top icon
Blog

Apeiron, το δεύτερο hypercar της Spyros Panopoulos Automotive

Η ελληνική εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive ετοιμάζει το δεύτερο hypercar της, το οποίο θα φέρει την ονομασία Apeiron και θα αποκαλυφθεί το 2021.

Με την Spyros Panopoulos Automotive να ολοκληρώνει τον προσεχή Σεπτέμβριο τον σχεδιασμό του Chaos των 3.000 ίππων, η ελληνική εταιρεία έχει ήδη στα σκαριά ένα δεύτερο hypercar, το οποίο θα φέρει την ονομασία Apeiron, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε σε διαδικτυακή συνέντευξη στο κανάλι του Βασίλη Σαριμπαλίδη στο Youtube ο ιδρυτής της, Σπύρος Πανόπουλος.

Apeiron

Το Apeiron βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο του ψηφιακού σχεδιασμού του «κουβαλώντας» πολλές και σημαντικές καινοτομίες. Σύμφωνα με τον Σπύρο Πανόπουλο το Apeiron θα είναι «το μέλλον του αυτοκινήτου και το σημείο αναφοράς σε ό,τι υπάρχει στο χώρο του αυτοκινήτου» υιοθετώντας την τεχνολογία parametric design. Πιο συγκεκριμένα, πολλά τιμήματα των εξωτερικών επιφανειών του θα μεταβάλλονται(!) ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του οχήματος – όπως για παράδειγμα τα φτερά.

Όπως και το Chaos, έτσι και το Apeiron θα είναι σε θέση να αναπτύσσει τελική ταχύτητα που θα υπερβαίνει τα 500 χλμ./ώρα κινούμενο από τον V10 κινητήρα των 4,0 λίτρων και 3.000 ίππων του πρώτου.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Σπύρου Πανόπουλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ