top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αύριο Σάββατο τα δύσκολα…

Πολύ παλιά, ήταν οι σφικτές απλές, οπότε με περιορισμένο χρόνο για σέρβις, η αξιοπιστία έκρινε το αποτέλεσμα.

Με το service park ο αγώνας εξελίχθηκε σε πόλεμο με τα βράχια. Η ζέστη ήταν διαχρονικά το κλειδί της ταλαιπωρίας, ενώ ο αγώνας χάθηκε όταν τον παρέσυρε η οικονομική κρίση. Σαφέστατα, αντιμετωπίστηκε τυπικά αδιάφορα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θεώρημα τους, ότι πρόκειται για άσκηση πλουσίων. Ήταν το απόφθεγμα Κοντονή σε σχέση με το Ράλλυ Ακρόπολις όταν η Ομοσπονδία μας ζήτησε τη στήριξη του.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Αυγενάκης κατάλαβε και όπλισε, ο Μητσοτάκης που ζει για την δημιουργική υπέρβαση που λάμπει άναψε πράσινο φως προς κάθε κατεύθυνση και να’ μαστε.

Ευθύνη των ειδικών κομμάτι της ιστορίας έργο της ΕΛΠΑ το Ράλλυ Ακρόπολις και όταν η κ. Παραλή περιορίζει/τακτοποιεί την πλούσια κόμη της, συμβαίνει για να φορέσει κράνος.

Στα κόκπιτ με Παύλο Αθανασούλα (στο μπάκετ ο Λάμπρος που ατύχησαν σήμερα με το Νικόλα Ζακχαίο) και είναι γνωστά τα χθεσινά σε Ακρόπολη και Σύνταγμα. Όπου άλλωστε έλαμψε με τον διακριτικό του τρόπο ο οικονομικός της χώρας, ο Χρήστος Σταϊκούρας που το πιστεύει και δεν το κρύβει. Στηρίζει!

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Παρασκευή και 10 Σεπτεμβρίου 

Δυνατή ημέρα και οι ειδήσεις συνδέονται με τους πρωταγωνιστές αλλά και όχι μόνο, αφού δεν έλειψε το σκληρό ροκ συνδεδεμένο με την πειθαρχία των θεατών. Συμμετείχαμε σε 20, ασχοληθήκαμε με την προβολή-επικοινωνία σε ακόμα δέκα, και σήμερα στο «0» με τον Δημήτρη Βαζάκα στο SM-EVO μας. Η τρελή κίνηση στην απλή διαδρομή από το Σύνταγμα, καμία σχέση με τον αγώνα, διαχειρίστηκε από την οργάνωση με αντανακλαστικά που σήμερα διαθέτει μόνο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ανηφορίζοντας για την αφετηρία της 1ης ουσιαστικά Ε.Δ συνειδητοποιείς ότι ο δρόμος είναι στενός και τότε αντιλαμβάνεσαι τα πολλά αυτοκίνητα που επαληθεύουν χιλιάδες θεατές στην ειδική. Μονολογείς ότι δε μας διαβάζουν. Προτείναμε Λουτράκι ώστε να τρίβουν μάτια, ήρθαν Αγ. Θεοδώρους για το 2/1 αλλά και για να μετακινηθούν. Από εκεί και πέρα όμως, μέσα στην Ε.Δ ένα είναι το σίγουρο.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Οι θεατές μας διδάσκουν πειθαρχία, σοφά τοποθετημένοι από τους καλά διαβασμένους κριτές και αν η αγωνία συνδέεται με την πιθανή εκτόξευση πέτρας στο άπειρο σε στιλ καραμπόλας στο μπιλιάρδο από ατζαμή, τότε αγαπητή θεά με το Quattro και το εννοώ, ας κάνουμε αγώνες από την ΤV. Σήμερα με περιγραφή του live με ανοικτή ή κλειστή τη φωνή και αργότερα σε play station. Εκτίμηση μας ότι αυτή η υστερία σε σχέση με τους θεατές αλλάζει τα δεδομένα και κόβει χρόνια από αυτό το γνήσιο που εκφράζει η πλέον δημοφιλής μορφή του Motorsport. Τα Ράλλυ που ειδικά στη χώρα μας καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους στην πλήρη τους διάσταση με τον Έλληνα να τα τιμάει όπως ξέρει. Είτε φιλοξενεί, είτε εκπροσωπεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε αγώνα με τη χώρα στο πόδι, έχουμε γεγονός με παράπλευρες ενέργειες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, τοποθετώντας το θεσμό σε άλλη διάσταση.

Έχουμε τη δική μας Κυρία στο τιμόνι και η Ανίτα οδηγεί επίσης Κουάτρο όπως είναι το Ράλλυ Ακρόπολις με μπριγιάν δίπλα της σε αυτό το μονόπετρο που τη χαρακτηρίζει.

Να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της και αύριο Σάββατο, όλοι όσοι, στηρίξτε την προσπάθεια των οργανωτών επαληθεύοντας πως τέτοιο αγώνα στο WRC μόνο στον τόπο μας θα βρεις.

Βράζει δημιουργικά η χώρα μας και το μήνυμα ταξιδεύει υποδειγματικά στον κόσμο όλον. Η υπέρβαση που μας ταιριάζει…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η παρουσία μας

Σεμνά με τον Δημήτρη Βαζάκα ή τη Μαρίνα Γεμενή δίπλα μας αξιοποιώντας τις Ohlins και τα Pirelli τύπου RF με ενισχυμένα πλαϊνά και ατού στην ομάδα μας το Σταμάτη Παντιέρα. Όμορφα; Το ανέβασμα στο Λουτράκι, να η διαδρομή για ομορφιές από την ΑΛΑΚ.

Οι Έλληνες αγωνιζόμενοι-συναθλητές μου; Απλά «nothing is impossible». Πάνο Κέκη και κ. Νίκο, αλλά κρύβουμε λόγια ως προληπτικοί… _Στρατισίνο

ΥΓ: Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο γραφείο Τύπου του αγώνα και τους συνεργάτες μας στα βουνά και στο γραφείο μας και τον ΧΑ στα πλήκτρα. Δίδαξαν δεοντολογία κλάσης Ειδικού Τύπου. Ξέρουν αυτοί…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • EKO Acropolis_SX
  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ