top icon
Κόσμος

16χρονος κάνει μαθήματα οδήγησης με Lamborghini Aventador

Εσύ ονειρεύσαι να οδηγήσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου ένα supercar όπως αυτό της Lamborghini και αυτός ο 16χρονος το έχει για εκπαιδευτικό αυτοκίνητο.

Συνήθως τα αυτοκίνητα που οδηγούν όσοι κάνουν μαθήματα οδήγησης είναι απλά, οικονομικά και μικρά σε ισχύ ΙΧ. Υπάρχουν και ορισμένοι τυχεροί όμως, όπως αυτός ο 16χρονος στην Αυστραλία, που έχει τη δυνατότητα να εκπαιδεύεται σε μια Lamborghini Aventador LP750-4SV.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα απο τα κορυφαία στη σειρά του ιταλικού supercar, με την απόδοσή του να ανέρχεται στους 750 ίππους. Παράλληλα, είναι και εξαιρετικά ακριβό, με τιμή άνω των 900.000 δολαρίων Αυστραλίας. Παρόλα αυτά, ο πιτσιρικάς εθεάθη να την κυκλοφορεί στον δημόσιο δρόμο στη Μελβούρνη, μαγνητίζοντας, όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα.

Lamborghini με σήμα εκπαιδευτικού

Φυσικά, η συγκεκριμένη Aventador δεν ανήκει σε κάποια σχολή οδήγησης. Πιθανότατα είναι στην κατοχή της οικογένειας του εφήβου και έφερε το σήμα L προκειμένου οι υπόλοιποι οδηγοί να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Βικτώρια, επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε αυτοκινήτου σε 16χρονους που έχουν άδεια μαθητευόμενου οδηγού, αρκεί το όχημα να φέρει την ειδική σήμανση και να συνοδεύεται στο όχημα απο έναν έμπειρο οδηγό με κανονικό δίπλωμα.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για την τελευταία -στην κυριολεξία- Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae

Η φωτογραφία που τον νεαρό που επέστρεφε απο το σχολείο με την πανάκριβη Lamborghini και δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Melbourne Car Spotters» στο Facebook, έγινε viral, με ορισμένους να τον επευφημούν που έχει τέτοια οικονομική δυνατότητα και άλλοι να σχολιάζουν αρνητικά, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν ένας τόσο άπειρος οδηγός να έχει στα χέρια του αυτοκίνητο τέτοιας ισχύος. 

Πηγή: news.com.au

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ