top icon
Blog

intronews.gr: «Όλα εκεί έξω, είναι εδώ μέσα»

Το μότο του intronews.gr, και είναι ακριβώς ό,τι χαρακτηρίζει τη συντακτική του ομάδα.

Η εξωστρέφεια χτυπάει κόκκινο σε μια έξυπνη ομάδα σε σωστές διαστάσεις. Ό,τι συντονίζει ένας παλιός, με πάθος του την αισθητική. Ο Πέτρος Κωστόπουλος (ο αληθινός) στα μέρη μας εδώ και τρεις μήνες, ο εκδότης που ιστορικά αναβάθμισε την αισθητική στον έντυπο Τύπο που σχετίζεται με τα περιοδικά. Από μία άποψη, ειδικός και αυτός ο Τύπος, με ευθύνη να ενημερώνει βελτιώνοντας τη διάθεσή μας.

Άλλαξαν τα δεδομένα από τότε, ό,τι σήμερα κρύβει δυσκολίες, οπότε απαιτείται μεράκι και σκληρή δουλειά, με τον creator, πατημένο 65άρη πλέον, να χρησιμοποιεί ασανσέρ και να αποφεύγει τα τρία-τρία τα σκαλιά οργώνοντας ορόφους και διαδρόμους. Ακούραστος!

Στη Γράμμου

Όπου το αρχηγείο της Alpha Editions, εταιρεία του ομίλου των αδελφών Σμυρνιωτάκη, και δεν είναι υπερβολή η εταιρική μας ταυτότητα, τέτοια ώρα που λανσάρεται κάτι όμορφο στο Διαδίκτυο. Γεγονός πως σε Μέσα όπως το συγκεκριμένο, που διαθέτει χαρακτήρα όπως το ζω, έστω διακριτικά και από μικρή απόσταση, τη διαφορά την κάνει ο εμπνευστής, η συντακτική του ομάδα και το team υποστήριξης.

Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτησία, όπως στην περίπτωσή μας, είναι η εγγύηση για το βάθος χρόνου της λειτουργίας του και αφορά την υγεία των εργαζομένων.

Ουσία από την τεχνική ομάδα στήριξης-προώθησης και έμπνευσης, όπως οι Advengers (Σ.Χ.: ωραίοι άνθρωποι, τυπάρες, που τους παιδεύω αδικαιολόγητα), όντας γεννημένοι νικητές, μαλωμένοι με την αστοχία, και βέβαια η εμπορική μηχανή. Η κ. Πηνελόπη Μουλά συντονίζει λουλούδια όπου έχουν προσαρμοστεί διαμάντια και, με το σωστό μέταλλο, έχουν την εμπειρία και το πάθος να εξαργυρώσουν σε βάθος χρόνου, όπως απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η υπομονή και το κέφι στη μέγιστη τιμή σε αυτή την προσπάθεια που ήρθε για να μείνει, στηρίζοντας μια σύγχρονη, υγιέστατη υποδομή, όπου αρκεί το καλό κλίμα για τη διαδρομή της, μακριά από ξεθωριασμένα δεκανίκια.

intronews.gr

Εμείς του αυτοκινήτου, πολιτικοποιημένοι και ευαίσθητοι και για το τι τρέχει γύρω μας. Πολιτικοποιημένοι μακριά από χρωματισμούς οι συντελεστές και, πέρα από το ρεπορτάζ, διαβάζεις Μποζιονέλο και απέκτησες φίλο, με τη διαφωνία μαζί του να σου φτιάχνει την ημέρα. Αρέσουν αυτοί οι τύποι πέρα από το χαμόγελο του Στέργιου που απογειώνει, γιατί απλώς είναι ανθρώπινοι. Δε δημιουργούν ειδήσεις για να πάρουν «κλικ», δε ζουν για την κίτρινη επικοινωνία της καταστροφής, αλλά αναλύουν έντιμα και ψαγμένα. Με στυλ και χωρίς ύφος και, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά ελληνικά τους, σε κερδίζουν από το πρώτο «κλικ». Είτε τους διαβάζεις στο site είτε τους ακολουθείς στα social. Σε τριπλή διάσταση, με επιλεγμένα θέματα που σε παρασύρουν.

Ωραίο το «μέσα-έξω», μότο της κ. Ελπίδας Αδαμοπούλου του Μάρκετινγκ, που αναφέρεται μάλιστα απευθείας στη Διεύθυνση, αλλά το δικό μου χαρακτηριστικό, πέρα από το «ήρθαν για να μείνουν», συνδέεται με αυτοκίνητο.

Το «www» απέκτησε τη δική του «911» σε έκδοση «i», όχημα της εξωστρέφειας, με την απλότητά του να σε συναρπάζει μέσα από αυτό το προβλέψιμο-απρόβλεπτο στη συμπεριφορά του, όπως του κορυφαίου γερμανικού κουπέ με τη διαχρονική αξία.

Καλό δρόμο, guys…

Το κόκκινο εικονίδιο φιγουράρει ήδη σε κινητό και iPad._ Σ. Χ.

ΥΓ.: Auto Moto στο intronews by 4T. Πώς αλλιώς;

Instagram: intronews.gr – Facebook: Intronews.gr-  Τwitter@Intronewsgr

Intronews.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ