Διάφορα

H LeasePlan Hellas πιστή στο ραντεβού αναδάσωσης στον Υμηττό

Η LeasePlan Hellas πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά εθελοντική αναδάσωση σε συνεργασία με την Φιλοδασική Ένωση Αθηνών.

Λίγο πριν το τέλος του έτους, περισσότεροι από 60 εθελοντές εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas, μαζί με τις οικογένειές τους, βρέθηκαν στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού, έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου της Αττικής και οργανωμένα προχώρησαν σε πάνω από 100 δενδροφυτεύσεις και στη φροντίδα όσων δέντρων ήδη μεγαλώνουν από αναδασώσεις προηγούμενων ετών. Η ευαισθησία της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική της συμβολή στην αποκατάσταση του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού πραγματοποιώντας σχεδόν 1.400 δενδροφυτεύσεις τα τελευταία 6 χρόνια.

O κ. Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Τα δέντρα αποτελούν πνοή ζωής, γι’ αυτό και η προστασία τους είναι υποχρέωση όλων μας. Ως LeasePlan νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί οι εργαζόμενοί δείχνουν κάθε χρόνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο και στηρίζουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος που πλέον μπορούμε να πούμε πως είναι θεσμός για εμάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην προστασία αυτού του σημαντικού πνεύμονα οξυγόνου της Αττικής.»

Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 27.000 αυτοκίνητα. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Hellas αποτελείται από 100 εργαζόμενους._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου