top icon
Αγώνες

Ελληνικοί αγώνες: Νάτοι οι Πρωταθλητές!

Πέρα από κύπελλα και βαθμούς, θέαμα και επιδόσεις, είναι η επιστροφή των Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιώργη Αναπολιωτάκη που χαρακτηρίζει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Ο «Στρατισίνο» σχολιάζει.

Επιστροφή στην κανονικότητα και αφετηρία του Πρωταθλήματος Ράλλυ στον Πύργο με το παραδοσιακό Ολυμπιακό Ράλλυ που κοσμεί το ημερολόγιο χάρη στην ΑΟΛΑΠ.

Αγώνας που διαχρονικά δεν χάνεις την πανηγυρική του εκκίνηση, γεγονός που βρήκε περίπου μιμητές. Από τον Πύργο με έμπνευση Μιχάλη Αποστολόπουλου καθιερώθηκε αυτή η διαδικασία με ζητούμενο την προβολή.

Ειδικά φέτος, δεν τη χάνεις αυτή τη συνάντηση, όπως βέβαια και το κυρίως πιάτο την επόμενη ημέρα με διαδρομές που λατρεύει ο θεατής και απολαμβάνουν τα πληρώματα. Ο λόγος που πας από νωρίς στην πλατεία, είναι για να σφίξεις το χέρι του πρέσβη Γιάννη Μπαντούνα (δίπλα του ο Ηλίας Παναγιωτούνης) και είναι σημαντικό ότι ο Πύργος έχει τον Πρωταθλητή του. Σε συνάντηση με τους διεκδικητές του τίτλου Αλεξ Τσουλόφτα και Γιώργο Κεχαγιά, σπουδαίοι με τους συνοδηγούς τους και τις ομάδες τους και πρόκειται για τις συμμετοχές που με Αθανασούλα, Βελάνη, Πάνο Χατζητσοπάνη, “Ρουστέμη” και άλλους θα μας εκπροσωπήσουν στο ΡΑ-WRC.

Ολυμπιακό Ράλλυ

Γιάννης Παπαδημητρίου-Νικόλας Πετρόπουλος 

Οι Πρωταθλητές, μοιράζονται το Fabia R5 του κ. Κώστα Σπύρου και αυτή η συμμετοχή απογειώνει το ενδιαφέρον και την ποιότητα του αγώνα και του Πρωταθλήματος. Πόκερ που δεν αντέχει σε προγνωστικά και θα πας στη Φολόη για να απολαύσεις την ταχύτητα του Αλεξ με το άψογο κοντρόλ και πατήματα WRC2, την ποιότητα του Γιάννη που συνδυάζει τον ενθουσιασμό του με τον αντίστοιχο του Νικόλα. Ο Κεχαγιάς διαθέτει υπομονή και κλάση και προοδευτικά βρίσκει αυτό το κάτι σε ρυθμό που του λείπει και κάνει τη διαφορά

Την ποικιλία με φτερούγες και την συνηθισμένη ισορροπία ανάμεσά τους, αναστατώνουν ο Πάνος Λ. Κύρκος με τον Γιώργη Πολυζώη δίπλα του. Συνδυασμός που αξιοποιώντας το EVO της Kirkos Racing δεν θέλει χρόνο και μέτρα προσαρμογής. Είναι έτοιμοι από καιρό. Απέναντι σε έναν αξιόλογο συναγωνισμό με εξαιρετικούς τοπικούς και άλλους.

Συνολικά οι εγγεγραμμένοι είναι 44, η επικοινωνία άριστη και όπως σχολιάζουν οι ειδικοί, κρίνεται εξαιρετική η σχεδίαση.

Καλή Χρονιά, με έναν αγώνα που αναμένεται εξαιρετικός!

Skoda Fabia R5

Σεβασμός!

Στη μέγιστη τιμή, πρωτοβουλία ΑΟΚ.

Το H&K AEBE Ράλλυ Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς» διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου και με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Άσφαλτος-σπριντ, στην Κρήτη και εδώ το χρυσό νόμισμα κατεργασμένο από σημαντικούς που κοσμούν το ιστορικό Σωματείο του Ηρακλείου, έχει δυο όψεις.

Από τη μια η τιμή στο Γιώργο Λουκά που προδίδει γνώση στην ιστορία και ευαισθησία για έναν σπουδαίο άνθρωπο και εκτός μπάκετ. Ο αείμνηστος Γιώργος Λουκάς, ένας «Τογιοταίος», λάτρης της χωμάτινης επιφάνειας, εραστής του ΡΑ, πραγματικός rally-man που διακρίθηκε με Nissan. Η τέλεια η ισορροπημένη του εικόνα με τον Γιάννη Ιακωβίδη και το Micra του ενιαίου που υπηρέτησαν με συνέπεια και σεβασμό. Ο Λουκάς, gentleman με τη σωστή αντίδραση ακόμα και στην ατυχία, πραγματικός συναθλητής με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους αντιπάλους του, όλοι φίλοι του.

Ελληνικοί αγώνες

Απο την άλλη πλευρά του νομίσματος…

Η συμμετοχή των Πρωταθλητών. Κόσμημα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών οι τετράκις Πρωταθλητές Ασφάλτου Γιώργης Αναπολιωτάκης-Θανάσης Τσιούκας με το εμβληματικό Ford Fiesta R5.

Ford Fiesta R5

Συμμετοχή στα πάτρια εδάφη τιμώντας τον τοπικό θεατή που λατρεύει τον συμπατριώτη Πρωταθλητή, αλλά και σεβασμός στον ΑΟΚ. Το Σωματείο με έδρα στο Ηράκλειο που έχει έναν ευρύτερο ρόλο με χαρακτηριστική συνέπεια στα κοινά, με έντιμο λόγο, άποψη και το δικό τους ανεπανάληπτο στιλ. Για τους Πρωταθλητές, η συμμετοχή τους και ως προπόνηση για το Πρωτάθλημα.

Αναζητώντας τον ισάξιο αντίπαλο ώστε να προκύψει ο συναγωνισμός που βελτιώνει και αλλάζεις επίπεδο.

Την Κυριακή, όλοι όρθιοι να απολαύσουμε τους 19 συμμετέχοντες στο σπριντ, αλλά και στη συνέχεια. Σε πλήρη σύνθεση αυτή η ομάδα των «tarmac specialists» από την Κρήτη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου.

Κάτι πάει καλά. Κακά τα ψέματα._ «Στρατισίνο»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ