top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Tour du Peloponnese: Σε μέρη μαγικά…

Όπως στην Ελλάδα πουθενά και, ενώ το ξέρεις, συμμετέχεις σε ένα ακόμα Tour du Peloponnese, για την εξακρίβωση του αυτονόητου.

Μαγεία χθες Πέμπτη βράδυ στον Μυστρά, με το ξενοδοχείο «Kyniska» να προσφέρει υπηρεσίες 6άστερης φιλοξενίας και ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με τη διατροφή μας. Στα «Χρώματα», στα Πικουλιάνικα, αυτός ο chef δικαιούται 2 και 3 αστέρια της Michelin. Να πάτε στη Σπάρτη όπου ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας και οι συνεργάτες του, υπεράνω πολιτικών χρωμάτων, διδάσκουν τοπική αυτοδιοίκηση, και επιλέξτε να μείνετε στον Μυστρά. Συνδυασμός κλάσης Τοσκάνης με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά υπέρ ημών, και κακά τα ψέματα. Τρισκέλιον και κ. Γιάννης Καράμπελας επικοινωνούν υποδειγματικά τον τόπο μας, αξιοποιώντας περίφημα την Πελοπόννησο, που προσφέρεται.
Τίποτα τυχαίο σε αυτήν τη διεθνή εκδήλωση που κάθε χρόνο ανανεώνεται, με τους ξένους συμμετέχοντες να πλειοψηφούν, όταν οι δικοί μας κάνουν τη διαφορά.

Tour du Peloponnese
Προσφέρουν μάλιστα υψηλού επιπέδου συναγωνισμό σε μια ενδιαφέρουσα, ενίοτε σφιχτή διαδρομή, όπου οι κυρίες στα δεξιά των συζύγων τους αξιοποιούν τα ηλεκτρονικά εργαλεία τους και το μυαλό τους, και κάπως έτσι, με υπεραξία από το γοητευτικό τους χαμόγελο, φαίνεται πως θα κερδίσουμε και φέτος τις ξένες δυνάμεις.
Στο σημείωμά μας κρατάμε αποστάσεις από το συναγωνισμό και τα αποτελέσματα, αφού απομένει μία βραδινή ειδική διαδρομή που πέρσι αποδείχθηκε κριτήρια. Τέσσερα εξαιρετικά ελληνικά πληρώματα στις πέντε πρώτες θέσεις, ό,τι μας δίνει χαρά και φορτίζει τα πλήκτρα μας. Τη νίκη διεκδικούν το Golf και το Mini, εμείς χαζεύουμε την 350 SLC και τη Veloce, ενώ όλοι έχουν τα μάτια τους σε κοσμήματα όπως την Bentley Speed Six, την BMW 328 Roadster και βέβαια την Alfa Romeo 8C 2.3 Spider. Βαθιά υπόκλιση, αλλά αυτήν τη φορά δε ζηλεύουμε δημιουργικά.
Στη διάθεσή μας η ΒΜW 850 ci του Άρη Γεωργουσόπουλου, με τον V12 στο βαρύ πλαίσιο να μας επιτρέπει να ανταγωνιζόμαστε, και όχι απλώς να συμμετέχουμε.
Η κ. Βέρα Κοκκίνου, του Νικόλα Μωραΐτη, δίδαξε στη σύντροφο το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα speed pilot στο iPhone, και να ’μαστε κι εμείς, αλλάζοντας μάλιστα και μ.ω.τ. Με μαεστρία Μαθιού Μανσόλα, και ένας είναι ο πρωταθλητής Regularity στην καρδιά μας. Μία και η πρωταθλήτρια, όπως η Ιωάννα Χαραλαμπάκη, που ατύχησαν φέτος με τον Νικόλα Αρβανίτη. Οι περσινοί νικητές, οι φετινοί άτυποι πρωταγωνιστές, δίνοντας υπεραξία στην εκδήλωση με το Austin Healey 100/4, αυξάνοντας και τη συναισθηματική φόρτιση με τη συμμετοχή των υπέροχων παιδιών τους, Γρήγορη και Φωτεινής. Με την εμβληματική-πολυνίκη Fulvia coupe και τις δύο ρεζέρβες-σημείο αναφοράς στο πίσω καπό.

Tour du Peloponnese
Το σίγουρο είναι πως όλοι σήμερα, όπως και κάθε ημέρα, χαμογελούν ακόμα και όταν βρέχει, ακόμα και όταν το φαγητό είναι μέτριο, όπως στην Τεγέα, ακόμα και όταν χάνονται στην απλή διαδρομή ή χάνεται ο σένσορας στην ειδική. Σημαντικό ότι εδώ άνθρωποι και μηχανές, οργάνωση και συμμετέχοντες, αποδεικνύονται ποιοτικοί και αξιόπιστοι, όπως και τα εξαιρετικά τους αυτοκίνητα.
Εκδήλωση πολλών καρατίων, και μείνετε μαζί μας μέχρι αύριο, που θα έχουμε και αποτέλεσμα. Μέχρι τότε, να σχολιάσουμε την υγιέστατη συνύπαρξη των «Warriors» με τους «Φίλους του Άρη και της Ελένης» (new entry team) και τους δικούς μας της Ιταλίας με επίκεντρο τον «Αστερίξ» και τη Λένα του.
Μια παρέα όλοι, είτε γνωρίζονται ώρες, είτε χρόνια.
Να μην ξεχνιόμαστε. Tour du Peloponnese by Triskelion, έργο Γιάννη Καράμπελα με στήριξη από τη Wurth και έντονο χρώμα από τη Citroen Hellas με τα C3 Aircross σε ρόλους-κλειδί.
Συνδυασμός-φωτιά με την ευγενική φιλοξενία Ελλήνων και ξένων που αποτελούν σημείο αναφοράς, και μείνετε συντονισμένοι._ Σ. Χ.

ΥΓ.: Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια στη Μύκονο, η ΟΜΑΕ προσέφερε φιλοξενία με επικοινωνία υψηλού επιπέδου. Τότε ο Λάμπρος με τον Παύλο Αθανασούλα, αξιοποιώντας την ευφυΐα τους και με όπλο ένα αθώο πρόγραμμα της Garmin, παραλίγο να κερδίσουν τον αγώνα. Οι άνθρωποι λοιπόν και στη Regularity διαδικασία, που ακονίζει μυαλό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Tour du Peloponnese
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ