top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Την Κυριακή; Μπορείς…

Αύριο η τελευταία ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και είναι ο εξαιρετικός επίλογος που θα σφραγίσει την προσπάθεια.

Των αγωνιζομένων με εναλλαγές σε όλα τα επίπεδα, των οργανωτών από τα στελέχη μέχρι τους φύλακες και επιτέλους: έχουμε εθελοντές. Μας κέρδισαν την καρδιά οι άνθρωποι με τα κόκκινα, με την οργάνωση να κερδίζει ακόμα ένα στοίχημα.

Οι θεατές; Οι «καλυτερότεροι» στον πλανήτη και μένει η αυριανή ημέρα ώστε να σφραγίσουμε και τυπικά την υπέροχη μας όντας κυρίαρχοι στο WRC.

Το savoir faire του Έλληνα με καρέ του άσσου στην Οργάνωση (Πασαλή, Πουρναράκης, Κερερές, Παύλος Αθαναδούλας) σε συνδυασμό με τη δυναμική που προέκυψε στο ΟΑΚΑ. Άσκηση που κλείνει στόματα, γιατρεύει πληγές και ανοίγει δρόμους.

Με την πολιτεία να πρέπει πλέον σοβαρά να σκεφτεί τα χάλια του Ελληνικού Motorsport και να το πάρει επάνω της αξιοποιώντας την αύρα από τον αγώνα γενικώς και από το ΟΑΚΑ ειδικώς.

Το ΟΑΚΑ-πίστα που παραχωρήθηκε στην ΟΜΑΕ για κάποιες παραστάσεις. Η ΟΜΑΕ στο γνωστό θολό τοπίο της ενημέρωσης μέσω FB και δεν έχουμε αμφιβολία. Ανήμποροι να αξιοποιήσουν ακόμα μια ασίστ με γεγονός πως αν είχαμε άποψη θα περιμέναμε περισσότερο κλασικό αυτοκίνητο που έλειψε προχθές, παρά την κοινότητα του drift που σεβόμαστε. 

Σε καθολική αντίθεση με τον χορό των θεών προχθές. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για άλμα και ευκαιρία για τους ελληνικούς αγώνες που εξελίσσονται μέσα από ένα ατελείωτο μακροβούτι. Με οξυγόνο αποκλειστικά από το ΡΑ.

Εκδήλωση στο ΟΑΚΑ μεθαύριο, για την οποία ενημερωθήκαμε συμπτωματικά από τον υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τον άνθρωπο ΡΑ, τον Υφυπουργό της κυβέρνησης (στα μάτια μας) που συνάντησες σήμερα στο «Περιβόλι» και μετά στο Service Park.

Έχει το πάθος που ζηλεύεις και το εξελίσσει σε όραμα που ακολουθείς…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΟΑΚΑ_02

Με το EVO με το «0»

Στα χέρια και του Δημήτρη Βαζάκα, δίπλα του ο Θοδωρής Χατζηθεοδωρίδης στο EVO του «Πιρελάρχη» και κάποιες οργανωτικές λεπτομέρειες ταλαιπώρησαν τους ανθρώπους μας. Κυρίως τον Λευτέρη Σωτήρχο και τον Σταμάτη Παντιέρα, δίδυμο για πρώτη ομάδα του WRC…

Αύριο

Είπαμε, ΠΡΟΣΟΧΗ και είμαστε σίγουροι πως αύριο το απόγευμα θα έχουμε πολλά να πούμε για την εξέλιξη του αγώνα γενικώς και για το στοίχημα της PS ειδικώς με την τύχη της στα χέρια των πλέον σημαντικών στελεχών της οργάνωσης.

Των θεατών, που σεβόμαστε και άλλωστε τους οφείλουμε τα στοιχεία της αναγνωρισιμότητας που μας χαρακτηρίζουν. Άλλωστε αυτοί θα οδηγήσουν τον αγώνα μας στην κορυφή και εκεί θα μείνει.

Περισσότερο ΡΑ απόψε στο Star Κεντρικής Ελλάδας 97,1 με πιλότο τον Στράτη Φωτεινέλλη και συγκυβερνήτη τον Στάθη Πετρόπουλο. Το πειρατικό που κρατάει ζωντανό και το ενδιαφέρον για τις ελληνικές συμμετοχές. Συντονιστείτε! _Στρατισίνο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ