top icon
Επικαιρότητα

The Car of the Year 2023: Live από τις Βρυξέλλες οι 7 φιναλίστ για τον τίτλο

Δείτε live από τις Βρυξέλλες την ανάδειξη των επτά διεκδικητών για τον τίτλο The Car of the Year 2023.

Σε ζωντανή μετάδοση θα προβληθεί η πρώτη φάση της διαδικασίας για την ανάδειξη του Car of the Year 2023. Ο πλέον έγκριτος θεσμός στο χώρο της αυτοκίνησης, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία συνεργασίας με το Σαλόνι της Γενεύης, «μετακομίζει» στις Βρυξέλλες και στη βελγική έκθεση, απ’ όπου σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί ζωντανά η επτάδα των φετινών διεκδικητών του τίτλου.

Συνολικά 27 αυτοκίνητα μπήκαν στη διαδικασία της φετινής αναμέτρησης και όπως προβλέπεται, τα επτά από αυτά θα περάσουν στην τελική φάση, διεκδικώντας των 60οτίτλο του θεσμού.

The Car of the Year 2023: τα υποψήφια μοντέλα

Car of the Year

Τα 27 υποψήφια μοντέλα του Car of the Year 2023

Εξήντα ένας Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι από 23 χώρες αξιολόγησαν τα υποψήφια μοντέλα, ανάμεσά τους και οι 4ΤΡΟΧΟΙ, που διατηρούν σταθερά δικαίωμα ψήφου στο θεσμό από το 1982, αρχικά με τον Κώστα Καββαθά και τους Στράτη Χατζηπαναγιώτου και Ελένη Ξενάκη στην πορεία.

Οι επτά φιναλίστ που θα αναδείξει σε λίγη ώρα η κάλπη θα παραμείνουν σε διαδικασία επιπλέον αξιολόγησης έως και τις 12 Ιανουαρίου, με τον νικητή να ανακοινώνεται και πάλι ζωντανά από το Βέλγιο στις 13 Ιανουαρίου, ταυτόχρονα με το άνοιγμα του Σαλονιού των Βρυξελλών.

Δείτε live στις 12:30 εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • The Car of the Year 2023
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ