top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Στο «ράλλυ» Τρίπολης με Alfa Romeo Spider: Έστε έτοιμοι!

Με αφορμή τη συμμετοχή μας στο χειμερινό event για ΙΑ, προσκεκλημένοι του ΑΡΣΟΕ, εκδήλωση με επίκεντρο την Τρίπολη, δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας, καταθέτοντας και σκέψεις, ευκαιρίας δοθείσης.

Σημαντικό το αυτοκίνητο, η μαύρη, τελευταίας γενιάς Alfa Romeo Spider 2.0 με την κίνηση πίσω. Σε συνδυασμό με λεπτομέρειες ουσίας που κάνουν τη διαφορά. Σχεδίαση της εκδήλωσης από τον Γιάννη Καράμπελα, διεθνής professor με μεταπτυχιακό στην τέλεια έκφραση της Touring άσκησης.

Οργάνωση από ένα Σωματείο που τιμάει το ρόλο του σε σχέση με τα μέλη του, με το κλασικό αυτοκίνητο που απαιτεί κλασάτη διαχείριση, με την πόλη-έδρα του (το Άργος δυνατός πυλώνας της Ιστορίας) και με την τοπική αυτοδιοίκηση της Τρίπολης.

Στηρίζουν ουσιαστικά, προσθέτοντας ένα κόσμημα στη μηχανή τους, που λειτουργεί με σημαία τον πολιτισμό στην Αρκαδία, και όχι μόνο.

Μας ταιριάζει ο ΑΡΣΟΕ, με ανθρώπους που χαρακτηρίζει η αρχοντιά, ενώ σέβονται και το περιοδικό μας, χωρίς εκπτώσεις και διαπραγματεύσεις. Τοποθετώντας τον τίτλο και στην καρδιά τους. Νιώθεις άνετα μαζί τους και οι συνεννοήσεις έχουν ταχύτητα και ουσία.

Ρόλος μας να υποστηρίξουμε επικοινωνιακά, αξιοποιώντας τη ζωγραφική με τους φακούς «by Γιάννης Κουσκούτης», που συνδυάζεται περίφημα με το περιβάλλον. Δίνοντας υπεραξία στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν και διατηρώντας το ανθρώπινο στοιχείο σε απόλυτη ισορροπία.

Κυριαρχεί ο άνθρωπος στις εκδηλώσεις με υπογραφή Καράμπελα, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες του, μια περίφημη ομάδα, είτε για τους φιλοξενούμενους-συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις του.

Προκύπτουν μάλιστα συνέργειες του Σωματείου Triskelion, όπως επί του προκειμένου με τον ΑΡΣΟΕ και με άλλα Σωματεία, καθώς και με την ΕΛΙΑ, και η δυναμική της φιλοσοφίας τους μεταφράζεται στις 75 συμμετοχές της Τρίπολης!

Το Ιστορικό αυτοκίνητο διαθέτει δυναμική που απαιτεί σεβασμό από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες, οι οποίες έχουν χάσει το βηματισμό τους, στοχεύοντας στο έσοδο.

Την ώρα που στη ΦΙΛΠΑ -τη μάνα του λόχου- παρακολουθούν μάλλον αμήχανα την εξέλιξη του παιδιού τους, που τους ξεπερνάει. Ήρεμη δύναμη με αξίες και διεθνή προσέγγιση από τον Καράμπελα με όχημα το Τρισκέλιον, και -με την ευκαιρία- κρίμα που όλο αυτό δε συνδέεται με την ΟΜΑΕ.

Καταιγίδα, όπου βροντάει και αστράφτει με μέθοδο και τέχνη, η φιλοσοφία ΣΙΣΑ. Με υπογραφή Μιχάλη Μουζούκη και εξαιρετικά δομημένες εκδηλώσεις-τέρμα γκάζι όπου συμμετέχουν ταχύτατοι, ικανοί και για Sporting αναμετρήσεις, όπως ο Δελαπόρτας, ο Γεωργοσόπουλος, ο Μητσιάς, ο «Huffy», ο Χατζηκωνσταντίνου, ο Βασιλόπουλος, ο Καλογεράς κ.ά. με ποιοτική οδήγηση.

Χωρίς να υποτιμούμε τον Πρωταθλητή Νικόλα Αρβανίτη, που πατάει το γκάζι με νόημα όποτε απαιτείται.

Σεβασμός και σε πολύπειρους κλάσης Κατσαούνη, αλλά, όπως έντιμα σχολιάζει ο Μάκης Κατοχιανός: «Πλέον είναι αργά για την υπέρβαση όπου το roll cage συνδυάζεται με κράνος». Ό,τι στη χώρα μας συνδυάζουν υποδειγματικά, συμμετέχοντας στη Sporting και στη Regularity έκφραση με συνέπεια και άποψη, ο Κώστας Μητρόπουλος και ο Λυμπέρης Παπάζογλου.

Από τον ΣΙΣΑ

Εκδηλώσεις-αγώνες με την Πίνδο όνειρο και το 24ωρο γλυκό απωθημένο, όπου λάμπει και η εξαιρετική δουλειά με σύγχρονη προσέγγιση. Από τον Regularity master Σπύρο Μουστάκα, με μετρήσεις κλάσης WRC.

Άλλωστε, Δελαπόρτας-Μουστάκας δε θα φορούν τυχαία μεθαύριο το περιβραχιόνιο του αρχηγού ως μέλη των «Le Grecs 2022» που πάνε στο Μόντε Κάρλο Classic, αγώνα που ξέρουν να διεκδικούν. Σε επίπεδο Γενικής! Πού άλλου; Σε πολύ υψηλό ανταγωνιστικά περιβάλλον, και μείνετε συντονισμένοι. Θα επανέλθουμε…

Μέχρι τότε

Η συμμετοχή μας με τη Spider, ένα παιδικό όνειρο βγαλμένο από τα πρώτα τεύχη του περιοδικού, ό,τι έφηβοι αποστηθίζαμε ώστε αργότερα να μη συλληφθούμε αδιάβαστοι και μας εμπιστευθεί ο Κ.Κ.

Τότε ήταν η «1750» δεύτερης γενιάς της κ. Φωτιάδη, σήμερα η 2λιτρη τέταρτης γενιάς της κ. Βουδούρη, και αισιοδοξούμε ότι θα προσαρμοστεί άμεσα η κ. Γκίνη για ένα ζεστό Σαββατοκύριακο, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πλεονέκτημα η σχεδίαση Καράμπελα, που θα συμμετέχει στον αγώνα με το αγαπημένο του κόκκινο Fiat, επίσης Spider. Γεγονός πως εξελίσσεται σε συνήθεια η συμμετοχή κορυφαίων της οργάνωσης, και μακάρι να βλέπουμε τον έναν στον αγώνα του άλλου.

Στην περίπτωση της «Τρίπολης» όλοι γνωρίζουν ότι θα πρόκειται για το τέλειο κοκτέιλ, όπου απαιτείται πλοήγηση και ακρίβεια στη μ.ω.τ., που θα ελέγχουν οι παραδοσιακοί κριτές.

Καλός ο δορυφόρος, αλλά θέλεις και να τους βλέπεις, όπως σχολιάζει ο Νίκος Αρβανίτης, αντιμετωπίζοντας και το δύσπιστο χαμόγελο της κ. Ιωάννας του, δίπλα του στο μπάκετ της ζωής και της Lancia.

Δύο ωραίοι άνθρωποι, που αναζητούν μιμητές σε χώρο για ζευγάρια με ενδιαφέροντα. Το ασθενές φύλο, με την ευκαιρία, έχει την πλειοψηφία στην οργάνωση, ενώ οι συνθήκες επιβάλλουν τη συμμετοχή του στη θέση του συνοδηγού, που σε αυτές τις εκδηλώσεις κάνει τη διαφορά.

Τυχεροί, θα συναναστραφούμε με φίλους, παλιούς και νέους, όλων των ηλικιών, και ο θόρυβος από τα Dellorto και η μοναδική αίσθηση από τον επιλογέα στις χρονομετρημένες διαδρομές θα συνδυάζεται υποδειγματικά. Είτε στις προπορείες είτε σε κενά για ανάσα και, κυρίως, στο γεύμα και στο δείπνο.

Στο Ναύπλιο
Δεν εκκινούμε τυχαία από το 6άστερο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο, σημείο αναφοράς για τον πραγματικό λάτρη του Classic αυτοκινήτου και σε διεθνές επίπεδο.

Στη συνέχεια, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τρίπολη για τη διανυκτέρευση, που επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις συνδεδεμένες με την ποιότητα των οργανωτών και των συμμετεχόντων.

Πού να πρωτοδιαλέξεις να πας για ένα δείπνο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μιας εκδήλωσης με σημαντικά αυτοκίνητα για αυτούς που έχουν την ευθύνη κίνησής τους σε δρόμους με ενδιαφέρον.

Από τις περιπτώσεις που αναζητάς τον Κουσκούτη για την τέλεια εικόνα με άποψη, όπου θέλεις να επιστρέψεις και να επανέλθεις, είτε για οξυγόνο μακριά από την πόλη, είτε για τη δουλειά σου.

Γεγονός πως οι διαδρομές των 200 χλμ., επιλογή John Καράμπελα, προσφέρονται και για την τέλεια συγκριτική δοκιμή του περιοδικού μας.

Περισσότερα το Σάββατο βράδυ, μετά την πρώτη κρυάδα, που προβλέπεται διαρκείας, και άλλωστε ξέρετε πού θα μας βρείτε.

Στο βάθος της κατάταξης, δικαιώνοντας και τους γείτονες στη Λακωνία, που ισχυρίζονται (δεν προκύπτει πάθος) πως συμμετέχουμε για να γράφουμε καλά λόγια για τον οργανωτή. Τιμή μας η εμπιστοσύνη όσων μας θέλουν δίπλα τους._ Σ. Χ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΑΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, TOUR DU PELOPONNESE/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ