top icon
Blog

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Στον Ταρζάν

Κυριακή πολύ πρωί και η κίνηση είναι αυξημένη φεύγοντας από τη Λαμία.

Το SM-EVO με φρέσκα Pirelli, τα αγαπημένα μας Κ4RF και πάει το μπάτζετ του Πέππα. Ο Σταμάτης με τον Δημήτρη έχουν ισιώσει τα στραβά, ο Λευτέρης συντονίζει με την εξωτερική ηρεμία που τον χαρακτηρίζει. Ευτυχής ο Βαζάκας αφού θα πάει με την κ. Γεμενή στον Πύργο, καμαρώνει γιατί επιτέλους ξέρει τις απλές και πιστεύει πως γνωρίζει ακριβώς και την ώρα που μπαίνουμε στις ειδικές.

Στην αφετηρία του Ταρζάν πριν την φουρκέτα μαγεία από την άσφαλτο στο χώμα, προκύπτει παρεξήγηση χρόνου. Με τον Δημητράκη να θυμίζει Φέρτακα αφού «αυτοί είναι άσχετοι, εμείς ξέρουμε» αλλά φτάνει τρέχοντας ο Αθανασέκος την ώρα που κάνουν αντίλαλο οι φωνές του Κάραλη να φύγουμε αέρα. Η φωνή του Νικόλα Καράλη, η WRC μουσική των VHF τα τελευταία 50 χρόνια και τότε ξέρεις. Είναι σίγουρο. Έχουμε αργήσει, «πάμε θα μας αρπάξει ο Λουμπέ». Λιτοί, χύμα στο GO, για δέσιμο γενικώς και όταν έτοιμοι για όλα ανακαλύπτουμε πως δεν δουλεύει η ενδοσυνεννόηση.

Έτσι πιστεύαμε αφού αποδείχθηκε πως η αποχή δημιουργεί το γνωστό μπλέξιμο με το πάνω σημείο των ποδιών. Μη μιλάς και βλέπε και ζούμε τη στιγμή στον μαγικά εξελιγμένο Ταρζάν. Ψιχαλίζει, η λάσπη κάπου σε φρενάρει, αλλά το βλέπεις το σκούρο καφέ και αμύνεσαι, ενώ απολαμβάνεις το μπεζ. Το ωραίο υγρό που δένει με τα Pirelli μας και αξιοποιούμε και τη ρύθμιση των διαφορικών μας με τις οδηγίες του Λευτέρη. Οδηγείς, απολαμβάνεις τους θεατές, πολλοί και τέλεια τοποθετημένοι και αφοσιώνεσαι στην προσαρμογή. Γνωστό το περιβάλλον αλλά φαντάζεσαι τις κακοτοπιές και προσπαθείς να χαρείς τα γρήγορα κομμάτια. Από τα δέντρα και την τοποθέτηση των θεατών ερμηνεύεις τα ύπουλα και βρίσκεις το ρυθμό ώστε να μην προκύψει εγκεφαλικό στο αρχηγείο στη Λαμία παρακολουθώντας τους ενδιάμεσους χρόνους. Δεν ενοχλήσαμε, φτάσαμε στην ώρα μας και απολαύσαμε και το τέλειο στήσιμο στο τέλος στην PS, ότι θα απολαύσετε από την Cosmote. Ότι ζούμε ωραίες Κυριακές για τους άλλους αγώνες τώρα για τον δικό μας. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις - Rovanpera

Αγώνας!

Πετάει το Toyota Yaris με τον Rovanpera και τριήμερο ρεσιτάλ του Φινλανδού πιτσιρικά συνεχίζεται και μάλιστα σε εξέλιξη. Διάλεξε τα σωστά Pirelli, άνοιξε το δρόμο και οι Tanak-Ogier, αναλύουν και αναρωτιούνται. Αυτή τη φορά ανατριχίλα με τον Λάμπρο Αθανασούλα που αξιοποιεί το Hyundai και τον Ζακχαίο, όταν οι Πάνος Χατζητσοπάνης-Νικόλας Πετρόπουλος οδηγούν το Fiesta και πιστοποιούν την ποιότητα που χαρακτηρίζει τον πολλάκις Πρωταθλητή.

Lambros Athanassoulas-Nikos Zakchaios 02

Ποιότητα ότι χαρακτηρίζει όλο το 3ήμερο τους «on sales» Γιώργη Κεχαγιά-Μάριο Τσαουσόγλου, σε ρυθμό για σεμινάριο, και ναι Πάνο και κ. Νίκο, «nothing is impossible».

Να ολοκληρώσουν να επιστρέψει και η καρδιά του κ. Καφετζή σε ρυθμούς πίστας. Το απρόβλεπτο vs το προβλέψιμο και μέχρι να επανέλθουμε κρατάμε τις επιδόσεις των Βελάνη, Ρουστέμη, με τον Παναγιώτη να οδηγεί με χαρακτηριστική ωριμότητα. Η καρδιά μας στο Λιοντάρι του Σάββα στα χρώματα του Γκάλο και είδαμε τον θρύλο Βαγγέλη στο service park και ανατριχιάσαμε.

Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε και την έκπληξη Ζιώβας με το R3 και όλους τους Έλληνες, με τον Θέμη Χαλκιά να διασκεδάζει και τις αβαρίες που τον συνοδεύουν, αλλά δεν τον ρίχνουν…

Η ραδιοφωνική παρακολούθηση του αγώνα από τον Λαμία FM στους 96.2 με Τσάδαρη-Σταυρόπουλο. Το παλιό καλό κρασί που διδάσκει την ποιοτική και έγκυρη  ενημέρωση. Πάμε για την PS. Καλή συνέχεια και χίλια παρακαλώ, μείνετε πειθαρχημένοι να απολαύσουμε._Στρατισίνο

ΥΓ. Εσύ, κάντο όπως ξέρεις… για πάρτη σου…

ΕΚΟ-Ραλλυ-Ακρόπολις-SX

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ
  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις - Rovanpera
  • Lambros Athanassoulas-Nikos Zakchaios 02
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ