top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Με αφορμή το Historic Acropolis Rally στη Regularity εκδοχή του…

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία και η Τέλεια Διαδρομή κινείται παράλληλα με την Ειδική, σε ισόρροπη αξία.

Regularity Historic Acropolis Rally, και είναι σαφές πως με τα δικά μας μέτρα δεν προκύπτουν συγκρίσεις και συντελεστές σε βαθμό δυσκολίας. Η Regularity έκφραση, μάλιστα, είναι ένα βήμα μπροστά, όντας ήδη στα μεγάλα της Ευρώπης σαλόνια, και αποδείχθηκε σωστή κίνηση η περσινή διοργάνωση(;) του Regularity ΙΡΑ από Σωματείο της Κάτω Κηφισιάς.

Acropolis Rally

Σήμερα

Η Regularity έκφραση είναι στα σωστά χέρια του Mr Triskelion. Πρόκειται για «Scuderia» με έδρα το Άργος, όπου ζει κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού της αυτοκίνησης σε σχέση με την ιστορία του. ΤοTriskelion, θεσμός που πλέον έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δρώμενα, έργο του εθνικού αλυτάρχη, Γιάννη Καράμπελα. Με διεθνή εμπειρία, ο creator του TdP, η μία πλευρά του τριγώνου των εκδηλώσεων που λάμπουν.

Στο πλευρό του, εκτός από τη σύζυγό του, καθηγήτρια στις ανθρώπινες σχέσεις, οι εξαιρετικοί του συνεργάτες. Η «ομάδα Καράμπελα», με την ευγένεια και τη γνώση που απαιτείται. Οι συνεννοήσεις με τα μάτια και χαμηλούς τόνους και στη φωνή, ό,τι τους χαρακτηρίζει.

Acropolis Rally

Ζηλεύεις, εσύ ο Sporting για το πώς έχει εξελιχθεί ευρύτερα ο κόσμος της Regularity, εξαιρετικών ανθρώπων έργο. Προσφέρουν μάλιστα διαφορετικές εκδοχές, οπότε κάθε πιστός επιλέγει ανάλογα με το ενδιαφέρον και το αυτοκίνητό του.

Μια ιδιαίτερη κοινότητα απαιτητικών, που λάμπουν ευρύτερα στην κοινωνία, κάποιοι και σε διεθνές επίπεδο. Άλλωστε, σε σχέση με τη Regularity έκφραση του αγώνα, το στοίχημα αφορά τη διεθνή προοπτική του.

Ήταν η προσπάθεια του Χρήστου Αποστολίδη με αρωγό τον Αλέξανδρο Μανιατόπουλο, που στη συνέχεια στήριξε με μέθοδο ο Δημήτρης Μιχελακάκης με την επιλογή Καράμπελα από το 2016. Δημιουργήθηκε μάλιστα ένα πακέτο διεθνών εκδηλώσεων, με πλάνο και προοπτική, και εδώ το μετέπειτα κενό έχει να κάνει με πραγματικές αντιξοότητες που προέκυψαν.

Acropolis Rally

Τις επόμενες ώρες

Θα ανακοινωθεί από τον αλυτάρχη η διαδρομή, όταν ο ίδιος έχει πάρει επάνω του την επικοινωνία, αναρτώντας και τους συμμετέχοντες. Κέντημα από έναν δουλευταρά, μάθημα στη μετριότητα.

«Θα είναι οκτώ οι ξένοι, θέλουμε έντεκα». Έχουμε συνολικά σαράντα, πάμε για πενήντα» το σχόλιό του, ευγενική απάντηση επαγγελματία με τακτ στα ενθουσιώδη και αδιάκριτα αιτήματά μας, για τη διαδρομή και τις συμμετοχές.

Άλλωστε, εδώ ξεχωρίζουν οι “Regularitys”. Συναγωνιστές όλη την ημέρα, ενώ το «βραδάκι στο κρασί» είναι αλλιώς, με τον αλληλοσεβασμό σημείο αναφοράς.

Acropolis Rally

Σε κάθε περίπτωση, όλοι μας όρθιοι όταν προσεγγίζουν οι Γιάννης Κατσαούνης-Μαθιός Μανσόλας, η σημαία του ΙΡΑ Regularity και παραπέρα. Αντίστοιχα, πάντα κάτι χρήσιμο έχεις να μάθεις και σε κοινωνικό επίπεδο, είτε συναναστρέφεσαι με τους «Les Grecs» είτε με τους «Συντρόχους» και τους «Warriors». Κοινό τους η ευγένεια και το πάθος τους για το Ιστορικό αυτοκίνητο, ό,τι πλέον ξεπερνάει τη σχετική Ομοσπονδία τους. Ό,τι σεβόμαστε σε σχέση με την ανανεωμένη ΦΙΛΠΑ.

Ο Γιάννης Καράμπελας, λοιπόν, που δεν εκθέτει τον Μιχελακάκη όταν αναζητάς τον «χρονομέτρη» του αγώνα, ενώ θυμώνει όταν αμφισβητείς την προσφορά της οργάνωσης, όπως τη φιλοξενία των Regularity συμμετεχόντων στην Ιτέα, στο ξενοδοχείο «Ναυσικά».

Ο Γιάννης Καράμπελας, που «του λες ένα και αντιλαμβάνεται τρία», ό,τι αδύνατο παραπλεύρως στο Sporting περιβάλλον, όπου η ημιμάθεια διδάσκει εμπάθεια.

Acropolis Rally

Καμία αμφιβολία

Η Regularity εκδοχή του Historic Acropolis Rally είναι σε καλά χέρια και προσκαλεί και τους συνήθεις υπόπτους, αλλά και εμάς που έχουμε πρόσβαση στο παλιό auto, ενώ αδυνατούμε να εμπλακούμε στον φυσικό μας χώρο.

Δεν απαιτούνται ούτε γνώσεις πυρηνικής φυσικής, ούτε είναι μονόδρομος τα μαγικά όργανα του Regularity master, όπως και όποιου άλλου έχει εξελίξει σχετικά.

Σε κάθε περίπτωση, αρκεί το παράβολο και το κόστος σε καύσιμα κ.ά. προσωπικά έξοδα, ώστε, αφού εξασφαλίσεις τη σωστή πλοήγηση και δε χαθείς, να αξιοποιήσεις διάφορες εφαρμογές στο κινητό σου και να διασκεδάσεις.

Συνθήκες ιδανικές, συνδεδεμένες και με το όνειρο του Ράλλυ Ακρόπολις. Ατμόσφαιρα εξαιρετική και η κάθε χειραψία, με το χαμόγελο να τη σφραγίζει, έχει τη σημασία της. Σήμερα που οι φίλοι λιγοστεύουν, όταν τα ωραία αυτοκίνητα εποχής αυξάνονται με άποψη. Καλή διασκέδαση._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Acropolis Rally
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ