top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Tour du Peloponnese: Τίτλοι αρχής

Ολοκληρώθηκε ο ένατος Γύρος, ουσιαστικά η αφετηρία για το επετειακό 10ο Tour du Peloponnese σε 12 μήνες. Έργο από τη Scuderia Triskelion οι τίτλοι τέλους της μιας εκδήλωσης, αποτελούν την αφετηρία της επόμενης.

Επετειακή εκδοχή θα πείτε. Λεπτομέρεια θα απαντήσουμε, αφού για τον κ. Γιάννη Καράμπελα, τον δημιουργό και εξαιρετικό Αλυτάρχη, όλες οι εκδηλώσεις ευθύνη του, είναι γιορτή. Για το θεσμό του ιστορικού αυτοκινήτου και τους συμμετέχοντες που μεταδίδουν τη μαγεία και λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο για την άφιξη και εμπλοκή νέων. Ακόμα και ηλικιακά, με γεγονός ότι στη φετινή διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε ξημερώματα Σαββάτου, συμμετείχαν αρκετοί νέοι άνθρωποι.

Tour du Peloponesse

Ξένοι όπως οι Αυστριακοί Hekerle-Shneider, τυπικά νικητές αλλά και Έλληνες. Κοσμήματα στις θέσεις του συνοδηγού των Μερτίνου και Φαρμάκη που γνωρίζουμε. Είναι οι συνδυασμοί που κατεβάζουν το μέσο όρο ηλικίας. Κοκτέιλ με τις έμπειρες, διαχρονικά γοητευτικές κυρίες-συνοδηγούς των Γεωργοσόπουλου και Αρβανίτη, που πληγώθηκαν τη νύχτα και περιορίστηκαν στις θέσεις 2-4 αφήνοντας την τρίτη θέση στο βάθρο στο θηρίο το Οpel Commodore από τη Ρουμανία. Πλήρωμα οι Μαρινέσκου-Ραντουλέσκου. Ακόμα ένα ζευγάρι, ικανοί στη Regularity διαδικασία (δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του 9ου Tour du Peloponesse)

Tour du Peloponesse

Ότι εδώ, στο Tour du Peloponnese (TdP) συνδυάζεται με έξυπνη πλοήγηση και σοφά τοποθετημένες ειδικές αναμετρήσεις-χρονομετρήσεις με τον παλιό, τον ωραίο, τον παραδοσιακό τρόπο. Φορτώνουν και συναίσθημα οι άνθρωποι που κοπιάζουν στα σημεία χρονομέτρησης με το λευκό μπλουζάκι σήμα κατατεθέν να συνδυάζεται με το πορτοκαλί γιλέκο ευθύνης.

Tour du Peloponesse

Εξαιρετικοί οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών με σπάνια αυτοκίνητα που λαχταράς να αξιολογήσεις, να φωτογραφίσεις και να κουβεντιάζεις μαζί τους. Ο καθένας μας με τα γούστα του ανάλογα και με την ηλικία του. Τα είχε όλα και φέτος το TdP. Ακόμα μια φορά το Tour, αποδεικνύεται η πλέον σημαντική διεθνής εκδήλωση για το ιστορικό αυτοκίνητο που εξελίσσεται στον τόπο μας, από Έλληνες. Υπολογίστε 70 συμμετοχές με ξένους, τους 60+.

Tour du Peloponesse

Είχε επίσης την Τέλεια διαδρομή, (συνολικό μήκος 1.200 χιλιόμετρα) με εξαιρετικές ειδικές. Καταλύματα-σουίτες σε έξη διανυκτερεύσεις και ευρύτερα, φιλοξενία των 6 αστέρων. Απονομή που δεν έχει το Ράλλυ Ακρόπολις -WRC λόγω και συνθηκών και φιλοσοφίας και τι άλλο να ζητήσεις για το επετειακό;

Tour du Peloponesse

Συμμετοχές! Αναμενόμενη η αύξησή τους από το εξωτερικό και με τον Καράμπελα θα δούμε και Κινέζους. Μακάρι και Έλληνες με καλύτερη, με έντιμη ημερομηνία άλλων εκδηλώσεων. Σε πρώτο πρόσωπο, θέλεις αυτούς που έλειψαν, ξανά δίπλα στον οργανωτή που φέτος έδρασε με ατού την εξαιρετική κ. Ρούφου και Jokker τον κ. Ρέκκα. Του χρόνου λοιπόν θέλεις στις συμμετοχες τους τρεις «Ιταλούς» και τις δυο απούσες κυρίες της dream team, στην οργάνωση.

Tour du Peloponesse

Τι δεν θέλεις;
Το νυχτερινό τοπίο που θολώνει τα αποτελέσματα με γεγονός πως με το χέρι στην καρδιά, ταλαιπωρημένοι από τα Ράλλυ Ακρόπολις με ξένους επαγγελματίες, αναπνέουμε για την ελληνική διάκριση. Από εκεί και πέρα, ο δημιουργός και μόνο γνωρίζει αν θέλει και μέχρι ποίου σημείου την στήριξη της Πολιτείας. Άλλωστε, μέχρι σήμερα μόνος το απογείωσε. Τυχαία; Καλή συνέχεια. ΣΧ

Tour du Peloponesse

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ