top icon
Blog

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Γιατί ρε φίλε;

Δύσκολη ημέρα σήμερα Σάββατο του 11 Σεπτέμβρη για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Συντονίζεται στους 96.2 στον Λαμία FM και ακούς τους πολύπειρους και διαχρονικά έγκυρους Νίκο Τσάδαρη και Γιάννη Σταυρόπουλο και έχεις απάντηση στην απορία σου.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

Γιατί οι χιλιάδες θεατές είναι άψογοι όταν περνάς ως πλοηγός με το «0» και στη συνέχεια τρελαίνονται… Μετακινούνται και οι φωτογραφίες από τις κάμερες των πρώτων ανησυχούν και τις παλιοσειρές. Το κυριότερο, τρομοκρατούν το σύγχρονο τρόπο εποπτείας του αγώνα συνδεδεμένο με την ασφάλεια. Οι εικόνες φτάνουν στο iPad της Michele Mouton και αν γλυτώσαμε τους Βωξίτες-Καρρούτες-Προσύλιο, χάρη στο Δημήτρη Αθανασέκο και την ομάδα του, χάθηκε το πρώτο Ελευθεροχώρι. Ο παρά πολύς κόσμος είδε τους παγκόσμιους και μέχρις εκεί. Ο κόπος και τα χρήματα του θεατή δεν αποσβέστηκαν από δικά του λάθη.

Απογοήτευση για τον τηλεθεατή στον κόσμο όλο, ενώ πήγε στράφι και η εξαιρετική δουλειά της ΕΚΟ προς το τέλος της ειδικής διαδρομής. Με εγκαταστάσεις παράδειγμα και για άλλους χορηγούς, με ελληνική και πολυεθνική υπηκοότητα. Χορηγοί κλάσης Κωτσόβολος και γνωρίζοντας το τμήμα μάρκετινγκ του κολοσσού με αναγεννημένο το όνομα σταθμός, αντιλαμβάνεσαι πως αυτοί οι χορηγοί-χρυσάφι ήρθαν για να μείνουν.

Θεατών «έργα» vs Οργάνωσης υπέρβαση

Ήταν καλά διαβασμένοι και έτοιμοι για όλα σήμερα οι οργανωτές, σε άψογη συνεργασία με την ΕΛΑΣ που διευκολύνει, προστατεύει και σφραγίζει την επόμενη ημέρα. Δυστυχώς, οι θεατές αποδείχθηκαν και απρόβλεπτοι και σε αυτά τα μεγέθη που μετρούνται σε χιλιάδες αποδεικνύονται και μη διαχειρίσιμοι.

Βασίζεσαι όμως στο φιλότιμο τους και είσαι αισιόδοξος πως με την παραίνεση των ψύχραιμων που έχουν την εμπειρία και την απαραίτητη κουλτούρα, θα ελεγχθεί ο ενθουσιασμός που προδίδει και σχετική άγνοια. Για τον κίνδυνο αλλά και όχι μόνο, αφού οι προεκτάσεις της ζημιάς δεν είναι για όλους αυτονόητο. Αισιοδοξείς πως η ήρεμη δύναμη του Έλληνα όπως εκφράστηκε στο Ελευθεροχώρι 2 και έτσι και έγινε η διαδρομή, θα λειτουργήσει και αύριο στον Ταρζάν.

Ώστε να παρακολουθήσουμε φινάλε αντίστοιχο με το μέγεθος του αγώνα που ξεπερνάει τα αποτελέσματα…

Ποτέ μην πεις ποτέ…

Συγχωρείστε μου το πρώτο πρόσωπο αλλά δε με πιστεύω.

Γράφω ότι το γεγονός ως οργάνωση-επικοινωνία και σε συνδυασμό με τα παράπλευρα που θα διδάσκονται σε σεμινάρια στη Γενεύη, ξεπερνάει τα αποτελέσματα…

Είναι όλο αυτό το πακέτο που εξασφαλίζει την παραμονή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, χωρίς ημερομηνία λήξης…

Περήφανος

Δύσκολη, επίπονη άσκηση ευθύνης η «συμμετοχή» με το «0» στο SM-EV0 και σήμερα πιστοποιήθηκε η ποιότητα της ομάδα του Λευτέρη Σωτήρχου και το βάθος στα μπάκετ όπου μας πλαισιώνουν ο Δημήτρης Βαζάκας και η κ. Μαρίνα Α. Γεμενή. Τιμή μου που το παιδί του Τάσου, του κ. Γεμενή κάθισε δίπλα μου. Γεγονός πως η ομάδα κατέθεσε τα ψύχραιμα αντανακλαστικά της όταν χάσαμε ένα ημιαξόνιο και καθυστερήσαμε αλλά παρευρεθήκαμε.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

Νίκο, αργούμε. Ενημερώνει ο Δημήτρης τον «ΝικΜαν». Η φωνή του Φθιωτού δεν αφήνει περιθώρια και η ανοικτή ακρόαση μας πεισμώνει. «Μπείτε καθυστερημένα και θα προσαρμόσουμε». Το ανέβασμα μέχρι την αφετηρία της Γραβιάς αξιοποιώντας και τα Pirelli Κ6 στη λάσπη, θύμισε όπως τότε το ‘99 με το Ibiza Kit Car. Τότε, η Master Chief Αννίτα, πεντάστερος στρατηγός η κ. Πασαλή σήμερα, χρησιμοποιούσε και αυτό το κομμάτι στην ειδική Γραβιά. Οπότε, τα 13 χιλιόμετρα σε 7 λεπτά, έγιναν σε 9 και η καθυστέρηση δεν έβλαψε σε βάθος τον αγώνα, πληγώνοντας μόνο τον εγωισμό μας.

Ότι δεν προσφέρεται όταν έχεις υπεύθυνο ρόλο σε ομαδικό παιχνίδι όπως όταν οργανώνεται παγκόσμιο γεγονός-εθνική υπόθεση. Πρόκειται για Ομάδα, ότι χαρακτηρίζει την ψυχή του αγώνα. Το κλειδί ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις ως έτοιμος από καιρό. Με γεγονός πως σήμερα δεν προκύπτουν συγκριτικά στοιχεία σε σχέση με το WRC που ξέραμε και με το ERC που ζήσαμε, κλάσης Ελληνικού Πρωταθλήματος…

Τι άλλο;

Όπως χθες. «Nothing is impossible» και συνεχίζουμε. Η τελευταία ημέρα πάντα έκρυβε εκπλήξεις και όλα αλλάζουν αλλά ο χαρακτήρας του ΕΚΟ Ράλλυ μας αποδεικνύεται αναλλοίωτος.

Τα σέβη μας αγαπητοί θεατές και δικαιώσετε αύριο αυτή τη σημαντική 100% Ελληνική προσπάθεια._ Στρατισίνο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ
  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ
  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ