top icon
Blog

«Φύλαξέ το», αντί για «πέταξέ το»…

Με το νέο καθεστώς έκδοσης πινακίδων και χρήσης του Κλασικού μας αυτοκινήτου, να η ευκαιρία για ένα παιχνίδι αναμνήσεων που προδίδει και την κουλτούρα μας.

Τυχεροί όσοι διαθέτουν τα οικογενειακά τους αυτοκίνητα σε ηλικία τριάντα ετών και πάνω· όσοι δεν τα πούλησαν και τα προστάτευσαν και στις εκδηλώσεις με Ιστορικά Αυτοκίνητα, ενώ θα βρεις και νέους ανθρώπους που συμμετέχουν έχοντας ανακατασκευάσει ή αγοράσει ένα έτοιμο αυτοκίνητο εποχής.

Στη χώρα μας θα βρεις και εξαιρετικούς της αναπαλαίωσης, όπως την Κύρκος Racing για Alfa, τον Μηλιαρέση για Lancia, τον Αθανασάκο για BMW, τους Δαρζέντα και Νομικό-Κουρή για Toyota και Mazda. Τον Τσούργιαννη για τον κινητήρα σου, και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τη Sporting κατηγορία. Ο Κορνελάκης θα προσφέρει έντιμες υπηρεσίες για οτιδήποτε με τροχούς, όπως και ο Καρανικόλας. Τα ηλεκτρικά σου στον Νικόλα Μπαμπαλή, ενώ φανοποιία και βάψιμο μόνο στους PetroRetro911, οι οποίοι είναι κορυφαίοι και σε Porsche και στα Golf GTi. Στην περίπτωση που θέλεις να κρύβει τα χρόνια του ο κινητήρας σου αλλά να αποδίδει ο ατμοσφαιρικός όπως με τούρμπο, θα πας στον Γιώργη Σεβνταλή, ενώ παραμένει όνειρο να εξελίξει το Escort σου ο Δημήτρης Γιαλούρης, όπως το Opel σου οι αδελφοί Τσαγγαρά. Ό,τι ισχύει για τους Q2 του Μανώλη Κατσαρέλια για το Golf και τον Γιώργη Κοτζιά για το Mini.

Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο

Μηχανικοί υπάρχουν, λοιπόν, και προσθέστε στους παραπάνω άλλες δύο και τρεις φορές τόσους, με γεγονός πως και στη Regularity διαδικασία θέλεις αξιόπιστο αυτοκίνητο που να ανταποκρίνεται.

Η συνέχεια συνδέεται με το να πείσεις τη σύντροφό σου να ακολουθήσει και, αφού προμηθευτείς τις έγγραφες προδιαγραφές έκδοσης πινακίδων από την ΟΜΑΕ, την Ομοσπονδία των Πρωταθλητών, επιλέγεις πού και αν θα συμμετάσχεις σε εκδηλώσεις. Γεγονός, όπως πρόσφατα διευκρινίστηκε στη ΦΙΛΠΑ σε πρόσφατη υψηλού ενδιαφέροντος εκδήλωση, με σφραγίδα «Γεωργιάκος» και, αφού αποσύρεις και διαγράψεις από τα μητρώα, προμηθεύεσαι Ιστορικές κρατικές πινακίδες. Έτσι, μπορείς να ζήσεις το όνειρο που συνδέεται με το παρελθόν σου.

Απαιτείται ΚΤΕΟ και για τη δική σου ασφάλεια, ενώ, όταν όλο αυτό τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρωθεί, έργο του Υπουργείου Μεταφορών, με σφραγίδα Μιχάλη Παπαδόπουλου, το ΙΑ μπαίνει στη σύγχρονη διάστασή του, ακολουθώντας ό,τι ισχύει σε χώρες-πρεσβείες του Κλασικού, όπως είναι η Αγγλία.

Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο

Ρεκόρ συμμετοχών

Αποτέλεσμα της αναβάθμισης της ποιότητας των εκδηλώσεων, ενώ πλέον έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το πώς και με ποιους θα συνεργαστείς και θα συνυπάρξεις. Στη σύγχρονη ΦΙΛΠΑ τίποτα δεν αλλάζει στην επικοινωνία, αλλά στους «αγώνες» τους προσφέρουν πλέον ένα ισορροπημένο κοκτέιλ, που αρέσει. Με βιβλίο αγώνα κλάσης Κουνέλη, και δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικού τύπου Regularity.

Αντίστοιχα, στον ΣΙΣΑ, που συγκεντρώνει περίπου 80 συμμετοχές στις εκδηλώσεις του, οι υψηλές μ.ω.τ. σε κρατούν συχνά σε Sporting ρυθμό. Το Σωματείο στηρίζει την Πίνδο και οτιδήποτε με concept συνδέεται με το ΙΑ σε επίπεδα αναβαθμισμένης μ.ω.τ.

Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο

Την ώρα που το Τρισκέλιον προσφέρει εκδηλώσεις με διεθνή προσανατολισμό, που απολαμβάνεις μέσα από 6άστερη φιλοξενία. Ακονίζουν το μυαλό, επικοινωνούν υποδειγματικά την Ελλάδα, ενώ συνεργάζονται και με άλλα εξαιρετικά σωματεία, όντας στον σωστό δρόμο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσθέστε τις εκδηλώσεις που προσμετρούν στο Πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ, όπως και άλλες σημαντικές, και έχετε μία ιδέα για το πώς εξελίσσεται το ΙΑ στην Ελλάδα, παρά την αδιαφορία της Ομοσπονδίας τους, όταν η ευαισθησία της δικής μας (ΟΜΑΕ) συνδέεται με τα έσοδα και -ευτυχώς- με το ΙΡΑ. Έσοδα από τις δραστηριότητες μιας εξαιρετικής, ιδιαίτερα ποιοτικής κοινότητας με οικονομική επιφάνεια που δε βρίσκεις πλέον σε «πολεμικές» δραστηριότητες τύπου σύγχρονου Sporting. Στα Ιστορικά αυτοκίνητα, με συμμετοχή σε εκδηλώσεις τύπου Regularity, είναι η κουλτούρα των ανθρώπων που περιορίζει το γκάζι, απαγορεύει την υπερστροφή και ενθαρρύνει την άψογη κατάσταση της μηχανής, αλλά και του πληρώματος. Άλλωστε, η υγεία του αυτοκινήτου είναι ο καθρέφτης της διάθεσης του πληρώματος, που εκφράζεται και με το πώς προσδιορίζεται η μ.ω.τ. και με άλλα συνδεδεμένα με την πλοήγηση, που δεν είναι πάντα αθώα.

Ανθρώπων έργα τα αυτοκίνητα και, διατηρώντας ακόμα και κάτι συνηθισμένο αλλά τοποθετημένο στην καρδιά του ιδιοκτήτη, αποκτά την υπεραξία του.

Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο

Αν γνωρίσετε τον Alex Vazeos, ρωτήστε τον για το πώς αγοράζεις-πουλάς ή πώς τα συνδυάζεις ανανεώνοντας με κέρδος. Ο Alex είναι φίλος του , όπως και ο κ. Νικόλας Αλεξάκος, που βρίσκει αυτοκίνητα και αγοραστές. Ένας ειδικός που θα σε προστατέψει από την κακοτοπιά, ενώ μπορεί να προωθήσει υποδειγματικά την πώληση του Ιστορικού σου αυτοκινήτου. Κάθε ειδικός στο ρόλο του, και είναι τόσο υψηλό το επίπεδο γνώσης των ενδιαφερομένων, ώστε να επιβιώνουν μόνο οι έντιμοι. Στην ανακατασκευή και στην αγορά ή πώληση, διαδικασία όπου μπορείς να παρακολουθείς on-line και τα διαφορά auctions, όπου προκύπτουν και ευκαιρίες.

Σημαντικό ότι απασχολεί και νέους, ωραίους ανθρώπους όλη αυτή η δραστηριότητα, που προστατεύει περιουσίες, ενώ λειτουργεί και ως σεμινάριο επιμόρφωσης περί την αυτοκίνηση.

Η συμβουλή των ειδικών στοιχίζει αλλά αξίζει, και χαλάλι, ενώ όλο αυτό λειτουργεί και ως πρόσκληση για όσους αποδέχονται την πρόκληση και απολαμβάνουν ενδιαφέρουσες, έντονες στιγμές.

Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο

Συνδυασμός πλοήγησης, προσδιορισμός της μ.ω.τ. που εναλλάσσεται συχνά μέσα στην ίδια διαδρομή, καθαρό και αξιόπιστο αυτοκίνητο και αντίστοιχο μυαλό σε συνδυασμό. Παιχνίδι για δύο, με τον οδηγό να μαθαίνει να ακούει, και τον συνοδηγό, τον κυρίαρχο του παιχνιδιού, να ξέρει να μεταδίδει τις πληροφορίες-εντολή τη σωστή στιγμή.

Είπαμε, μην τα πετάτε, φυλάξτε και φροντίστε τα, και να η πρόσκληση-πρόκληση στα σχετικά event. Άψογη οργάνωση γενικώς, με ικανοποιητική προβολή ειδικώς, από τη μειοψηφία που κάνει τη διαφορά.

Αγαπάς το ΙΑ;

Προσαρμόσου στην παρέα ώστε να έχεις και απόδειξη, ενώ θα έχεις να διηγείσαι σε μια δύσκολη εποχή, που ο καθένας έχει τον τρόπο του και σε σχέση με την απαραίτητη «γυμναστική» του._ Σ. Χ.

Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ιστορικό Αυτοκίνητο - Κλασσικό Αυτοκίνητο
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ