top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – Καρέλλης-Μαχαίρας: Στην Παύλιανη

Κρύβει μυστικά η Οίτη και σωστά αναρωτιέστε τι θέλει ο πλοηγός στην αφετηρία ειδικής διαδρομής που δεν τη συμπεριλαμβάνει το μενού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Υπεράνω κριτικής οι επιλογές της Οργάνωσης αφού τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Αντίστοιχα δεν ήταν σύμπτωση η συνάντηση μας με την Ομάδα Citroen-Καρέλλης και άλλους αγαπητούς και αγαπημένους.

Καταρχήν το ειδικού βάρους πλήρωμα, οι Χρυσόστομος Καρέλλης-Λεωνίδας Μαχαίρας που κοσμούν την κοινότητα μας και βέβαια, το αυτοκίνητο.

Το κόκκινο ex-Osberg, Καρέλλης-Santander Citroen C3 Rally2.

Ομάδα από το πάνω ράφι με συντονιστή τον Στέλιο Φάκαλη. Έναν έντιμο και έμπειρο διεθνή που κινείται διακριτικά σε συνδυασμό με τις επιτυχίες Ελλήνων σε διαφορετικές και σημαντικές εκδηλώσεις. Ο συνοδηγός του Άγγελου Ζήβα, που ξεπέρασε με μαεστρία την ελληνική πραγματικότητα. Στην επικοινωνία της συμμετοχής με ευαισθησία στις δραστηριότητες της Karellis Group, ο professor Δημήτρης Κουτσούμπελης, ο Mr. ASAP. Ευχάριστη έκπληξη στην πρεμιέρα της dream team στη φάρμα Βασιλικιά, ένας εξαιρετικός χώρος στην Παύλιανη, η παρουσία του Πάρη Ποντίκα σε μικρόφωνα και κάμερες. Ο πολύπειρος είχε και την ευθύνη της διακριτικής επικοινωνίας για την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών. Είναι γνωστή η βαθειά φιλία που συνδέει τον Χρήστο Σταϊκούρα με τον Χρυσόστομο Καρέλλη και η ευαισθησία του για τη Λαμία γενικώς, αλλά και ειδικότερα για το Ράλλυ Ακρόπολις. Αποδεδειγμένη σχέση και είναι σημαντικό ευρύτερα για τον τόπο μας, το πως συνεργάζεται με τον Λευτέρη Αυγενάκη τον άνθρωπο «Ράλλυ Ακρόπολις ξανά στο WRC».

Καρέλλης - Karellis Group

Citroen!

Στο δρόμο της Hyundai; Καμία σχέση. Αυτός ο κατασκευαστής έχει στο DNA του τα ράλλυ με εντυπωσιακή διαδρομή σε όλα τα επίπεδα. Η συμμετοχή του βασιλιά της αγοράς στην Στερεά Ελλάδα με Citroen C3 δεν είναι τυχαία. Καρέλλης και Citroen με τη δική τους πορεία με διαχρονική αξία και είναι ο σεβασμός μεταξύ του Ομίλου Συγγελίδη, Πρωταθλητές στην Ευρώπη σε ποσοστό της αγοράς, όντας και ερωτευμένοι με το ακατόρθωτο, με το «Karellis Group». Συνδυασμός που δίνει την απαραίτητη υπεραξία με στόχο την προοπτική σε βάθος χρόνου.

Στη συνέχεια, τίποτα τυχαίο. Ομάδα που εξελίσσει και όχι απλά νοικιάζει-διαθέτει και πλήρωμα που ξεπερνάει ακόμα και αυτό που σχεδιάζεις σε λευκό χαρτί. To ιδανικό σενάριο!

Κάποτε ήταν ο κ. Πολύχρονης Συγγελίδης με τον Νίκο Διαμαντή που απλά αντάλλαξαν τότε μια ματιά ουσίας και ο Νίκος Τσάδαρης με την Τώνια Παυλή συμμετείχαν σε δύο ΡΑ με Saxo από το πρώτο ράφι.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά σε πλήρη διάσταση, αφού εμπιστεύονται συνεργάτη τους-Πρωταθλητή με αντίστοιχα πολύπειρο συνοδηγό. Ελεγχόμενος ενθουσιασμός από τον οδηγό που γράφει τροχιές όπως επιχειρεί, χωρίς αφήματα, αλλά και μοναδική αίσθηση στο επιβραδύνω. Αφήνοντας για την εξαιρετικά προστατευμένη οικογένεια του το συναίσθημα που τον διακρίνει. Ο συνοδηγός; Τι να γράψεις για τον Λεωνίδα Μαχαίρα που δεν είναι ένας ακόμα στα δεξιά. Τύπος με πάθος που προσφέρει τη γνώση του δίνοντας σημασία και στις λεπτομέρειες. Με σεβασμό στον αείμνηστο, ο Λέων ένας σύγχρονος Φερτάκης, που αδιαφορεί για υπολογισμούς με ωρομίσθια, ενώ λατρεύει τις σχέσεις σε βάθος με προοπτική, σε διαφορά επίπεδα και με άξονα τη φιλία. Ότι αυτός ο τύπος υπηρετεί με συνέπεια.

Καρέλλης - Karellis Group

Το χαρακτηριστικό και του κ. Γιάννη Καραβά της Citroen και DS, ένας σπάνιος που εξελίσσεται κάθε ώρα και στιγμή, με ρόλο σε κάθε δραστηριότητα των brand δίνοντας χρώμα στη ρουτίνα και αποτέλεσμα στο ακατόρθωτο. Chapeau «m. Jean,le Grec», όπως τον αποκαλούσε και η Linda Jackson, σήμερα στην Peugeot.

Το κόκκινο καθαρόαιμο Citroen C3 λοιπόν, που όπως και τα δυο γκρι σιέλ Hyundai i20 Ν, συνδυασμοί που δίνουν υπεραξία στην ελληνική παρουσία στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, χωρίς να υποτιμούμε την αρμάδα των Fabia.

Άλλωστε, όσοι με Rally2 τη νέα Fabia ονειρεύονται, με τη Skoda να ετοιμάζει λίστες και να επιταχύνει την παραγωγή ώστε να ανταπεξέλθει στη ζήτηση.

Μέχρι τότε είναι σαφές πως ένα Citroen «σε τρουά» Rally deux, ένα σπάνιο κομμάτι με ειδική εξέλιξη, είναι και πιο απαιτητικό σε σχέση με ακόμα ένα ιδιωτικό Fabia όπου προσαρμόζεσαι πιο εύκολα και αποδεικνύεσαι σχετικά αποτελεσματικός με το καλημέρα. Εδώ έχουμε εργαλείο-πολεμική μηχανή, όπως και το Hyundai.

Γεγονός, η ηρεμία που χαρακτηρίζει φέτος τον Xρυσόστομο και η συγκρατημένη αισιοδοξία που βγάζει διαχρονικά ο Λέων, τα στοιχεία που θα υπολογιστούν στη ράμπα του τερματισμού.

Καρέλλης - Karellis Group

Στη Λαμία…

Η πρωτεύουσα του Ράλλυ Ακρόπολις. Η πόλη του  Καρέλη, του Υπουργού Χ.Σ., του Πάνου Χατζητσοπάνη, της ΑΛΑΛ, του Νίκου Μανώλη και των συνεργατών του, κοσμήματα της οργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις. Πακέτο που λατρεύεις, σύνολο που εμπνέει και νέους να εμπλακούν, ακολουθώντας κολοσσούς όπως οι Τ. Γενενής, Χ. Πανουργιάς και Σ. Χατζητσοπάνης, ανατριχίλα, προσθέτοντας τον αείμνηστο Γιάνννη Ανδρικόπουλο.

Καλό δρόμο, σε έναν αγώνα σημαντικό για όλους μας, ακόμα και αν οι λόγοι είναι διαφορετικοί._ Στρατισίνο

Καρέλλης - Karellis Group

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Καρέλλης - Karellis Group
  • Καρέλλης - Karellis Group
  • Καρέλλης - Karellis Group
  • Καρέλλης - Karellis Group
  • Καρέλλης - Karellis Group
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ