε αντίστοιχο επίπεδο, το αυτοκίνητο τους, εμβληματικό στο WRC (!), το Εσκορτ WRC όπως κ.α. Η 037 του κ. Αλεξάνδρου Χριστοδούλου και το UNO turbo “totip” που γνωρίσαμε στο ΡΑ το 1986. Ακόμα το Κουατρο Group IV και το Πεζω 205 Τ16 του οίκου Σταφυλοπάτη κ.α. Στα πλαίσια της επικοινωνίας που συνηθίζει η ΦΙΛΠΑ, βραβεύτηκαν διάφοροι εκπρόσωποι της πολιτείας και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι του χρόνου οι συνθήκες επί του προκειμένου θα είναι αναβαθμισμένες.

Στο μικρόφωνο ο Στράτης Φωτεινέλης μας ταξίδεψε με σωστή πληροφορία στο παρελθόν, δημιουργώντας τη σωστή αύρα για το αύριο και παραπέρα…

Ανάβαση Πάρνηθας

Αγώνας!

Δύσκολη άσκηση η σταθερή μέση ωριαία ταχύτητα στο βουνό, ότι αντιμετώπισαν με συνέπεια αρκετοί με εξαιρετικά αυτοκίνητα. Στους παλιούς με την όποια εμπειρία, μας έλειψαν οι κριτές στα “Κ” κυρίως για λόγους ασφαλείας. Ο δορυφόρος για τη σύγχρονη δουλειά, αλλά τα θέλεις τα γιλέκα σε σημεία “G”.

Ευτυχώς ο δρόμος ήταν ασφαλής και ήταν οι νταλίκες της Ιντεραμέρικαν με ευγενείς και έμπειρους οδηγούς, έτοιμοι για την κακιά στιγμή. Σε επίπεδο θεάματος πολλά αυτοκίνητα ήταν στο πνεύμα της εκδήλωσης, ενώ νέοι ωραίοι άνθρωποι απόλαυσαν τη μαγεία της Πάρνηθας κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.

Ανάβαση Πάρνηθας

Συνολικά συμμετείχαν 85 συνδυασμοί. Στη κορυφή των αποτελεσμάτων, ο νικητής Δημήτρης Καλογεράς των Les Grecs, προηγήθηκε του Νικόλα Παλυβού με το 128 Rally του Γιώργου Αλεβιζόπουλου. Άρωμα Μόντε λοιπόν στις δύο πρώτες θέσεις και άρωμα sporting στη θέση τρία με τους Δημήτρη και Άγγελο Κουνέλη με το Σταρλετ να θυμίζουν τη διαδρομή τους σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές τέρμα γκάζι…

Ανάβαση Πάρνηθας

Η συμμετοχή μας,

Με την Αλφα Ρομεο Junior 1.3 τύπου scalino προσφορά του φίλου Γιώργου Αλεβιζόπουλου, στην κατηγορία Master Trophy (ευχαριστούμε), με το 03 στις πόρτες. Δίπλα μας ο Mr Triskelion, o regularity king John Karampelas, σε αγωνία διαρκείας για την οργάνωση του Historic Regularity RA, ευθύνη του. Εξαιρετική η διάθεση μας, άψογη η Αλφα σε κάθε άτυπη μέτρηση ειδικά σε σχέση με αμάξωμα και ανάρτηση, αλλά δεν ολοκληρώσαμε. Μας πρόδωσε το σύστημα τροφοδοσίας, οπότε και απολαύσαμε τα περάσματα όλων, όπως και κυρίως τον Αλυτάρχη (ένας είναι), ανταλλάσσοντας SMS.

Με στόχο τις συμμετοχές στο ΙΡΑ όπου ήδη δεσπόζουν οι Πρωταθλητές Νίκος Αρβανίτης-κ. Ιωάννα Χαραλαμπάκη. Το ευχάριστο για το θεσμό «η επιστροφή του Δαναού». Μείνετε συντονισμένοι._ «Στρατισίνο»

Στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της 6ης Ανάβασης Πάρνηθας: https://html5.anube.es/?rally=rally3533

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ