top icon
Blog

Πάμε ΟΑΚΑ

Ακούγοντας χθες στα ερτζιανά την εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη στους 90.4, σχολιάζεις σήμερα, με υλικό τις αναμνήσεις σου.

Προσκεκλημένοι, σε live διαδικασία, ο φίλος «πρόεδρος Μπιλ», ο καθηγητής Βασίλης Δεσποτόπουλος, ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΛΠΑ, άνθρωπος που σέβομαι, και ο φίλος μου Νώντας Φατούρος, που αδίκησα, όταν υπηρέτησε την ΟΜΑΕ. Άστοχος λόγω συνθηκών, αλλά κύριος στη ζωή του όλη, και η συμπεριφορά μας δεν ήταν αντίστοιχη.

ΟΑΚΑ

Χθες, λοιπόν, «στου Στράτου», προέκυψε το σωστό αφήγημα για το ΟΑΚΑ του 2005-6, με αλήθειες για τα γεγονότα και αναφορά σε ανθρώπους, υπεράνω προσωπικών σχέσεων. Επιτέλους, συζήτηση μακριά από υπονοούμενα για «αρπαχτές» στην κατασκευή και για αστοχίες στην επανάληψη του εγχειρήματος το 2006…

ΟΑΚΑ και Ράλλυ Ακρόπολις: Δεν ξεχνώ

Ήταν της Ανίτας, της κ. Πασαλή, όλο αυτό το έργο, από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση. Ομάδα της ο Κώστας Λαμάρης, ο Νώντας Φατούρος, ο Νικόλας Ανδριτσάκης και φυσικά ο Νικόλας Πασαλής, φύλακας άγγελος στο τερέν. Κοινός παρονομαστής η ΒΡ με Αλέκο Πανουργιά και Γιάννη Σακελλίωνα, εγγύηση για όλους μας ο κολοσσός, ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, και η «μουσική» από επιτυχημένους «σοπράνο». Με τον Στράτο Φωτεινέλη να κάνει τη διαφορά και να μιλάει στην ψυχή 60 χιλιάδων πιστών περισσότερο ή λιγότερο ειδικών, διδάσκοντας επικοινωνία.

ΟΑΚΑ

«Έσκισε ο κ. Στράτος», όπως παραδέχτηκε τότε μια ψυχή, όταν νωρίτερα σχολίασε: «Πρατήριο το κάναμε το ΟΑΚΑ, κ. Στράτη». Αν διαβάζουν η κ. Πασαλή και ο Νίκος Τσάδαρης, ξέρουν, καταλαβαίνουν…

Πέρασαν πολλά χρόνια, ξεχνάμε τα λάθη μας, κρατάμε τις ομορφιές και το κομμάτι της ιστορίας με το θετικό πρόσημο, και δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Στις 8 Σεπτεμβρίου θα λάμψει η χώρα μας με καθρέφτη το ΟΑΚΑ, σε φόντο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την Cosmote να μεταφέρει την εικόνα σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας και την ονομασία του με τον άψογο τρόπο σε όλα τα επίπεδα.

ΟΑΚΑ

Ξέρετε, κάθε εποχή έχει τους ήρωές της, που αναγνωρίζουμε σε βάθος χρόνου, και κάπως έτσι γράφεται η ιστορία και παραμένει ανεξίτηλη σε ένα «βιβλίο» που θα αστράφτει με αφορμή τα 70 χρόνια το 2023, όπως στα 50 το 2003. Ο εορτασμός, έργο τότε με σφραγίδα Βασίλη και Γιάννας Δεσποτοπούλου, και μακάρι να είμαστε υγιείς και να απολαύσουμε τα 70 χρόνια του αγώνα από τα μπλε καθίσματα στο «ΟΑΚΑ σέντρα». Εκεί, άλλωστε, προέκυψε μια δυνατή φιλία, αλλά δεν είναι της παρούσης (1).

Μέχρι τότε

Καμία αμφιβολία. Με την Ανίτα, την κ. Πασαλή, να συνδέει υποδειγματικά τις δύο εποχές, η ΕΚΟ-ΟΑΚΑ SS-2022 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με γεγονός πως δεν είμαστε καλύτεροι μόνο τεχνικά με την εξέλιξη των ειδών, αλλά συνολικά.

Η απόλυτη εξέλιξη και ιδεών και ανθρώπων, με τον σωστό, τον έντιμο τρόπο της αξιοκρατίας. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια να συνδέεται με τη διαχείριση της τεράστιας ευθύνης που διδάσκεται από την ομάδα όπου προεδρεύει ο συνάδελφος στην επικοινωνία, μηχανικός Τάκης Πουρναράκης.

ΟΑΚΑ

Σε απλά ελληνικά

Τότε «σκίσαμε», τώρα πάμε ακόμα πιο ψηλά, επικοινωνώντας το savoir faire του Έλληνα, με την πολιτεία να προσφέρει σεμινάρια για το πώς συνεργάζεται με τον ικανό και έντιμο ιδιώτη, ως ομάδα για σειρά από Όσκαρ.

Δικοί μας άνθρωποι, του χώρου των αγώνων, οι σημαντικοί, και αν κάποιοι έμειναν μετεξεταστέοι στα καθ’ ημάς, στα ελληνικά δρώμενα του motorsport, όλο αυτό θυμίζει και την πικρή εμπειρία του Τάκη Αθανασόπουλου στο Ελληνικό Δημόσιο.

ΟΑΚΑ

«Έλληνας θεός του Ολύμπου» ο professor σε παγκόσμιο επίπεδο, με την εμπιστοσύνη του κορυφαίου κατασκευαστή στον πλανήτη, κερδίζοντας πανηγυρικά τον δύσπιστο Ιάπωνα, κρίθηκε αμφιλεγόμενος στα εδώ, στα δικά μας. Τι σας θυμίζει; Δεν είναι της παρούσης (2)…

Vamos a OAKA μέσω viva.gr, με το πλάι, διατηρώντας το ντριφτ για πολλά μέτρα. Το είπε, άλλωστε, ο Έλληνας πρωθυπουργός πριν από δέκα μήνες. Εκεί, στο Διόνυσο. Χαμογέλασε δίπλα του, ευγενής και διακριτικός, ο creator, Λευτέρης Αυγενάκης. «Γύρισε για να μείνει το ΡΑ», με την ΕΚΟ χορηγό ονομασίας να υποστηρίζει υποδειγματικά την ευθύνη της. YES!_ «Στρατισίνο»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ