top icon
Blog

Motorsport Stories #19: Τατουάζ ψυχής!

Συγκινητικό μήνυμα αγάπης και θαυμασμού προς τον Romain Grosjean, από την σύζυγό του Marion, μετά το επιτυχημένο Σαββατοκύριακο της Ινδιανάπολης. 

«Αυτό το χέρι, το οποίο αγαπώ τόσο πολύ… Αυτό το χέρι που ξέρω από καρδιάς. Που φορά το γαμήλιο δαχτυλίδι. Που κρατά το τρόπαιο. Αυτό το χέρι, με το σάρκινο τατουάζ ανθεκτικότητας.»

Με αυτά τα λόγια αγάπης, θαυμασμού και αφοσίωσης η Marion Grosjean συνόδεψε την παραπάνω φωτογραφία του συζύγου της, η οποία ήταν αναμφίβολα το κορυφαίο στιγμιότυπο από τον αγώνα του Indycar στο σιρκουί της Ινδιανάπολης.

Είναι το χέρι του Romain Grosjean, με τα σημάδια από την πύρινη κόλαση που έζησε για 36 δευτερόλεπτα πέρσι στο Μπαχρέιν, να κρατά το έπαθλο της δεύτερης θέσης στον αγώνα. Ο Γάλλοελβετός πήρε το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) που μας πέρασε την πρώτη του pole position στο Indycar. Τα κατάφερε έπειτα από τέσσερις αγώνες στην νέα του καριέρα, επίδοση που τον καθιστά σοβαρό υποψήφιο για τον τίτλο του του καλύτερου rookie του Indy, τη φετινή χρονιά.

Η Marion Grosjean όπως εξάλλου και ο Romain αλλά και πολλοί φίλοι του motorsport παγκοσμίως χάρηκαν και πανηγύρισαν αυτήν την pole position. Ο Grosjean θα μπορούσε να μην συνεχίσει, θα μπορούσε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με την όμορφη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Και πάλι θα είχε ένα από τα καλύτερα Motorsport Stories στην ιστορία του σπορ.

Αυτή η στροφή όμως στην καριέρα του και ο τρόπος με τον οποίο την πραγματοποιεί τον καθιστούν μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του motorsport σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή φωτογραφίας: https://www.instagram.com/_gracehollars/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Romain Grosjean
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ